Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Svi vi koji idete na derbi Nada Macura vam je poručila da se slojevito obučete i da ne pijete pivo!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Citam svakakve komentarw na netu: Zvwzdini navijaci se medjusobno posibali pa intervenisala zandarmerija ili Zvezdini i Partizanovi?
Tuca oko gudre ili?
T U G A !! S r a m o t a!!
Tuca oko gudre ili?
T U G A !! S r a m o t a!!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Bio sam na severoistoku, bas kod kapije kroz koju su navijaci hteli da prodju. Udaljio sam se 10ak metara unazad i gledao desavanja. Klinci/mladi kroz ogradu kidisu na policiju i grobare (koji su 200m daleko), bale i pena im izlaze iz usta, kao besni psi... leptejebo, kakvo stanje uma. 
Sent from my HTC device

Sent from my HTC device
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Sve ih skupiti na gomilu (zvezdine, partizanove, vojvodinine, novog pazara itd.) na stadion, zakatančiti kapije, pa nek se pobiju međusobno i tako više puta dok se ne istrebe totalno.
Za takve je goli otok kao porucen. Jadno je sto u drzavi samo odredjeni celnici zele da se problem resi. Ostali koji su se sa nekima u toj bransi mesa najeli beze od problema.
Jek gledao neko klicka sinoc. Ono je bruka od boksera.
Jek gledao neko klicka sinoc. Ono je bruka od boksera.
Gledao ja snimak danas.
Nešto na početku, nešto na kraju. Malko me smorilo. 11 i 12 rundu kao da se odmeravaju na početku. Na kraju meča ih čuješ u ringu kako komuniciraju, nisu se pošteno ni zadisali. Očekivao sam nešto dinamičniji meč.
Nešto na početku, nešto na kraju. Malko me smorilo. 11 i 12 rundu kao da se odmeravaju na početku. Na kraju meča ih čuješ u ringu kako komuniciraju, nisu se pošteno ni zadisali. Očekivao sam nešto dinamičniji meč.

Imao je trenutak u 12oj rundi kad sam se zapitao zašto je oprostio da ne sveže još 2 udarca i obori Jennings-a, a on prekine i čeka da se ovaj stabilizuje pola sekunde. Sudija nije reagovao, da se razumemo. Smooor.
Najzanimljiviji detalj mi je bila ona njegova žena na počeku meča. Uhvatila je kamera, a ona se primila.
Najzanimljiviji detalj mi je bila ona njegova žena na počeku meča. Uhvatila je kamera, a ona se primila.