Ji 4Tze napisao: 25 Jun 2019, 22:01
Xepoj87 napisao:Nisam ni video ovu poruku, ovaj forum mi salje notifikacije za sve, osim za ono sto treba
Ja sam ih uzeo u US, izasle me manje od 300e, a iskreno ne vrede vise od toga, kao ni jedne druge bt sluske, osim ako bas imas viska love
Bose i Sony svi hvale, ali je zvuk dosta losiji od Momentuma i H9i.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Nemam viška love imam tinitus

pa mi noise canceling iz nekog razloga baš utiče a hoću i da probam neke terapije za to. BT + ako imaju dobar “tapacirung” za uši... 300€ mi zvuči ok ali 200 zvuči još bolje

pogotovo za par h sedmično.
Pardon, KOD Momentuma i h9i je bolji zvuk, a ispade da sam napisao da Bose i Sony imaju bolji zvuk
Dobar je ANC, tu je h9i pri vrhu, Momentum nije sjajan, a Sony 1000xm3 imaju najbolji ANC.
Dobar ANC ne znam kako ces da nadjes za 200e.
Crne Momentum Wireless over ear su sada 200e u Nemackoj, braon/slonovaca kao moje su 265e najjeftinije, ali te slusalice nemaju dobar ANC, mada imaju solidnu pasivnu izolaciju, bolju od h9i i bilo mi je skroz ok, kada pojacam na 50% muziku ne cujem nista.
Heinz napisao: 26 Jun 2019, 06:10
Da li sve BT sluške mogu i na kabl da rade?
Ja mislim da sve imaju opciju kabla, da rade pasivno kada se istrosi baterija, da ne bi bile neupotrebljive bez baterije.
H9i recimo ima opciju da ti na bateriju radi ANC, a muzika ide na kabl, pa baterija traje jako dugo.
Momentum recimo iskljucuje svu struju, samim tim i ANC, kada se koriste preko kabla.