Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Mislim da je više jurcanje ovih koji imaju para za nekim novim Matićem, Ivanovićem itd nego što realno ovde stvarno ima talenata.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Tadic je primer igraca koji ovde jednostavno nije mogao da iskaze sav svoj potencijal. Sto zbog kvaliteta lige, saigraca, trenera koji ne zna da iskoristi igraca na pravi nacin...
U Voši je uvek vazio za tehnicki najbolje potkovanog igraca. Sve i jedan saigrac je na pitanje "Ko je najbolji sa loptom u ekipi?" odgovarao k'o iz topa- Tadic. Na treninzima je ubijao... A onda dodje utakmica i nacisto nas izludi. Krene-stane, predribla dvojicu, pa se okrene i stane, sve se nesto vrti u mestu. Nekako nedorečen. Svaku petu utakmicu odigra valjano. A gledao sam ga redovno i kod kuće i na strani. Onda ode u Holandiju i eksplodira i tu shvatis da smo liga koja nikako ne uspeva da kod igraca isprovocira njegov maksimum, a za to su pored licne nemotivisanosti igraca, bar po meni, najkrivlji treneri...
Igra koju gledamo na nasim terenima je toliko ocajna i jadna, da je pravo cudo sto i ovoliko gledalaca dolazi na utakmice...
U Voši je uvek vazio za tehnicki najbolje potkovanog igraca. Sve i jedan saigrac je na pitanje "Ko je najbolji sa loptom u ekipi?" odgovarao k'o iz topa- Tadic. Na treninzima je ubijao... A onda dodje utakmica i nacisto nas izludi. Krene-stane, predribla dvojicu, pa se okrene i stane, sve se nesto vrti u mestu. Nekako nedorečen. Svaku petu utakmicu odigra valjano. A gledao sam ga redovno i kod kuće i na strani. Onda ode u Holandiju i eksplodira i tu shvatis da smo liga koja nikako ne uspeva da kod igraca isprovocira njegov maksimum, a za to su pored licne nemotivisanosti igraca, bar po meni, najkrivlji treneri...
Igra koju gledamo na nasim terenima je toliko ocajna i jadna, da je pravo cudo sto i ovoliko gledalaca dolazi na utakmice...
Ne bih menjao naš Derbi ni za 100 El Klasika...
Sport
Neko voli grejana sedišta i da cepa hot dog i pivo, a neko raspale tribine, pregorele reflektore, miris dima i baklji. Naravno tu je i adrenalin u slučaju kakvih vanstadionskih aktivnosti. 

Bolje naša Nacionalna klasa nego Formula 1. Ako me razumeš.
Nema čari u El klasiku, samo novac.
Nema čari u El klasiku, samo novac.
Kakve čari u našem fudbalu? Ne znam koliko si star i koliko pamtiš, ali mene za fudbal kod nas nijedno pozitivno sećanje ne veže posle SFRJ. Samo huliganizam.
Možda pobeda Partizana nad Newcastle.
Tapatalk
Možda pobeda Partizana nad Newcastle.
Tapatalk
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Znate li koliko je oduševljenih stranaca bilo na tribinama!
Mene je to izenadilo.
I to raznih nacija.
Mene je to izenadilo.
I to raznih nacija.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...