Dobro veče
Re: Dobro veče
Ma jok, postavice je kao wallpaper 

Ni moja garaza nije nista bolja (tj. sira).NexT napisao:![]()

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pa to je, standardi iz socijalizma kada je Pezejac bio "velik" auto. Garaža koju ću uskoro koristiti duga je 5m, široka 3.35m, što je šire od ove Nextove, bar na osnovu slike što se može zaključiti. Staje svaki auto, nije problem, nego hoću mašinu za sušenje veša da ubacim u jedan ćošak, a ona je 60x60cm u osnovi. Ne znam da li će moći da stane uz neki auto od 4.5m dužine.
Texonja napisao:

Slobo, mislim da ce tesko biti to kako si zamislio. Najveci problem garaza je sto su vrata dosta uze od same garaze, i onda ne mozes da priljubis auto uz zid...Kada hocu bas da ostavim prostora za vozaca, moram pri ulasku da sklopim retrovizore, samo da prodju vrata i onda ih opet otvorim xD
Dobro vece,prao sam auto kod Dzonija od 7 do sad,i poce kisa
To mi se sve vraca sto sam zezao gospodina iz Mercedesa u vezi sa njegovim afinitetima sa zivotinjama.

To mi se sve vraca sto sam zezao gospodina iz Mercedesa u vezi sa njegovim afinitetima sa zivotinjama.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Gagijeva slika me podseti na montazu one omladine sto priziva Bibera u Srbiju 

Mada prizivaju i pravog maga muzike

Mada prizivaju i pravog maga muzike

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
to vam je zato sto ja radim... eno i markoni je skenjanMilos napisao:Dobro vece,prao sam auto kod Dzonija od 7 do sad,i poce kisa![]()

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Pa ovo je stvarno da ne poveruješ, više od dve nedelje nisam stigao da operem kola i kada sam to konačno napravio - evo pada kiša. I svaki put tako. Grrr...
Tapatalk
Tapatalk
Ja nisam prao kola mesec dana, i padne kisa i opere ih ;-)
TT
TT
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja sam nabavio Megs vosak od Releta i kiša može da mi se sagne, odem na puške jedan žeton ispiranja i ko da je izašao iz perionice