Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
Sa preda izgleda toliko mocno, ali zadnji dio mu ruzan, bas nekako jeftino izgleda.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Jeftin i jeste, Octavia je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Cestitke Jefto.Day Walker napisao:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Prodaje i on krompir.Geza napisao:

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pričaš o najprodavanijem (ili tu negde) brendu u Srbiji. Pomisli koja je šansa kod drugih da možeš da probaš iole egzotičniju varijantu motora/karoserije.nidza napisao:Verovali ili ne, u celoj državi samo Alpros ima RS. Čak ni Auto Čačak nema odgovarajuće test vozilo, što bi značilo da su, ako ne svi, barem većina RS kupljeni preko njih uzeti napamet, bez probe. Takav pristup kupovini auta mi je u najmanju ruku fascinantan.
Milos napisao:Cestitke Jefto.Day Walker napisao:
ftj = Jefta ?
Ma šta se čudite kako ljudi kupuju kola. Većini ljudi je bitno da je lep na oko, da cena koliko toliko prati kvalitet i da troši što manje i da je udoban i praktičan od tačke A do tačke B.
Zapremina motora, konjske snage, obrtni momenat, pogoni, piiip mamine-e to je za forum i nekolicinu
Zapremina motora, konjske snage, obrtni momenat, pogoni, piiip mamine-e to je za forum i nekolicinu

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Milsim da 50-60% ljudi ne proba uopste nov auto pre kupovine. To postoji 5-10% picajzli kao sto je Nidza koji gledaju da li su mu sajle od rucne od odgovarajuceg proizvodjacasuperboss napisao:Ma šta se čudite kako ljudi kupuju kola. Većini ljudi je bitno da je lep na oko, da cena koliko toliko prati kvalitet i da troši što manje i da je udoban i praktičan od tačke A do tačke B.

Ja tako nesto nikad ne bi uradio 

- Gaginh0
Bitno je da covek ima ziv kes, onda sve moze. Kad ti treba da navlacis cenu, nudis zamene i bla bla onda moze svako da te zahebava.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Samo kod nas se auto pazari za kes - u krstenom svetu je daleko cesci lizing, a onda ti par k dole-gore na celu sumu ne igra.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Gaginh0
Pod ovim gore sto sam rekao vise sam mislio na kupovinu polovnog auta.
Pa i polovan, vecina placeva kod nas omogucava prodaju na kredit, imaju valjda ugovore sa bankama.
Послато са SM-J500FN
Послато са SM-J500FN