Lici mi da je iz poplave. A lik za golfa trazi 50% cene za nepune 3 godine star auto, tako da je to vise nego realan zahtev. E sad u Srbiji ce ga tesko prodati jer isto kao sto slabo ima kupaca za takvog novog golfa isto tako ima i za takvog polovnog. Doduse sad malo bolje pogledah opremu i vidim da je ovo ipak dosta vise od 50% cene.
Golf 7 2,0TDI DSG u Highline opremi je na sajmu automobila pre godinu dana bio 32k€, a ove mislim da je bio oko 30 soma, što je opet suludo. Ima negde u temi o sajmovima.
Hm... Zimus sam u Porseu gledao 1.6 TDI u pocetnom paketu i bio je 19k tako da mi je nestvarno da za 5k dobijes veci motor, dsg (ako ima taj o kom govoris) i top opremu. Realnije mi je 30k.
Ma na telefonu sam ovih dana, mrsko mi je da razvlacim pdf po ekranu... I pocetak Metanovog posta me zeznuo. Pogledao sam bolje oglas i shvatio da na njemu nije Golf na koji sam mislio. Bio je jedan beli Highline, automatik, kupljen ovde, doduse slikan u nekoj garazi ili perionici i, ne znam zasto, pomislio sam da je taj. Kako bilo, vidim da je iz uvoza, jos jedan razlog da se kaze da je precenjen. To godiste se uveliko prodaje sa 200 k km pa sad ti veruj Peri za 17 soma.