Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Kamioni se uzimaju da prave lovu, a automobili se uzimaju za cisto izdrkavanje i na njima se samo gubi ogromna lova. 

Gobline, bar otvori link pre nego sto napises tako nesto jebemumater.
Имам једно потпитање...
Otvorio sam link pre pisanja posta.
Ako aludiras na to sto je "osumljicen" za prisvajanje kamiona (dok se ne dokaze suprotno, nije kriv!), pa da se i nabavka automobila odigrala na slicnom principu, onda se grdno varas.
Automobile kupuju iskljucivo glanc nove po porudzbini, osim sto im dolazi u kompenzacijama za nekretnine.
A povlacenje pitanja necijeg poslovanja i kako je zaradio za automobile koje pominjemo mislim da nije tema, niti treba da bude tema.
Ovde se pise o "egzoticnim automobilima" a ne o tome kako su ih vlasnici zaradili.
Ako aludiras na to sto je "osumljicen" za prisvajanje kamiona (dok se ne dokaze suprotno, nije kriv!), pa da se i nabavka automobila odigrala na slicnom principu, onda se grdno varas.
Automobile kupuju iskljucivo glanc nove po porudzbini, osim sto im dolazi u kompenzacijama za nekretnine.
A povlacenje pitanja necijeg poslovanja i kako je zaradio za automobile koje pominjemo mislim da nije tema, niti treba da bude tema.
Ovde se pise o "egzoticnim automobilima" a ne o tome kako su ih vlasnici zaradili.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Auuuuu bre, ma ništa TO BE SALUTED! Ko umije njemu dvije kako to već ide...goblin napisao:Ne, Zvonko.Mr.Rotor napisao:Da nije Dejan?
Al oni imaju bas bolestan vozni park, slobodno mogu u one emisije o kolekcionarima... i to samo ovaj deo koji drze u CG, jos sta imaju po Zlatiboru, BG, Kosovu... ludilo.
Kada su uzimali onaj S63AMG koji sam ja kupio od njih, u isto vreme su uzeli skoro celu AMG paletu (S63, S65, CL63, ML63, SL63, C63 Black Series...) a usput je tu dosao i Bentley Continental (mislim da sam ga ovde i predstavljao sa slikama), S8, R8, M6, Q7 W12.... i to sve kupljeno odjednom!
I tako vozaju 2-3 godine i onda nova tura od desetak brutalnih auta i tako u krug...
Ma znam da je Veselinović Zvonko, a taj iz Budve se zove Dejan (ćerka vozi onaj Q7 W12).
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Fino drustvance, nema sta...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Osumljicen no sta 

Nije nego Darko.Mr.Rotor napisao:Ma znam da je Veselinović Zvonko, a taj iz Budve se zove Dejan (ćerka vozi onaj Q7 W12).
Da da. Darko.
Na istog čoveka mislimo. Brat mu se možda zove Dejan.

JesteMr.Rotor napisao:Da da. Darko.![]()

Unleashed!Heinz napisao:Oslobođen.ftj napisao:Osumljicen no sta
http://www.newsweek.rs/svet/52643-srpsk ... oputa.html

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Mislis fina kolaDelija napisao:Fino drustvance, nema sta...