Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Kako sam se zeznuo juče, počeo da gledam Bajern:Borusija D. i kad su Bavarci dali gol ja prebacio, rekoh sebi razbiće ih do kraja. Danas gledam i ne verujem, ovi izjednačili i prošli na penale. I to kako su prošli na penale.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
https://www.youtube.com/watch?v=zG5lbBwHYSM
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Bobi Marjanović izgleda kao neki dobroćudni džin.
Sad gledam dosudili mu ličnu u napadu, kako se smorio...
Sad gledam dosudili mu ličnu u napadu, kako se smorio...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mozda hoce da osvoje ligu pred svojim navijacima 
S tim da bi to mogao biti mac sa dve ostrice.
Sent from my iPhone using Tapatalk

S tim da bi to mogao biti mac sa dve ostrice.
Brzine idu u H-a !!!

- samo polako
Meni je bilo nerealno da ih dobijemo i treću.
Oni su dobra ekipa a ima i onoga da u finalnim serijama jednostavno dolazi do uspona i padova.
Oni su dobra ekipa a ima i onoga da u finalnim serijama jednostavno dolazi do uspona i padova.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sinoc smo mnogo lose odigrali.
Veceras mora mnogo jace i napad i odbrana.
Valjda ce proraditi i sut. Sinoc nas nije sluzio.
Veceras mora mnogo jace i napad i odbrana.
Valjda ce proraditi i sut. Sinoc nas nije sluzio.
Brzine idu u H-a !!!

Bezidejno i bezvoljno. Očekujem drugačiji pristup večeras.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Stereotipi nisu nastali slučajno, nego po većinskom pravilu. Ja se krećem skoro isključivo među visokoškolovanim ljudima i ne znam nikog, bukvalno nikog ko ide na utakmice ili se loži na navijanje na drugi način. Takođe ne znam ni da idu na književno veče ali je npr pozorište obavezno skoro na nedeljnom nivou.samo polako napisao:![]()
Bude tu i doktora i direktora ali i magacionera i molera.
Ipak kod nas preovladava stereotip u vezi navijača ali i huligana.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
U mom "visokoškolovanom društvu" ima nekoliko baš ostrašćenih navijača. Isuviše su kilavi da se tuku i bodu, ali za svadju i urlanje uvek spremni. Opet, bukvalno niko od mojih VSS poznanika ne ide u pozorište 
Visoko obrazovanje bi, izmedju ostalog, trebalo čoveka da nauči da prepoznaje i izbegava stereotipe. Očigledno, nije baš uspešno u tome

Visoko obrazovanje bi, izmedju ostalog, trebalo čoveka da nauči da prepoznaje i izbegava stereotipe. Očigledno, nije baš uspešno u tome

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- samo polako
@Uroše
To što ne znaš nikoga visokoobrazovanog da ga zanima navijanje ne mora da znači da takvih i nema.
Ne kažem da je to rasprostranjena pojava već da postoje slučajevi.
Evo da ti prenesem moja iskustva sa visokoobrazovanima koji ne idu ni na utakmice ni u pozorišta, jer imaju neka treća interesovanja (automobilizan npr)
To što ne znaš nikoga visokoobrazovanog da ga zanima navijanje ne mora da znači da takvih i nema.
Ne kažem da je to rasprostranjena pojava već da postoje slučajevi.
Evo da ti prenesem moja iskustva sa visokoobrazovanima koji ne idu ni na utakmice ni u pozorišta, jer imaju neka treća interesovanja (automobilizan npr)
Sve ovo što ste napisali o visokoobrazovanim huliganima samo govori o kvalitetu našeg školstva i kriterijumima koji tu postoje. Završiti renomirane škole, a ostati kadar da u rulji fizički napadneš nekoga samo što ne pripada tvom taboru, govori da ovde nešto duboko ne valja. Svakodnevno gledam na poslu ovakve likove i dobro znam šta pričam. Očigledan prikaz sramote i urušavanja ovog društva.