Ne brže od života!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Ne brže od života!
Ne bih da prelazimo granice ukusa, ali sam siguran da bi auto bio mnogo krvaviji da je stvarno došlo do opisanih povreda.
Štaviše, mislim da se samo radi o već poznatoj školi onog moralnog pigmeja koju je svakodnevno primenjivao i u Pressu. Na inače tačnu i proverljivu vest dodaju neke morbidne detalje iz nn izvora, jer "to narod voli". Brat mi je kao student radio kao dopisnik za njih, vestima koje je slao su dodavali detalje o otkinutim ekstremitetima, vriscima koji su parali nebo itd... a koje im je navodno dao neki očevidac u najboljem slučaju potpisan inicijalima.
Štaviše, mislim da se samo radi o već poznatoj školi onog moralnog pigmeja koju je svakodnevno primenjivao i u Pressu. Na inače tačnu i proverljivu vest dodaju neke morbidne detalje iz nn izvora, jer "to narod voli". Brat mi je kao student radio kao dopisnik za njih, vestima koje je slao su dodavali detalje o otkinutim ekstremitetima, vriscima koji su parali nebo itd... a koje im je navodno dao neki očevidac u najboljem slučaju potpisan inicijalima.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Informer i Hokajev 
Oni filuju, a na osnovu izajeve pojedinca koja već sama može biti subjektivna.

Oni filuju, a na osnovu izajeve pojedinca koja već sama može biti subjektivna.
To da. Dovoljno je jedan da krene u spin ili senzaciju, kao šakali svi krenu copy paste jedni od drugih. Često neke globalne senzacije pokušam da nađem u stranim izvorima informisanja i najčešće nema ništa.
Tapatalk
Tapatalk
Aj da ja budem malo onlajn vestak ovde. Devojku nije prepolovio pojas nego nije bila vezana a pojas prebacen radi fore da ne bi pistao.
Da je bila vezana prosla bi sa laksim povredama kao i vozac.
Ostatak price je plod bolesne maste urednika i zaposlenih u informeru.
Da je bila vezana prosla bi sa laksim povredama kao i vozac.
Ostatak price je plod bolesne maste urednika i zaposlenih u informeru.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Verovatno je povređena pri prevrtanju kada su vrata otpala. Slažem se ftj, inače ja nisam `veštačio`, nego rekoh kad je pojas već spomenut.
Ovo u vezi pojasa što sam pisao (i Grujić) odnosilo se generalno, nemože da škodi.
Ovo u vezi pojasa što sam pisao (i Grujić) odnosilo se generalno, nemože da škodi.
To pojasevi koje putnik zateze i podesava se rucno kao kais od torbine npr. odavno ne koriste, Zastava 101 je imala takve pojaseve u 70tim koje je pravio Agis iz Ptuja. Jugo je kasnije vec imao automatske pojaseve.
Sva modernija vozila i puno odltajmera ima automatske pojaseve. Oni su uvek zategnuti koliko treba i sami se zatezu.
Sa druge strane pojas je elastican i isteze se prilikom sudara.. Zato je i obaveza da se svaki put posle nesrece zamene novim jer se ostete.
Pojas mora naravno da bude i pravilno namesten preko tela kao sto i sediste mora da bude u pravilnom polozaju kako se inace prema propisu sedi tokom voznje.
Sva modernija vozila i puno odltajmera ima automatske pojaseve. Oni su uvek zategnuti koliko treba i sami se zatezu.
Sa druge strane pojas je elastican i isteze se prilikom sudara.. Zato je i obaveza da se svaki put posle nesrece zamene novim jer se ostete.
Pojas mora naravno da bude i pravilno namesten preko tela kao sto i sediste mora da bude u pravilnom polozaju kako se inace prema propisu sedi tokom voznje.
Slažem se sa ftj.
Tapatalk
Tapatalk
- Mladen7
ljubitelj-Pa dali stvarno misliš da sam govorio o praistoriskim pojasevima, jel realno.
Naravno da sam govorio o sadašnim pojasevima koji su samopodešavajući sa sistemom samozatezanja pri sudaru.
I nije tačno da takav pojas nemože biti pogrešno postavljen, zavisi i od auta, ali na nekima se može malo izvući donji deo da bude komotnije. Tada nebudu idealno zategnuti, gornji deo bude, donji ne -to je poenta.
Naravno da sam govorio o sadašnim pojasevima koji su samopodešavajući sa sistemom samozatezanja pri sudaru.
I nije tačno da takav pojas nemože biti pogrešno postavljen, zavisi i od auta, ali na nekima se može malo izvući donji deo da bude komotnije. Tada nebudu idealno zategnuti, gornji deo bude, donji ne -to je poenta.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Na slici se vidi malo, bilo je jos ali je sklonjeno.
Avto opšte ne izgleda toliko uništen, da su svi bili vezani ne bi bilo tragičnih posledica po mom mišljenju.
A pošto sutra putujem na odmor i svaki dan čitam ovakve stvari ( ove godine je stvarno ludilo ) drži me kupovine nekog polovnog tenka
A pošto sutra putujem na odmor i svaki dan čitam ovakve stvari ( ove godine je stvarno ludilo ) drži me kupovine nekog polovnog tenka
Ceo pojas je krvav.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Treba istaci idiotizam zaposlenih u PU Pozarevac koji takve detalje prenose za bolesni informer pa i sam hokaj koji ovde pise detalje.
Tako je delovalo, posto si pominjao podesavanje.Mladen7 napisao:ljubitelj-Pa dali stvarno misliš da sam govorio o praistoriskim pojasevima, jel realno.
Ako izvuces pojas vise nego sto treba a to radis svaki put kada ga namestas on se automatski uvek zategne idealno, tj tacno koliko treba i rameni i trbusni deo.
Sam pojas je tako konstruisan i ne zahteva nikakvo podesavanje od strane putnika.
Pojas je testiran i za trudnice, bezbedan i za takvu primenu uz uslov da se postavi prema uputstvu za upotrebu.
Ono sto moze da bude situacija je da putnik svesno i namerno otpusti pojas i drzi ga rukom ili zakaci na nesto ili slicno i time pogresi u njegovoj primeni.
- Mladen7
Sad se razumemoljubitelj napisao:
Pojas je testiran i za trudnice, bezbedan i za takvu primenu uz uslov da se postavi prema uputstvu za upotrebu.
Ono sto moze da bude situacija je da putnik svesno i namerno otpusti pojas i drzi ga rukom ili zakaci na nesto ili slicno i time pogresi u njegovoj primeni.

Imamo i komparaciju-kad ljudi svesno neće da se vezuju, jer imaju vazdušne jastuke, a zapravo sve funkcioniše ako se pravilno upotrebljava.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Postovao sam cisto radi diskusije. Post je editovan i detalji su uklonjeni. Nije mi bila namera da detaljisem vise nego sto treba.ftj napisao:Treba istaci idiotizam zaposlenih u PU Pozarevac koji takve detalje prenose za bolesni informer pa i sam hokaj koji ovde pise detalje.