Kvalitet goriva u Srbiji?
Re: Kvalitet goriva u Srbiji?
jel ti na drugim mestima isto tako bilo, ili se slagalo usuto sa proracunom da ti je rezervoar od 50l?
mene na molu nikad nisu pokrali, a bas obracam paznju, imam cak I upisano svako sipanje u poslednjih 30k km, sa odstupanjem usutog od borda, I mol mi je tu medju najboljima...
mene na molu nikad nisu pokrali, a bas obracam paznju, imam cak I upisano svako sipanje u poslednjih 30k km, sa odstupanjem usutog od borda, I mol mi je tu medju najboljima...
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Od prvog dana je dizel sipan na MOLu, tako da nisam imao prilike da odradim neko poredjenje.
Zadovoljan sam njihovim gorivom, auto lepo radi, pa bas iz tog razloga nisam zeleo nigde drugde da sipam.
Jucerasnje punjenje mi je narocito sumnjivo, sledece punjenje ce biti na NISu ili OMVu, pa cemo da vidimo, ciljacu da kazaljka bude isto gde i juce kad sam sipao.
Zadovoljan sam njihovim gorivom, auto lepo radi, pa bas iz tog razloga nisam zeleo nigde drugde da sipam.
Jucerasnje punjenje mi je narocito sumnjivo, sledece punjenje ce biti na NISu ili OMVu, pa cemo da vidimo, ciljacu da kazaljka bude isto gde i juce kad sam sipao.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Glasam protiv Mola 
U Radulovicu mi kada sam bio savetovali da sipam na Molu, ja poslusao. Sa tim gorivom je auto kada ga upalim potpuno hladnog malo neravnomerno radio na leru prvih 30sek. Kao da na svakih 5-6 sekundi malo stucne tj ne opali cilindar. Sledeci put sam sipao na NIS-u i to se vise nije desavalo.

U Radulovicu mi kada sam bio savetovali da sipam na Molu, ja poslusao. Sa tim gorivom je auto kada ga upalim potpuno hladnog malo neravnomerno radio na leru prvih 30sek. Kao da na svakih 5-6 sekundi malo stucne tj ne opali cilindar. Sledeci put sam sipao na NIS-u i to se vise nije desavalo.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Re: Одг: Kvalitet goriva u Srbiji?
Sipam samo na EKO i NIS pumpama, nikad nisam imao problema usled loseg goriva.
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Beograd -- Akcija markiranja goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji će, prema procenama, doneti milionske uštede za državu i za privredu, izveštava RTS.
Već mesec dana, zahvaljujući akciji Minstarstva za energetiku, sprovodi se obeležavanje goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji. Rezultati su više nego očiti.
Umesto sto kamiona, koji su mesečno išli na Kosovo, u februaru nije prešao nijedan, tako da je svaka manipulacija s gorivom i njegovim vraćanjem u rezervoare u Srbiji onemogućena. Uštede će i za državu i za privredu biti milionske.
Lepa vest, gajim nadu da ce ovo doprineti kvalitetnijem gorivu i stati na put svercu i zloupotrebi.
Već mesec dana, zahvaljujući akciji Minstarstva za energetiku, sprovodi se obeležavanje goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji. Rezultati su više nego očiti.
Umesto sto kamiona, koji su mesečno išli na Kosovo, u februaru nije prešao nijedan, tako da je svaka manipulacija s gorivom i njegovim vraćanjem u rezervoare u Srbiji onemogućena. Uštede će i za državu i za privredu biti milionske.
Lepa vest, gajim nadu da ce ovo doprineti kvalitetnijem gorivu i stati na put svercu i zloupotrebi.

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Evo sve im verujem.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ipak je kapacitet rezervoara 60lMilos_kg napisao:Danas nasipah pun na MOLu. Nisam bio u rezervi jos, kazaljka je bila na poslednjoj crti pre crvene zone, sto bi znacilo da sam imao oko 10l goriva u rezervoaru, jer se na 7l pali rezerva. Ili je moj rezervoar od 60l (na netu sam nasao mesane podatke, negde pise 50, negde 60l), ili ovi sa MOLa ne kraduckaju, vec KRADU!![]()

Da kraduckaju, sigurno kraduckaju, ali ne toliko kao sto sam to opisao u citatu

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
Meni se jednom, igrom slucaja, desilo da mi se upali rezerva kada sam krenuo do Mol-a da sipam pun.
8l rezerva, 60l rezervoar, stao 51l, sto je neko normalno odstupanje.
Moze uvek tu da se dolije jos litar sigurno, ali nisam hteo da napinjem.
8l rezerva, 60l rezervoar, stao 51l, sto je neko normalno odstupanje.
Moze uvek tu da se dolije jos litar sigurno, ali nisam hteo da napinjem.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
cekaj je li moj rezervoar veci? Mislim da moj ima 67 litara ako ne gresim
Greska, 66l
http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=152845
Greska, 66l
http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=152845
Ja pobeđujem. :-D
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Ne secam se pravo da ti kazem koliki je,znam da je stalo litar manje... Provericu,pa cu potvrditi.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
To je vec krenulo, a?H4wkeye napisao:Beograd -- Akcija markiranja goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji će, prema procenama, doneti milionske uštede za državu i za privredu, izveštava RTS.

I sta ako nekog zaustave na putu, provere mu gorivo, nema markica, pitaju gde si sipao, a ja kazem u Iloku

H4wkeye napisao:Beograd -- Akcija markiranja goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji će, prema procenama, doneti milionske uštede za državu i za privredu, izveštava RTS.
Sta snadje Knez petrol i SPS.......bas velika steta.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kazu daj pasos da vidimo.nikaragva napisao:To je vec krenulo, a?H4wkeye napisao:Beograd -- Akcija markiranja goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji će, prema procenama, doneti milionske uštede za državu i za privredu, izveštava RTS.
I sta ako nekog zaustave na putu, provere mu gorivo, nema markica, pitaju gde si sipao, a ja kazem u Iloku

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money