Kvalitet goriva u Srbiji?

Iskustva sa gorivima i uljima
Odgovori
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Re: Kvalitet goriva u Srbiji?

Post od dragan »

jel ti na drugim mestima isto tako bilo, ili se slagalo usuto sa proracunom da ti je rezervoar od 50l?
mene na molu nikad nisu pokrali, a bas obracam paznju, imam cak I upisano svako sipanje u poslednjih 30k km, sa odstupanjem usutog od borda, I mol mi je tu medju najboljima...
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Od prvog dana je dizel sipan na MOLu, tako da nisam imao prilike da odradim neko poredjenje.
Zadovoljan sam njihovim gorivom, auto lepo radi, pa bas iz tog razloga nisam zeleo nigde drugde da sipam.
Jucerasnje punjenje mi je narocito sumnjivo, sledece punjenje ce biti na NISu ili OMVu, pa cemo da vidimo, ciljacu da kazaljka bude isto gde i juce kad sam sipao.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Glasam protiv Mola :)
U Radulovicu mi kada sam bio savetovali da sipam na Molu, ja poslusao. Sa tim gorivom je auto kada ga upalim potpuno hladnog malo neravnomerno radio na leru prvih 30sek. Kao da na svakih 5-6 sekundi malo stucne tj ne opali cilindar. Sledeci put sam sipao na NIS-u i to se vise nije desavalo.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Re: Одг: Kvalitet goriva u Srbiji?

Post od Misha »

Sipam samo na EKO i NIS pumpama, nikad nisam imao problema usled loseg goriva.

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Beograd -- Akcija markiranja goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji će, prema procenama, doneti milionske uštede za državu i za privredu, izveštava RTS.

Već mesec dana, zahvaljujući akciji Minstarstva za energetiku, sprovodi se obeležavanje goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji. Rezultati su više nego očiti.

Umesto sto kamiona, koji su mesečno išli na Kosovo, u februaru nije prešao nijedan, tako da je svaka manipulacija s gorivom i njegovim vraćanjem u rezervoare u Srbiji onemogućena. Uštede će i za državu i za privredu biti milionske.

Lepa vest, gajim nadu da ce ovo doprineti kvalitetnijem gorivu i stati na put svercu i zloupotrebi. :)
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Evo sve im verujem.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Untitled.jpg
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Milos_kg napisao:Danas nasipah pun na MOLu. Nisam bio u rezervi jos, kazaljka je bila na poslednjoj crti pre crvene zone, sto bi znacilo da sam imao oko 10l goriva u rezervoaru, jer se na 7l pali rezerva. Ili je moj rezervoar od 60l (na netu sam nasao mesane podatke, negde pise 50, negde 60l), ili ovi sa MOLa ne kraduckaju, vec KRADU! :nonono:
Ipak je kapacitet rezervoara 60l :oops:
Da kraduckaju, sigurno kraduckaju, ali ne toliko kao sto sam to opisao u citatu :)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Meni se jednom, igrom slucaja, desilo da mi se upali rezerva kada sam krenuo do Mol-a da sipam pun.
8l rezerva, 60l rezervoar, stao 51l, sto je neko normalno odstupanje.
Moze uvek tu da se dolije jos litar sigurno, ali nisam hteo da napinjem.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

cekaj je li moj rezervoar veci? Mislim da moj ima 67 litara ako ne gresim

Greska, 66l

http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=152845
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ja pobeđujem. :-D

Tapatalk 4
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ne secam se pravo da ti kazem koliki je,znam da je stalo litar manje... Provericu,pa cu potvrditi.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

H4wkeye napisao:Beograd -- Akcija markiranja goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji će, prema procenama, doneti milionske uštede za državu i za privredu, izveštava RTS.

Već mesec dana, zahvaljujući akciji Minstarstva za energetiku, sprovodi se obeležavanje goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji. Rezultati su više nego očiti.

Umesto sto kamiona, koji su mesečno išli na Kosovo, u februaru nije prešao nijedan, tako da je svaka manipulacija s gorivom i njegovim vraćanjem u rezervoare u Srbiji onemogućena. Uštede će i za državu i za privredu biti milionske.

Lepa vest, gajim nadu da ce ovo doprineti kvalitetnijem gorivu i stati na put svercu i zloupotrebi. :)
To je vec krenulo, a? :)

I sta ako nekog zaustave na putu, provere mu gorivo, nema markica, pitaju gde si sipao, a ja kazem u Iloku :)
Neunelfer
Reactions:
Pridružio se: 13 Apr 2014, 21:49

Post od Neunelfer »

H4wkeye napisao:Beograd -- Akcija markiranja goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji će, prema procenama, doneti milionske uštede za državu i za privredu, izveštava RTS.

Sta snadje Knez petrol i SPS.......bas velika steta.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

nikaragva napisao:

To je vec krenulo, a? :)

I sta ako nekog zaustave na putu, provere mu gorivo, nema markica, pitaju gde si sipao, a ja kazem u Iloku :)
Kazu daj pasos da vidimo. :kezo:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Odgovori