1000 zašto - 1000 zato!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Jedno pitanje za likove iz NS-a !!!
Znaci danas sam se parkirao u Micurinovoj, kod sajma.
Kada sam izasao sa parkinga, skrenuo sam desno umesto levo pa me je GPS navodio u krug da me vrati u ulicu Novosadskog sajma.
Mislim da se ulica kroz koju sam tada prosao zove Trg. 1 Maja ako se ne varam, tu u blizini hotela PARK, znaci ljudi, na cosku se pojavila neka velelepna vila koja ne pripada ovom vremenu i prostoru, sa visokom ogradom i besnim kolima ispred, okolo je neko zelenilo !??? Znaci wtf !??? Ko tamo zivi ??? :trljamoci:
Znaci danas sam se parkirao u Micurinovoj, kod sajma.
Kada sam izasao sa parkinga, skrenuo sam desno umesto levo pa me je GPS navodio u krug da me vrati u ulicu Novosadskog sajma.
Mislim da se ulica kroz koju sam tada prosao zove Trg. 1 Maja ako se ne varam, tu u blizini hotela PARK, znaci ljudi, na cosku se pojavila neka velelepna vila koja ne pripada ovom vremenu i prostoru, sa visokom ogradom i besnim kolima ispred, okolo je neko zelenilo !??? Znaci wtf !??? Ko tamo zivi ??? :trljamoci:
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Taj deo ima finijih kucica, ali nisam odavno tu prolazio. Uglavnom taj deo oko parka ima zaista lepe arhitekture. Sloba ti mozda moze odgovoriti preciznije jer je dosta cesto u tom kraju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ima tu i neka skola, koliko se secam,dosta je dobro.
Tptlk
Tptlk
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Skola je malo nize u Novosadskog sajma i ugao sa Nikole Tesle, to je ulica sa uglavnom malo starijim i vrlo reprezentativnim kucama, ima jedna ulica iza zabacena, koja nije prolazna, po meni jedna od apsolutnih top lokacija u NS, jako blizu centra i svega ostalog, a opet da covek misli da je negde van grada.

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Znam na šta Ogi misli. Nije to Trg 1. maja već ulica sa druge strane ulice Novosadskog sajma, a sama kuća je između ulice Nikole Tesle i hotela Park. Kuća je stara oko 2 godine, a kao vlasnik pominje se Victoria Group. Kuća je bela sa dekorativnim drvenim panelima, ravnim krovom kao da je u Kaliforniji, ne u Novom Sadu, dvorištem sa bazenom i belim kožnim ležaljkama, onako... odskače u svakom smislu.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
A, pa to je Teslina ulica, ona nova kuca. Tacno je da se ne uklapa bas u okruzenje. Meni se ta kuca bas svidja, sad drugo je sto nije mozda bas za ove uslove sa tolikim staklenim povrsinama, ravan krov i sta znam, mada nisam za to bas relevantan sto se arhitekture tice. Jedino sto je po meni ultra bzvz kod te kuce je sto se iz parka i sa parkinga hotela gleda direkt u dvoriste. Ja da imam tako nesto gledao bih svakako da izbegnem da je dvoriste otvoreno za tudje poglede, ako bar nista drugo svih prolaznika. Sad ne bih da ulazim sta je bio cilj vlasnika sto se toga tice, nije ni bitno. Sve u svemu mi se svidja taj stil.

-
- Banned
To je ta kuca, bukvalno California Style !!! Kakva kuca !!! Cudi me da ne znate tacno ko je vlasnik, mislio sam da je neko tipa Kostic, Butorovic ili neko drugi od tamosnjih kriminalaca... ili mozda Canak...Sloba napisao:Znam na šta Ogi misli. Nije to Trg 1. maja već ulica sa druge strane ulice Novosadskog sajma, a sama kuća je između ulice Nikole Tesle i hotela Park. Kuća je stara oko 2 godine, a kao vlasnik pominje se Victoria Group. Kuća je bela sa dekorativnim drvenim panelima, ravnim krovom kao da je u Kaliforniji, ne u Novom Sadu, dvorištem sa bazenom i belim kožnim ležaljkama, onako... odskače u svakom smislu.

Čanak je nekada živeo u Alekse Šantića, u zelenoj zgradi, sa sve policijskim obezbeđenjem. Dokle je stigao ne znam 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Do Lipovog gaja 

Kakav miskovic i canak, ti iz viktorija grupe su jaci od njih 

-
- Banned
Znam vrlo dobro ko su oni, klijentu su Banke u kojoj radim i jako cesto im radimo astronomske kredite.
Samo mi nije jasno zasto bi jedna firmetina napravila takvu vilu, za koje potrebe? Je li to jebodrom za direktore?
Samo mi nije jasno zasto bi jedna firmetina napravila takvu vilu, za koje potrebe? Je li to jebodrom za direktore?
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Puno pitas, mislim da nemamo puno informacija iz tih krugova na ovom forumu. Mada ko ce ga znati, mozda imamo i dzek setera na forumu. 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja ne bih bas sekao granu na kojoj sedim...
edit:
edit:

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
pedja napisao:Ja ne bih bas sekao granu na kojoj sedim...
edit: