Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Jel ti to lovis mazdu pa se zato potresas?
Sesticu?
Sesticu?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne staj mi na muku... 
Umesto da razmisljam o "skucavanju", ja razmisljam o menjanju auta...

Aj' da Civic nije jos uvek prakticno nov, al' pundravci ne daju mira
Pikirao sam BMW 3, a Mazdu 6 kao jeftiniju alternativu. Onda sam bio na moru iiiii... prelomio da koliko god mi se svidjali sportski automobili nisu ni malo prakticni za putavanja na odmor, a ni za nase oranice od puteva... A pre 2 godine bih ispljuvao sve "dzipoliko"
E sad, svidja mi se vrlo do jako aktuelni BMW X3, ali je sa iole ok opremom 45k evra. Jbg, stvarno previse...
Sa istom tom opremom je CX-5 26k evra... Jeste BMW bolji, ali 18k evra razlike... Huh...
Najgore od svega sto ce mi koji god auto da uzmem opet biti zanimljiva zamena za par godina tako da mi trenutno najpametnije deluje da uvezem iz Nemacke BMW X3 star ~2 godine jer cu na njemu najmanje para izgubiti...
Uz sve to, Civic je za ovih malo jace od godinu i po najvise izgubio na ceni - sledecih par godina ce mu cena blago padati...

Umesto da razmisljam o "skucavanju", ja razmisljam o menjanju auta...

Aj' da Civic nije jos uvek prakticno nov, al' pundravci ne daju mira

Pikirao sam BMW 3, a Mazdu 6 kao jeftiniju alternativu. Onda sam bio na moru iiiii... prelomio da koliko god mi se svidjali sportski automobili nisu ni malo prakticni za putavanja na odmor, a ni za nase oranice od puteva... A pre 2 godine bih ispljuvao sve "dzipoliko"

E sad, svidja mi se vrlo do jako aktuelni BMW X3, ali je sa iole ok opremom 45k evra. Jbg, stvarno previse...

Sa istom tom opremom je CX-5 26k evra... Jeste BMW bolji, ali 18k evra razlike... Huh...
Najgore od svega sto ce mi koji god auto da uzmem opet biti zanimljiva zamena za par godina tako da mi trenutno najpametnije deluje da uvezem iz Nemacke BMW X3 star ~2 godine jer cu na njemu najmanje para izgubiti...
Uz sve to, Civic je za ovih malo jace od godinu i po najvise izgubio na ceni - sledecih par godina ce mu cena blago padati...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Re: AW: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Dobar je BMW 3 i za srpske puteve...jedino ako bas hoces djip 
U tom slucaju Q5 deluje kao najbolji izbor.
Gesendet von meinem GT-I9505

U tom slucaju Q5 deluje kao najbolji izbor.
Super je cx5,a x3 je dobro sto je novi model sada vec 2 godine star,i moze da se nadje za normalne pare. Ja bih tu uvek uzeo x3,ali racunaj dosta veci kasko,odrzavanje i slicno,a i manju garanciju. Takodje,ako vec imas toliko para,gledaj u nemackoj u prodajnim salonima polovnjak,proverena kupovina sa garancijom koja se kod nas takodje priznaje.
Sve to,naravno,ako budes uopste prelomio za menjanje kola
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Sve to,naravno,ako budes uopste prelomio za menjanje kola

Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Uff, realno muka... sta mislis zasto sam ja uzeo ovo cudo od auta... I tebi odgovara nesto vece.
X3 mi se nije svidjao a ma koliko zeleo nesto sportsko nije vise prakticno kao jedini auto...
Pamet u glavu!
X3 mi se nije svidjao a ma koliko zeleo nesto sportsko nije vise prakticno kao jedini auto...
Pamet u glavu!
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Delija napisao:Sa istom tom opremom je CX-5 26k evra... Jeste BMW bolji, ali 18k evra razlike... Huh...

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Delija
- Kontakt:
Razum kaze - cuti i vozi taj skoro novi Civic, stekaj pare, zidaj kucu / kupuj stan, al' ti pundravci... 
Mozda je i dobro sto Mazda ne izaziva nizim cenama...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zasto?Laki021 napisao:ma koliko zeleo nesto sportsko nije vise prakticno kao jedini auto...
Ja nemam pojma zasto sam uzimao i limuzinu umesto kupea kad pozadi skoro nikog ne vozim. Kad bude trebao veci lako se zameni.
Znaci Delija pamet u glavu...ako jos nemas decu uzivaj a za limuzine, karavane i dzipove ce biti vremena

Ako imas decu, nista nisam rekao.
- Delija
- Kontakt:
Nemam i ne planiram skoro
(da ne kazem dvaput
)
Jedino, Civic se doooobrano mucio da pridje plazama na Thasosu, a Astra G Sport (spustena) na Lefkadi. Hteo bih nesto gde necu morati previse da se brinem oko toga... A kanda si ti i zaboravio malo nase puteve
Dusa me bolela kad je pajser pred mojim ocima otkinuo branik na skoro novoj M3-jci na Thasosu...

Jedino, Civic se doooobrano mucio da pridje plazama na Thasosu, a Astra G Sport (spustena) na Lefkadi. Hteo bih nesto gde necu morati previse da se brinem oko toga... A kanda si ti i zaboravio malo nase puteve

Dusa me bolela kad je pajser pred mojim ocima otkinuo branik na skoro novoj M3-jci na Thasosu...

Nisam zaboravio nase puteve. Jbg. nisu zlatni ali nisu ni toliko losi da je dzip neophodan. Ako ti treba za offroad, to je vec druga prica.
U tom slucaju jedino Q5 2.0 TFSI jer ne verujem da ces biti zadovoljan performansama bilo koje X3ojke stare 2 godine a da je 2.0.
U tom slucaju jedino Q5 2.0 TFSI jer ne verujem da ces biti zadovoljan performansama bilo koje X3ojke stare 2 godine a da je 2.0.
Delija napisao:Razum kaze - cuti i vozi taj skoro novi Civic, stekaj pare, zidaj kucu / kupuj stan, al' ti pundravci...
E vis to je sreca u nesreci u Ch, nema da me grize savest zbog kupovine auta, nekretnine su ne red, vec skoro dva reda velicine skuplje od pristojnog auta...

Jedan od razloga sto sam otisao iz Srbije je komplikacija kupovine lepe kuce, kanda ce to biti i jedan od glavnih razloga sto cu napustiti i Ch...

- Delija
- Kontakt:
@Floyd
Moze mala pomoc - sta fali 2.0 X3-jci?
@Laki
Ma i ja bih kucu, a tu mora sve u keshu :-/
@Laki
Ne fali mu nista ako neces upgrade performansi tj. hoces slicne performanse kao kod Civic-a 
I ako nisi gadljiv dizela onda je 2.0d odlican izbor. 2.0 benzinac se pojavio malo kasnije...
Sto se kuce tice, ne bih se slozio sa Lakijem. U CH nisu normalne cene to stoji ali ako hoces taj kvalitet kuce (gradnja, infrastrktura, okolina...) koja se ovde nudi u NS ili BG treba ti takodje 6-cifrena suma evrica...u FR u odnosu na plate slicna prica kao u CH.
Zapravo nemam pojma gde lagano moze da se kupi kuca osim u Severnoj Americi.

I ako nisi gadljiv dizela onda je 2.0d odlican izbor. 2.0 benzinac se pojavio malo kasnije...
Sto se kuce tice, ne bih se slozio sa Lakijem. U CH nisu normalne cene to stoji ali ako hoces taj kvalitet kuce (gradnja, infrastrktura, okolina...) koja se ovde nudi u NS ili BG treba ti takodje 6-cifrena suma evrica...u FR u odnosu na plate slicna prica kao u CH.
Zapravo nemam pojma gde lagano moze da se kupi kuca osim u Severnoj Americi.
Delija napisao:@Floyd
@Laki
Da ne bi jos i u Kamenici da bude?
Nisi ni ti lud

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Delija,ako tražiš povoljno kuću u Kamenici ili Popovici,javi mi se na pp. Pregledao sam skoro sve kuće u Kamenici,Popovici i Telepu u zadnjih dva meseca,pa da imam sveže informacije. 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.