Honda Civic 8. generacija

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Honda Civic 1.8 8. generacija

Post od Delija »

ftj napisao:Moj utisak je da su sedišta na novom civicu i crv-u vidno udobnija od prethodne generacije(iako su na isti fazon).
Los ti je utisak ;)
Ili su sedista promenjena kod poslednjeg redizajna kada je dobio alcantara presvlake.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
milosdoktorabs
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12

Post od milosdoktorabs »

Delija aj mani se vise tesenja samog sebe kako je 8.generacija isto sto i 9.-ta...
Slika
Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

E, ako si mi rekao :kezo:

Da si ti meni ziv i zdrav :), ja sam ciljano pazario jedan od poslednjih desetak primeraka 8. generacije u Srbiji i to je bilo bukvalno povuci, a malo mi ga i potegni, Djole jer je lager (u Engleskoj) bio skoro totalno prazan ;) Malo je falilo da mi uleti glupi automatski menjac jer je u prvom trenutku info bio da nema vise sa manuelnim u boji koju zelim (samo beli). Dok sam prelomio da hocu da pazarim nije vise bilo uopste type s-a, recimo.

A ako potrazis moje post-ove sa drugih foruma PRE nego sto sam ga pazario procitaces moje razocarenje novim modelom... ;)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nisam vozio novi, jesam stari poodavno, ali retkost je da u istoj klasi ima smisla više kupiti stariji model od novog. Ne kažem da je nemoguće. Naravno, ukoliko je očuvanost i oprema oba na nivou, plus je noviji model naravno i mlađi.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Nisam ni u jednom trenutku rekao da je pametnije kupiti stari model - ja prvi bih uvek gledao novi model, ali u ovom slucaju bas nista od onog sto me je privuklo Civic-u ne postoji kod novog i nema tu puno mudrosti.

Da vise nije bilo starog modela ne bih uopste ni kupio Civic. Ni pod razno. Nema trika. U tom slucaju bih stis'o zube i platio Mazdu 6 i gotovo (posto je i ona bila u opticaju).
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Ja sam jednom gledao Akorda u Car Marketu i bili su vrlo nekorektni. Pisao sam o tome u temi o placevima.
Klasicni preprodavci samo sto kaze starac...sa tasnom i masnom...

Na kraju, ima Steva da kupi Bax-ovog punta :kezo:

Sent from my Xperia Z1
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Sa kupovinom se ne treba zaletati.
Niko ne kupi nov auto da bi ga odlicnog prodao nekom za male pare.
Ali sko se dobro trazi i na pravom mestu, moze dobar auto da se kupi.
Ko zna sta ce vreme doneti, ali ne planiram naredni auto da menjam brzo. Zato gledam mladji sa malom km.

Dokle god imaju svi istu pricu tu nesto ne stima. Uvek je to "samo malo vozeno", "auto od nekog direktora" i sl.

I nova kola sa 0 km se farbaju (ostecena pri transportu).
Secam se onih Hondi Akord iz Delte, sto ih je grad "ubio".
Prodavane na akciji kao ispod cene, a pre toga vozene kod onog limara "masera" (BG ili KG).
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Eno mog civica na placu u Delti, rade mu onaj zadnji rub što sam očešao pa možeš da odeš i da vidiš kako izgleda auto sa 20.000km i 2,5 godine, vožen 2x do mora i sa 1 selidbom iza sebe.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Stevo samo polako sa potragom kao i do sada. (Ne klonite duhom, Gazda :kezo: )
A da li si razmisljao ili o novom autu a da razliku uzmes na kredit? I o jos barem jednom modelu sem 8. generacije?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Slika
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

ja sam prodao 3x novokupljena automobila i svaki je bio slobodno mogu reci u salonskom stanju.Vecina sa ovog foruma zna kako seodnosim prema kolima.Nemam garazu.Vodim racuna gde parkiram,km su bile 35000 Fabia,preko 50000 Punto i 65000 Megane,stari su bili 3, 1.5 i 3 godine.
Nisu svi prodavci novokupljenih automobila tu nesto ima.Cim vidis coveka jsano ti je kakav je vlasnik.
Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ja znam da nikad ne bih kupio automobil u kom je zapaljena cigara... :nonono:

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
podvarak
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:00

Post od podvarak »

Cak i da ima potpuno zdrave rubove i sajtne? :D
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

DW,ajde stavi se u situaciju da kupujes polovan automobil,odakkle znas da li je upaljena cigareta ili nije,dubinski opran,nema nigde tragova od pikavaca da su nesto izgorelei a sve se plasim da ce ti prodavac to reci da je auto bio pusacki.Bas me zanima kakao ces da doneses zakljucak da li ili nije auto bio pusacki?
Slika
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

@ jaksa: ako je auto normalno vozen i odrzavan, star par godina mora da bude "kao nov".
Tackica ili neko malo ulubljenje na vratima sa parkinga se moze ocekivati. Sve ostalo mora biti kao sa 1 i 50000 km na satu.

@ sebekkg: Razmiljao sam o novom, ali ne na kredit. Nisam ljubitelj banki, zaobisao bi ih u sirokom krugu. Smatram da deru sa kamatama.
Bila je zanimljiva akcija zimus sa novog Civica, 18000e na lizing/kredit, na 3 godine sa 0% kamate. Ne secam se da je bilo nekih "skrivenih troskova" osim bahatih "100e za obradu u banci". Posto planiram veliko prosirenje ordinacije, 18000e za novog Civica necu i ne mogu dati.
Tako je opcija za novi samo neko test/sluzbeno vozilo, cena 15000-15500e. Ili sa 1.4 motorom za 12000-125000e.

Sto se tice modela, za sada gledam iskljucivo Civica hecbeka, 5 vrata, 1.8 motor, Sport oprema.
Praticu oglase jos nekoliko meseci pa ako se bas nista ne pojavi, idem na opciju novog ...

@ milosdoktorabs: ponudi vlasnika pljugom :kezo:
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

stevo da li si razmislajo o meganu 3 kupeu,vidim da trazi atraktivan auto,ima ih po oglasima?
Slika
Odgovori