Mercedes - generalna tema
Re: Mercedes - generalna tema
Fino ga je gazio, potrošnja 27L
Da ga je fino gazio, bila bi 45 
Sent from my SM-G935F

Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
U jednoj godini proizvedeno 20.000 primeraka Mercedesa G klase

Jedna kratka vest iz Mercedesa koji je saopštio da je legendarna G klasa po prvi put dostigla brojku od 20.000 proizvedenih primeraka u jednoj godini.
Time je ponovo potvrđena velika potržanja za vozilom koje se pravi još od 1979. goidne, pri čemu treba napomenuti da je taj 20.000-ti primerak bio beli G63 koji je prozveden u Gracu u Austriji.
Tokom 2017. goidne nas očekuje značajno izmenjena G klasa koji bi po nekim informacijama trebalo da se bazira na novoj platformi, a takođe će biti i šira i lakša od sadašnjeg modela. Uz naravno najmoderniju tehnologiju marke Mercedes.

Jedna kratka vest iz Mercedesa koji je saopštio da je legendarna G klasa po prvi put dostigla brojku od 20.000 proizvedenih primeraka u jednoj godini.
Time je ponovo potvrđena velika potržanja za vozilom koje se pravi još od 1979. goidne, pri čemu treba napomenuti da je taj 20.000-ti primerak bio beli G63 koji je prozveden u Gracu u Austriji.
Tokom 2017. goidne nas očekuje značajno izmenjena G klasa koji bi po nekim informacijama trebalo da se bazira na novoj platformi, a takođe će biti i šira i lakša od sadašnjeg modela. Uz naravno najmoderniju tehnologiju marke Mercedes.
I to vecinom benzinci 500 i 63.
Sent from my m2 using Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Arapi, Rusi i Kinezi ne pitaju za potrošnju i registraciju 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jeste kutijast malo ali ni dizel nije za baciti. U onom, sto sam kacio slike je stvarno jaka oprema.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Šta znači "na novoj platformi"? G je jedini ostao na klasičnoj šasiji. Neće valjda na samonoseću?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sorry preleteo sam očima preko toga.Xepoj87 napisao:Da, pise na prvoj fotki
Širim haos!
U Nemackoj je tako.Risto napisao:Arapi, Rusi i Kinezi ne pitaju za potrošnju i registraciju
Aviator
I dalje ce biti sasija, samo od aluminijuma.
Mislim da je Mercedes jedini proizvodjac koji moze u karoseriju staru 30 godina da pakuje delove sa police i sklapa dzip od 100k evra
A ova slika lepo pokazuje koliko su i tada bili slicni modeli, samo kockastiji pa se lakse primecivala razlika

A ova slika lepo pokazuje koliko su i tada bili slicni modeli, samo kockastiji pa se lakse primecivala razlika
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
G mu dodje kao Harley otprilike. Kupis ga i mozes ga osvezavati godinama jer se sve uklapa na sraf. Gledao sam pre neki dan Edi Cajnu kad je sredjivao starijeg G-a. Dodao mu je par novih delova, uglavnom svetla.
W464 ce biti najvece unapredjenje uradjeno na G klasi dosad.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
ima li neko ovde licnog iskustva sa AIRMATIC oslanjanjem kod mecke? Matori uzima CLS-a novog a ja sam zagovornik toga da ne uzme slucajno bez airmatica, mada to vise napamet pricam nego sto znam iz prakse. Posto ce uzeti test auto sa manje od 15 000km, ti sa airmaticom ce biti u dosta jacoj opremi koja nije planirana, pa me i zato zanima da li vredi to ogibljenje i koje su njegove prednosti i mane. Motor ce biti 2.2 dizel od 170 konja
Mana imas sto je manje sportsko od recimo amg vesanja, a prednosti imas koliko hoces, mozes da podesavas cvrstinu i dinamiku automobila, mozes da podignes auto za par cm da predjes lakse lezeci ili za penjanje na trotoar, neuporediv komfor u voznji.
Licno bih sada gledao e klasu, posto je cls na staroj platformi.
Sent from my SM-G935F
Licno bih sada gledao e klasu, posto je cls na staroj platformi.
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.