Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Putevi u Srbiji

Post od Uroš S. »

Mange secne volanom tu kad naidje na stub i ubode prolaz :D

TT post.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:kezo: :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Moram da priznam da Mad Max u jednom ima pravo, sve je nas bolelo uvo dok se ovo nije desilo, a sad pametujemo.
Ja sam prvi koji je prolazio tuda nekoliko puta...jesam li upozorio nekoga? Nisam. Jesam li napisao nešto o tome ovde? Nisam. A svi ostali? Niko... Dakle ili nismo smatrali opasnim, ili nas je bolelo...
Ali hajde mi, a što prof. Vujanić nije upozoravao na to, ili g. Okanović, pa oni su u Komitetu za bezbednost saobraćaja. Neko će reću grupa građana... Pa ta grupa građana nam piše ZOBS!
Ja se malo izvinjavam, ali očigledno je da sam alergičan na razne agencije, komitete, grupe građana... koji sve koriste za svoju promociju...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

Uroš S. napisao:Mange secne volanom tu kad naidje na stub i ubode prolaz :D

TT post.
:loool: :loool: padoh sa stolice
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

perfiko napisao:Moram da priznam da Mad Max u jednom ima pravo, sve je nas bolelo uvo dok se ovo nije desilo, a sad pametujemo.
Ja sam prvi koji je prolazio tuda nekoliko puta...jesam li upozorio nekoga? Nisam. Jesam li napisao nešto o tome ovde? Nisam. A svi ostali? Niko... Dakle ili nismo smatrali opasnim, ili nas je bolelo...
Ali hajde mi, a što prof. Vujanić nije upozoravao na to, ili g. Okanović, pa oni su u Komitetu za bezbednost saobraćaja. Neko će reću grupa građana... Pa ta grupa građana nam piše ZOBS!
Ja se malo izvinjavam, ali očigledno je da sam alergičan na razne agencije, komitete, grupe građana... koji sve koriste za svoju promociju...
Ja sam pisao par puta koliko je debilno uradjen ceo taj prilaz NS-u, ali nisam upozoravao jer sam uvek prolazio danju po lepom vremenu... Kada sam promenio vremenske uslove sve je dobilo skroz drugaciju sliku...
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

perfiko napisao:Ja sam prvi koji je prolazio tuda nekoliko puta...jesam li upozorio nekoga? Nisam. Jesam li napisao nešto o tome ovde? Nisam. A svi ostali? Niko... Dakle ili nismo smatrali opasnim, ili nas je bolelo...
Ima ko prima platu za sve poslove na ovoma svetu. I onaj retard u Kragujevcu koji je odgovoran za Puntove zadnje kočnice, ovi što su ostavili betonske stubove na sred autoputa, državni službenici koji sve to kontrolišu i odobravaju raznim dozvolama. Samo treba odraditi bar deo te plate i privilegija.
Jedino je revnosna bagra koja omogućava ovima da indirektno ubijaju svojim javašlukom, pa čak i opravdavaju sve to sra...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Smenjuju Drobnjaka? Bira se novo rukovodstvo JP “Putevi Srbije”
Republičko Ministarstvo saobraćaja saopštilo je danas da je u toku sprovodjenje procedure koja se odnosi na izbor novog rukovodstva JP "Putevi Srbije".
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/370008 ... evi-Srbije
MAD MAX
Banned
Reactions:
Pridružio se: 22 Feb 2012, 22:19

Post od MAD MAX »

Sudeći po vašim postovima, sad kad smene Drobnjaka putevi će da postanu dobri. Jedva ćekam :kezo:
Off topic
Uroše
Više puta sam pokušao da ti pomognem, onako kako znam. Hvala ti za zajeb.Bolje da si pitao čika Mangea da te nauči i vožnji

đujuju
vidim da si radosan pa mi milo. I ti si mu neka mudra glava ali ne jedina ovde. Ubaciš po neku onako sa strane, neobavezno, a još ne pročitah nekakav toj konstruktivan i pametan komentar. Što se vožnje tiče, naćiću Megana 1,6 16V, pa ajde na crtu, mada sa tobom mogu i sa 1,4 16V. Onako da ti pokažem šta je sitno secanje volanim. Baci PP ako si zainteresovan.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

mr.Big napisao:
perfiko napisao:Ja sam prvi koji je prolazio tuda nekoliko puta...jesam li upozorio nekoga? Nisam. Jesam li napisao nešto o tome ovde? Nisam. A svi ostali? Niko... Dakle ili nismo smatrali opasnim, ili nas je bolelo...
Ima ko prima platu za sve poslove na ovoma svetu. I onaj retard u Kragujevcu koji je odgovoran za Puntove zadnje kočnice, ovi što su ostavili betonske stubove na sred autoputa, državni službenici koji sve to kontrolišu i odobravaju raznim dozvolama. Samo treba odraditi bar deo te plate i privilegija.
Jedino je revnosna bagra koja omogućava ovima da indirektno ubijaju svojim javašlukom, pa čak i opravdavaju sve to sra...

Pisao sam o slicnom resenju pre nekoliko stranica samo jos dodatno sa sikanom na obilaznici kod Orlovace, evo sveze je neko pokupio "prepreku" nasred putanje kretanja.

Nema niti jedne sijalice, nema niti jasnih znakova, ima 400metara ranije znak radova na putu koji je skoro postavljen, ali i dalje jako lose obelezeno, nema nikakvih oznaka na samom kolovozu.

I to je navodno privremeno resenje koje traje godinama.
200 metara dalje od te neosvetljene rasksnice u krivini u 2 visinka nivoa ukrstanja ima i bandera i sijalica koje se cak i povremeno upale na par dana a onda opet ne rade.

Nema cak ni oznake za crnu tacku a oko raskrsnice je rudnik izlomljenih ostataka delova sa auta. Marke i modeli po izboru.

Trebalo je vise od 10 godina da postave saobracajne znake kako treba za pesacki prelaz, da ga osvetle, da obeleze zebru na delu kod OMV pumpe preko puta Vidikovca. I nekoliko reportaza na Studiju B, gradskoj televiziji, da bi se preduzelo i sada dovelo u ok stanje.

Drzavni sluzbenici kada hoce znaju i mogu da urade, ali dok dodje do te faze da se nesto zeli napraviti protekne mnogo vode Dunavom, dok se neko probudi i ubrza ritam. Ili kada kao u Novom Sadu nastane tragedija i nepovratno izgubljeni radno produktivni ljudi nekome proradi kliker malo kasno.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Putevi u Srbiji

Post od Saša »

Da vas pitam: kuda je sada brže/bolje iz pravca NS-a prema Nišu, da li da produžim pravom tom obilaznicom ili da se isključim pa kroz Beograd kao i ranije? Voziću najverovatnije tuda negde oko ponoći, možda malo ranije, nedelja na ponedeljak.

Tapatalk
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Brze je tuda kuda si opisao
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Opisao je dva puta :)

I dalje je brže kroz grad, pogotovo u to vreme.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Putevi u Srbiji

Post od Saša »

Hvala. Tako sam i pretpostavljao. ;)

Tapatalk
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

@mr.Big
Jeste, kad moj post prepoloviš na pola, on dobije sasvim drugo značenje.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

ftj napisao:Opisao je dva puta :)

I dalje je brže kroz grad, pogotovo u to vreme.
Da, sad vidim... :D
Ja idem sve autoputem, grad smara

Brze mi deluje autoputem, moguce da gresim
Odgovori