TT post.
Uroš S. napisao:Mange secne volanom tu kad naidje na stub i ubode prolaz
TT post.
Ja sam pisao par puta koliko je debilno uradjen ceo taj prilaz NS-u, ali nisam upozoravao jer sam uvek prolazio danju po lepom vremenu... Kada sam promenio vremenske uslove sve je dobilo skroz drugaciju sliku...perfiko napisao:Moram da priznam da Mad Max u jednom ima pravo, sve je nas bolelo uvo dok se ovo nije desilo, a sad pametujemo.
Ja sam prvi koji je prolazio tuda nekoliko puta...jesam li upozorio nekoga? Nisam. Jesam li napisao nešto o tome ovde? Nisam. A svi ostali? Niko... Dakle ili nismo smatrali opasnim, ili nas je bolelo...
Ali hajde mi, a što prof. Vujanić nije upozoravao na to, ili g. Okanović, pa oni su u Komitetu za bezbednost saobraćaja. Neko će reću grupa građana... Pa ta grupa građana nam piše ZOBS!
Ja se malo izvinjavam, ali očigledno je da sam alergičan na razne agencije, komitete, grupe građana... koji sve koriste za svoju promociju...
Ima ko prima platu za sve poslove na ovoma svetu. I onaj retard u Kragujevcu koji je odgovoran za Puntove zadnje kočnice, ovi što su ostavili betonske stubove na sred autoputa, državni službenici koji sve to kontrolišu i odobravaju raznim dozvolama. Samo treba odraditi bar deo te plate i privilegija.perfiko napisao:Ja sam prvi koji je prolazio tuda nekoliko puta...jesam li upozorio nekoga? Nisam. Jesam li napisao nešto o tome ovde? Nisam. A svi ostali? Niko... Dakle ili nismo smatrali opasnim, ili nas je bolelo...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/370008 ... evi-SrbijeRepubličko Ministarstvo saobraćaja saopštilo je danas da je u toku sprovodjenje procedure koja se odnosi na izbor novog rukovodstva JP "Putevi Srbije".
mr.Big napisao:Ima ko prima platu za sve poslove na ovoma svetu. I onaj retard u Kragujevcu koji je odgovoran za Puntove zadnje kočnice, ovi što su ostavili betonske stubove na sred autoputa, državni službenici koji sve to kontrolišu i odobravaju raznim dozvolama. Samo treba odraditi bar deo te plate i privilegija.perfiko napisao:Ja sam prvi koji je prolazio tuda nekoliko puta...jesam li upozorio nekoga? Nisam. Jesam li napisao nešto o tome ovde? Nisam. A svi ostali? Niko... Dakle ili nismo smatrali opasnim, ili nas je bolelo...
Jedino je revnosna bagra koja omogućava ovima da indirektno ubijaju svojim javašlukom, pa čak i opravdavaju sve to sra...
Da, sad vidim...ftj napisao:Opisao je dva puta
I dalje je brže kroz grad, pogotovo u to vreme.