O presretačima
Re: O presretačima
Da, zuti RS je zaista tesko primetiti na ulici.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
pa ko nije upoznat sa ovom temom, a ima ih, kada ga vidi na autoputu nece misliti da jeste, vec ce ocekivati neki passat, a6, 607 i sl. normalno full zatamnjen. 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa jedno je neznati, al nikako nije neupadljiv.
A meni se ne čini da je kamerica nešto znatno manja
A meni se ne čini da je kamerica nešto znatno manja
ko nije upoznat sa temom nece obratiti paznju ni na A6 3.0T...sebekkg napisao:pa ko nije upoznat sa ovom temom, a ima ih, kada ga vidi na autoputu nece misliti da jeste, vec ce ocekivati neki passat, a6, 607 i sl. normalno full zatamnjen.
Kada bi svi ocekivali presretace, oni bi bili potpuno neupotrebljivi.
Ista pricai sa Evolution-om.
pa znas kako i ne bas. dosta je ljudima usadjena u glavu ta ideja o presretacima, ali isto i ideja, gde ce mene da nadju na tolikom auto-putu, mogu da dam sebi malo oduska. ali ipak se desava. i vise imaju viziju, sto od price medju narodom sto od onih alvirkovih emisija, da su to bas takvi crni, a i kompletno zatamljeni automobili, novije produkcije koji su presretaci. kada vide ovog zucka, nece to misliti , dok se ne procuje u narodu naravno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nije baš presretač, ali mu je svrha slična. Danas na NBG u akciji viđena policijiska Aprilia.
Bio je iza mene i čekao me je iza da vidi da li ću proći na crveno, ali salama
Staje pored mene, odmerava me, i turira motor pa složih nadrndanu facu.
Posle je zaustavio neki kombi.
Bio je iza mene i čekao me je iza da vidi da li ću proći na crveno, ali salama

Širim haos!
Taman sam to hteo da pisem.
Razmileli su se motori.
Bio je parkiran novi BMW danas u Antifasisticke borbe, na raskrsnici sa Djindjica.
Blejao je na trotoaru sa upaljenim motorom i cekao da neko prodje kroz crveno ili ne pusti pesaka (pretpostavljam).
Primetis ga tek kada je kasno.
Razmileli su se motori.
Bio je parkiran novi BMW danas u Antifasisticke borbe, na raskrsnici sa Djindjica.
Blejao je na trotoaru sa upaljenim motorom i cekao da neko prodje kroz crveno ili ne pusti pesaka (pretpostavljam).
Primetis ga tek kada je kasno.
pun ih je grad... ja danas malo izvezao klija na test, jedva nadjoh mesta za stisnuti ( bezanija je keva
)...
skoro je opet neko sa posla stradao na autoputu bg-aerodrom...

methane.master napisao:Nije baš presretač, ali mu je svrha slična. Danas na NBG u akciji viđena policijiska Aprilia.
Bio je iza mene i čekao me je iza da vidi da li ću proći na crveno, ali salamaStaje pored mene, odmerava me, i turira motor pa složih nadrndanu facu.
Posle je zaustavio neki kombi.
Upalio si auto? :trljamoci: Sad si miran nesec dana.

Ima užasno puno policije po gradu.
Ja sam se istrenirao. Tempomat na 100 i ne je*em zivu silu. Moze da me sustize avionom, ja 100 ne prelazim.dragan napisao:pun ih je grad... ja danas malo izvezao klija na test, jedva nadjoh mesta za stisnuti ( bezanija je keva)...
Po gradu mi nije problem, pazim i pokusavam da ne pravim sranja.
Problem su mi magistralni putevi koje ne poznajem

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Morao sam, ali više neću, tj. hoću, ali samo na parkingu na ler. Vidiš ta je murije po gradu.paja napisao:Upalio si auto? :trljamoci: Sad si miran nesec dana.![]()
Ima užasno puno policije po gradu.

Širim haos!
nazalost, lose se vidi, posle slike je link za full size pa moze da se zumira, a7 koji sam juce spominjao u akciji na autoputu za mitrovicu -

http://postimg.cc/image/qc3e9ll1j/
http://postimg.cc/image/siexapecr/

http://postimg.cc/image/qc3e9ll1j/
http://postimg.cc/image/siexapecr/
Ovo je A6... 
Inace nacuh da postoji i Mercedes SLK 200 Kompressor presretac...

Inace nacuh da postoji i Mercedes SLK 200 Kompressor presretac...

Poslednja izmena od Markoni u 07 Maj 2013, 12:40, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Juce pri povratku iz Loznice, na Autoputu negde blizu ukljucenja iz Rume, blicnem ja da se baja pomeri, kad on nista.. ide 100 km/h brzom trakom, ja opet blicnem i on se pomeri, prolazim pored kad ono Volvo s80 presretac neke cudne tamne boje, a registarske tablice RPE 

Brzine idu u H-a !!!