Day Walker napisao:
Nidzo nisam siguran da svakom mozes zameniti gumu.
Ma može na svakom, nekako su je ubacili, samo je pitanje koliko je nezgodno skidanje onih čepova. Bosch Aero Twin se lako skida, a sad kad sam ga treći put rasturao se skida za sekund.
Day Walker napisao:
Nidzo nisam siguran da svakom mozes zameniti gumu.
Ma može na svakom, nekako su je ubacili, samo je pitanje koliko je nezgodno skidanje onih čepova. Bosch Aero Twin se lako skida, a sad kad sam ga treći put rasturao se skida za sekund.
S tom nivoom veštine mogao bi da budeš šef "brisačke mafije"
Ne znam kako je to reseno kod drugih, ali BMW ima u katalogu part number za gumice brisaca. Ja konkretno nisam probao, ali su komentari sa neta bas pozitivni.
Npr. za e46 koji ima 23" i 20" brisace brojevi su:
Wiper rubber driver side 61 61 7 010 247 - 8,71$
Wiper rubber co-drivers side 61 61 7 010 248 - 8,46$
Ne bih znao RSD cene u Delti, ali kome metlice nisu unistene moze da prodje malo jeftinije, a da ima OE kvalitet.
Za poredjenje "EVO flat blade" Bosch komplet kosta 35,58$
Zato ja poručio 3 seta i stoje u gepeku. Kontam da bi tebi tek to radilo posao, mogao bi na 2-3 meseca da ih menjaš i da uvek imaš perfektan brisač. Jedna kafa.
Ja sam izgleda na brzinu čitao pa napisao pogrešno prethodni post, ne skidam ja samo gumice, već ceo brisač, i kupim onda buvljački za 150din./kom. Dok su novi rade odlično i ne smeta i da ih menjam na par meseci a ustvari mi izdrže i više od godine. Original brisače nisam ni imao na kolima kad sam ih kupio, bar mislim da nisu bili.