Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Bem li ga, onda ima neki sličan MG koji se vrti oko Herojevog servisa.
Ima Pajo,ali ti nemas oko za detalje nikako 
U pitanju je ovaj MG, MGF:

A ovih Toyoti MR2 vidjam barem 4 razlicita,crni,srebrni,teget i ovaj beli...
Teget je najlepsi od tih koje ja vidjam,pa onda beli,crni,pa srebrni...
Inace,s obzirom da sam i taj gledao da kupim pored mojih 100 zelja
,informisan sam malcice,znam da se pravio od 1999-2007,da je imao 1.8 motor od 140ks i da ide ispod 7s do 100,usled kilaze ispod 1 tone,sto me je najvise i privuklo ovom raritetu 
Inace,jedan od retkih ruznih enterijera,a da meni prija

U pitanju je ovaj MG, MGF:

A ovih Toyoti MR2 vidjam barem 4 razlicita,crni,srebrni,teget i ovaj beli...
Teget je najlepsi od tih koje ja vidjam,pa onda beli,crni,pa srebrni...
Inace,s obzirom da sam i taj gledao da kupim pored mojih 100 zelja

Inace,jedan od retkih ruznih enterijera,a da meni prija

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Stefan Sobot
- Pridružio se: 05 Feb 2012, 12:11
- Kontakt:
Danas na Vracaru videh Aston Martin DBS Volante od Aleksandra iz NS, ali u mat sivom izdanju (fabricki je crni). Ako je folija u pitanju deluje bas-bas kvalitetno i auto bas dobro izgleda iako nisam neki ljubitelj tih nekih mat varijanti...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nemam kad me ne interesuje nešto.Xepoj87 napisao:Ima Pajo,ali ti nemas oko za detalje nikako![]()
Video sam beo, skraćeni kabrio sa oznakom na dupetu koja počinje sa M i bilo bi dosta.

Da mi ga das zardjalog,dobro izgledaMarkoni napisao:Danas na Vracaru videh Aston Martin DBS Volante od Aleksandra iz NS, ali u mat sivom izdanju (fabricki je crni). Ako je folija u pitanju deluje bas-bas kvalitetno i auto bas dobro izgleda iako nisam neki ljubitelj tih nekih mat varijanti...
Tapatalk Post

methane,pa ima bas mnogo skupih,cak i 2 puta skuplji od Astona,a da furaju folije...
To je meni skroz cool,pogotovo ako su neki detalji uradjeni...
Ovo je izgledalo stvarno predobro bila folija ili ne... Verovatno ga Novosadjani cesce vidjaju, pa nek' kazu koju...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma sve to OK, ali platiš auto 100 ili 200 soma eura i staviš mu folije, umesto da su doplatili mat ili kakvu već...Xepoj87 napisao: Da mi ga das zardjalog,dobro izgleda
methane,pa ima bas mnogo skupih,cak i 2 puta skuplji od Astona,a da furaju folije...
Ne zamerite, ali meni je to malo seljana.

Širim haos!
To su folije koje imitiraju frozen boje. Znači nije klasični mat, i koštaju mnogo više nego obične.
npr.

npr.

Poslednja izmena od ftj u 15 Sep 2012, 23:29, izmenjeno 2 puta ukupno.

meni su folije davno postale seljana.
Kad je Mc uradio krov na Fokusu to je bio fazon, a danas svi lepe kola bez ikakvog kriterijuma i svi oće da voze neke rakete sa što više šatro karbona.
Zavisi,ne mogu da osudjujem,nesto mi je dobro,nesto nije...
Vecina mi se ne svidja,ali vecina nisu folije od 2.000e na kolima od 100.000e,nego folije od 500e na kolima od 3.000e
Vecina mi se ne svidja,ali vecina nisu folije od 2.000e na kolima od 100.000e,nego folije od 500e na kolima od 3.000e

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mali off, ali ja bih foliju stavoi samo kao zastitu na haubu. Oni kamencici mi opasno idu na zivce.
Ostale folije me ne zanimaju, ali nemam nista protiv onih koji ih lepe, koji god razlog da imaju. E sad, posto boja pod folijom nije pod uticajem suncevih zraka i ko zna cega vec, postoji sansa da hauba ne bude u istoj nijansi kao ostatak auta. Zato ipak treba prelepiti citav auto, kad se vec zaje*avas sa folijama
Ostale folije me ne zanimaju, ali nemam nista protiv onih koji ih lepe, koji god razlog da imaju. E sad, posto boja pod folijom nije pod uticajem suncevih zraka i ko zna cega vec, postoji sansa da hauba ne bude u istoj nijansi kao ostatak auta. Zato ipak treba prelepiti citav auto, kad se vec zaje*avas sa folijama

pa uzeo je on boju koju je hteo,ali ga je smorila pa sto da ne promeni na par mesecimethane.master napisao:Ma sve to OK, ali platiš auto 100 ili 200 soma eura i staviš mu folije, umesto da su doplatili mat ili kakvu već...Xepoj87 napisao: Da mi ga das zardjalog,dobro izgleda
Ne zamerite, ali meni je to malo seljana.
- Stefan Sobot
- Pridružio se: 05 Feb 2012, 12:11
- Kontakt: