Uroš S. napisao:Ako nastave ovim tempom, tj 35k/4meseca, jedva ce da dostignu ovogodisnji projektovani minimum od 110k, a kamo li nekih 150 ili 180k koji se spominju.
dunx81 napisao:Stric je kaparisao 500L i juce istekao zadnji dan roka za isporuku. Vidim da polako gubi zivce,obecano mu je 2 nedelje a proslo je 6...
sent using Tapatalk
Koliki je rok? Ima neki racun smo skoro mi izvodili odve, ako je 2000kom prodato u SRB na sajmu, sa kapacitetom koji se odvaja na "nacionale" rok isporuke je oko 3meseca
Receno ima je da je maksimum 45 dana,sto je sad isteklo. Inace niko ih za sve vreme nije ni jednom nazvao da da bilo kakav info....a dali 50% ucesca.
@DW ne znam za penale,verovatno ima u ugovoru. Znam da je rekao da ce se sad ciganiti da im uzme jos nesto...
Meni su kasnilli nekoliko dana za Punta, ja sam sve platio unapred.
Naravno nista nisam dobio, niko me nije zvao, cak je auto bio prljav i strokav, cisto sumnjam da se firma promenila za pola godine...
A o postprodajnoj podrsci, tek ce da se pise...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
danas sam vidjeo par crvenih 500L nacionale po gradu i prvi utisak je pozitivan... prije sam vidjao one skuplje verzije sa onim lijepim felnama i tada mi se auto cinio iznad prosjeka klase ali ni u ovom srpskoj opremi ne izgleda lose... vrijedi on po meni tih 11000 evra
Da prijavim jedan crveni sa crnom kombinacijom kod mene na parkingu. Vozi ga mladi bračni par sa detetom
Unutra nije neka kombinacija boja i čini mi se da je to neka osnovna.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Svako jutro kad krenem na posao, vidim bar jedan...
Video vise crvenih, 2-3 bela, i jedan tamno zeleni...
Jos nisam imao prilike da ih zagledam iznutra... Spolja mi deluju super
Samo, meni ta verzija sa 1.4 benzincem nije interesantna. Nista bez turbine
Strica danas (52.dan) posle gomile mailova upucenih s njegove strane zvali iz Kragujevca da mu kazu da je do zastoja isporuci doslo zbog kasnjenja nekih delova iz Italije. Diler u ZR kome je pre 52 dana uplatio 50% ucesca nema blage veze o tome kada ce auto i zasto kasni i kazu (ako im je verovati) da su za razlog kasnjenja culi iz medija,niko ih zvanicno nije obavestio.
Ugl.ceka da mu jave br.sasije da bi mogao da zavrsi papire s bankom za otplatu ostatka na kredit.
Mnooogo lep auto. U crvenoj karmin boji prelep. Samo motori su shitina, ok, namenjeni su nasem trzistu ali barem jedan jaci ne bi bio na odmet. Realno, kupio bih ga u malo jacem nivou opreme i sa jacim motorom, samo ne mogu da pronadjem na sajtu one pakete doplata, 800 evra valjda...
Mada, kada citam Baxove probleme sa FAS-om ne zelim da ulazim u bilo kakav odnos sa njima...