Najlepše felne...
Re: Najlepše felne...
Izpreklapali smo se sa postovima. Velja postavio quatrro, al ja nisam registrovao.
mislim da bi mogli i neku zanimljiviju foru da smislite osim ovog pokusaja prozivanja
meni ne smeta ako je vama to jos uvek zanimljivo samo nastavite...
ici ce S line oznake naravno, ali tek kad se namontira prednji i zadnji S3 branik

ici ce S line oznake naravno, ali tek kad se namontira prednji i zadnji S3 branik

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Porsche nalepnica je moj favorit.
Aj sad ozbiljno zasto bi neko zalepio takvu nalepnicu?

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
ja sam je zalepio zato sto mi se svidja kako izgleda, a ozbiljno nemam pojma zasto se ja tebi pravdam sta cu da zalepim na svom autu u temi koja nema nikakve veze sa mojim autom.
zasto lepe to ne znam, pozovi Porsche pa ih pitaj ako te bas toliko zanima, kad smo kupili Q5 stigao je sa tim nalepnicama, tako da sam trazio da i meni to zalepe kad sam bio na servisu
zasto lepe to ne znam, pozovi Porsche pa ih pitaj ako te bas toliko zanima, kad smo kupili Q5 stigao je sa tim nalepnicama, tako da sam trazio da i meni to zalepe kad sam bio na servisu

Ne znam zasto mislis da se pravads. Ja sam samo postavio normalno pitanje koje me zanima. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nema bas nikakve logike + ruzno je. Zato te covek i pitaADrei napisao:...tako da sam trazio da i meni to zalepe kad sam bio na servisu

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
1. Zadovoljan čovek uslugom, cenom i kvalitetom
2. Voli da pokaže drugima gde servisira auto, ima se može se
3. Servis ima dobru reputaciju, možda neko usput ponudi dobru lovu da kupi auto
4. itd...
Čemu rasprava uopšte? Njegov auto, njegova nalepnica, njegov problem. Na kraju krajeva uopšte nije ružno. Mislim da na našoj Škodi i dalje stoji Autočačak, so what? Možda i ne stoji, možda je bilo na staroj, ja se takvim stvarima ne opterećujem.
2. Voli da pokaže drugima gde servisira auto, ima se može se
3. Servis ima dobru reputaciju, možda neko usput ponudi dobru lovu da kupi auto
4. itd...
Čemu rasprava uopšte? Njegov auto, njegova nalepnica, njegov problem. Na kraju krajeva uopšte nije ružno. Mislim da na našoj Škodi i dalje stoji Autočačak, so what? Možda i ne stoji, možda je bilo na staroj, ja se takvim stvarima ne opterećujem.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Tebe bas krenulo filozofiranje u poslednje vreme 
Covek uopste ne servisira kod njih i jos prica o tome kako je to bacanje para (slazem se sa tim)...

Covek uopste ne servisira kod njih i jos prica o tome kako je to bacanje para (slazem se sa tim)...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I nema rasprave, vec samo jedno logicno pitanje.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
90% Škodi ima nalepljeno AČ, a većina, hvala bogu, AČ nisu videli nakon kupovine. FIAT-sa sa Deltinom nalepnicom, a već 3 godine uopšte ne rade FIAT. Na koliko polovnjaka stoji npr. Denzel Wien. Evo meni na autu stoji nalepnica AK Kompresor. Ne servisiram kod njih kola već godinama. Jednostavno mrzi me da je skidam i glupo mi je da se time uopšte optrerećujem.
Širim haos!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Najlepše felne...
Ja servisiram superba u intersremu otkako je kupljen, a odma sam im zgulio nalepnicu nervirala me 
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
A okvir za tablice? Da li i vi besplatno reklamirate vašeg servisera/prodavca/tehnički pregled?
Ja reklamiram uvoznika na okviru,a okvir je kranje diskretan samo jedno slovo i broj 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .