Novi Sad

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Novi Sad

Post od Saša »

O.K je NS i dalje, i pored svega meni je on i dalje najlepše/najbolje mesto za živeti u ovoj našoj Srbiji, kakva god da je... :)
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

nikaragva napisao:
blaugrana napisao:Ruska bratija :pop:
Smeo bih se opkladiti da je to nasa bratija :kezo:
Na svim direktorskim pozicijama u NIS-u, od Kravčenka pa bar 4 nivoa ispod su sve Rusi (i ostali ex-Sovjeti). Ne verujem da se neko naš uopšte pitao, niti da je onaj ko je odlučio da tu bude Gazprom brendirana pumpa gledao izgled starog objekta i pitao da li on nekome nešto znači.

I cela ta priča sa Gazprom Premium pumpama je besmislena i štetna, jer direktno šalje poruku da su ostale NIS pumpe loše.

Gazprom znak treba da ostane samo za pumpe u regionu, tamo gde bi naziv "Naftna industrija Srbije" odbijao potencijalne kupce (Hrvatska i sl).

Novosađani, trebalo je da zaštitite pečurku! Dokle je stiglo rušenje, možda još nije kasno?
Ђенерал Јанковић
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Srusena uveliko, prosao danas oko 4 tuda
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Juce su je uveliko krckali onim celjustima.

@snork

Sve gradjanske inicijative koje su uspele u zaledjini su imale neki centar moci, nekog ko gura na pravom mestu. Drugacije su corava posla. Ovako bi se ulicni protest zavrsio intervencijom policije. Investitor ima sve crno na belo, ajmo rajo fajronat.

Sent from my HTC One V
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Gledao sam na ovom linku gore slike početka rušenja a ima i render nove. Pečurka, kakva god bila je renesansna katedrala za tipski objekat kakav se radi, kakav postoji na bar 3 mesta samo je logo možda drugi.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Saša napisao:O.K je NS i dalje, i pored svega meni je on i dalje najlepše/najbolje mesto za živeti u ovoj našoj Srbiji, kakva god da je... :)
Svaki ciga svoga konja hvali :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Nije bas tako... Neko je mogao da bira (i i dalje moze) gde zeli da zivi.
NS sve vise lici na BG... :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

snork napisao: Na svim direktorskim pozicijama u NIS-u, od Kravčenka pa bar 4 nivoa ispod su sve Rusi (i ostali ex-Sovjeti).
Nisu bas na svim, neki direktori cerki firmi su recimo nasi, sve zavisi.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Koje ćerke firme NIS ima (zaista me zanima, pošto ne znam)? Ovi u PA i NS, što su zaduženi za rafinerije, su sve sami Sovjeti (sa sve KGB... pardon, "korporativnom zaštitom" ). :D

Kravčenku se pre nekog vremena pokvarila stara S-klasa, pa je kupio dve nove ("da ima drugu kad se prva pokvari"). Čudi me da nije dobio otkaz posle organizovanja sopstvenog rođendana o trošku kompanije, komplet sa učešćem Severine Vučković. :mrgreen:
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

NIS ima gomile ćerki-firmi na čijim su čeima naši ljudi. A što se tiče direktora NISa, nisu svi ex-Sovjeti , ima i Crnogoraca npr ;)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Snork, cerke firme su oznacene zvezdicom
http://www.nis.eu/o-nama/informacije-o- ... ganizacija
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Darko napisao:
Delija napisao:NS je totalno otisao u q. Ni ne lici na onaj NS zbog kog sam dosao ovde da studiram i da zivim.
Meni je bilo jos gore jer sam rodjen ovde i pratio to sve iz druge perspektive i veoma me je pogadjala ta promena na gore. Siguran sam da je Novi Sad do '90 bio mozda i reper u evropi za grad velicine 200k stanovnika po sredjenosti, smirenosti, bezbednosti, zaposlenosti..itd. Kao sto i beogradjani govore i sirini Beograda '70-tih.
Medjutim vremenom sam oguglao i video da je to borba protiv vetrenjaca. Grad je danas duplo veci, pola stanovnika nisu odavde a i ovi sto su starosedeoci su promenili mentalitet. Zbog raznih stvari sam licno izgubio povezanost sa novim sadom i sve me manje tih X faktora vezuje za ovaj grad (osim porodice i posla). Ne bih imao nikakav problem da ga zamenim recimo ljubljanom koja je pandan po velicini a mnogo bolja u svemu ostalom i da ne pomislim vise na njega.
:plusone:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Darko napisao:Grad je danas duplo veci, pola stanovnika nisu odavde a i ovi sto su starosedeoci su promenili mentalitet. Zbog raznih stvari sam licno izgubio povezanost sa novim sadom i sve me manje tih X faktora vezuje za ovaj grad (osim porodice i posla).
Suptilno naglasavas ono sto svi znaju, a to je da starosedeoci ne vole ljude sto su dosli ovde, koji su voleli sto dolaze, pardon, koji su dosli zbog blagostanja na ex-yu prostorima, a ne da bi lepi NS pretvorili u BG.

Slazem se da u svakom zitu ima kukolja, ali niko nije vama (starosedeocima) naudio time, ne znam u cemu je problem. Mozda mi neko od vas kaze...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Realno, gde ih vole? U Ljubljani Bosance, u Njujorku Portorikance? Nigde. To je normalna reakcija, narocito kada sa ljudima dodju i problemi. Ja nemam nista protiv nikoga, neke divne ljude nikada ne bih upoznao da nije bilo tog sranja, ali da bi neke stvari sa strane onih koji su nedavno dosli ili jos uvek dolaze morale biti drugacije, morale bi. O pojedincima je rec, naravno. Ako se govori uopšteno, to je već mržnja. Najgori su mi oni koji negde dodju pa konstantno seruckaju kako ovo, kako ono. Za takve nemam milosti, neka idu gde im je bilo bolje i svima dobro.

Sent from my HTC One V
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Dobro, to su posebni debili. Mozda je nekome bilo bolje, a nekome gore tamo odakle je dosao, ali tu si gde si, ne vredi sad da kukas...
Shvatam zasto Francuzi ne vole Arape, zasto Amerikanci ne vole Porotorikance, ali izgleda da jedino kod nas Srbi ne vole Srbe.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Odgovori