Dobro jutro svima!Gazu napisao:Toga se nisam setio. Al onda šta, ljudi da misle kako mi je neko podigao brisače jer sam nešto bio bezobrazan...blaugrana napisao:Zasto jednostavno pre snega ili kad se "oslobode", ne podignete brisace?
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Nisam video da iko oko mene to i radi. I što bi to meni bio koristan savet - jedino zbog ovih ledenih kiša. Da je bio samo normalan sneg, ne bi bio problem. Ono u utorak kad sam se vozio, tad mi se voda smrzavala na šoferci ZA VREME VOŽNJE! Istina, kraća gradska vožnja, ali ipak. Jednostavno, bolje bilo ne voziti.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Poslednji put pre posla čistio sam sneg, pa kasnije i led sa automobila pre 7 godina. Ta aktivnost nekada je trajala i do 15 minuta, posebno kada je sneg po autu. Onda je krenula korona i 2020. godina i blage zime, sneg je bio kratkotrajan i jednodnevni ili jednovečernji, a moj je auto dobio garažu, toplu u kojoj je uvek
u plusu. Evo i jutros je
-9°C, dok je u garaži "prijatnih" 4°C.Znam da se čovek mnogo brže navikne na bolje, a ono kad je napadao prvi veći sneg prošle nedelje, ja krenuo ujutru na posao, auto je normalno bio suv i čist i tu se odmah vidi ko ima garažu, pokriveno mesto i slično i većina koji svoje limene ljubimce ostave na milost i nemilost atmosferskih prilika. I zaista mi je žao većine ljudi, posebno žena koje moraju da se izlažu hladnoći i čiste auto od snega,leda... I svaka čast za sve koji ih temeljno očiste da bi bezbedno vozili samim tim ne ugrožavaju druge učesnike u saobraćaju ostacima ledenog i snežnog pokrivača na automobilima.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk