Ulazi se pod 90 u uličicu,nemaš gde da hvataš zalet.A i da imaš teška priča jer bi krenuo da šeta levo-desno na pola brda
P.S I onda nije kraj,treba ovde ući bez stajanja a da te ne povuče i omandališ rampu
Isto se ponašao i moj Tucson kada sam ga preuzeo. Stigao sa letnjim gumama, posle 2-3 dana sneg 20cm i ja probam da ga isteram iz garaže. Umalo da ga zaglavim u dvorištu na ravnom. Neće pa neće, ja gas on kočnicu i oduzima gas. E onda se setim da isključim Traction control. Posle toga druga priča, ide lagano. Kod mene se TCS i ESP gase odvojeno i daleko veći problem pravi TCS iako je auto 4wd. Možda i ti treba da ugasiš prvo TCS. ESP ne radi ništa pri polasku iz mesta. On uskače kada u vožnji počneš da gubiš pravac. Npr prilikom hvatanja zaleta uzbrdo gde put nije skroz prav, auto hoće da odstupi od putanje zadate volanom. Tada te ESP sapliće i ne možeš da izađeš, a bez njega ide. Bar je kod Hyundaija tako. Testirao sam više putaN_L napisao: 12 Jan 2026, 12:56 Jedna stvar što me nervira kod Mercedesa je što mu elektronika baš mrzi snijeg i odma oduzima gas. Došao sam 7, auto na aerodromu prekriveno snijegom, čisti čisti pola sata, da krenem, ma kakvi, gas ne prima, ni obrtaji se ne dižu, to mu se zapravo desi kad god nema trakcije, kompjuter samo ugasi gas. Srećom malo u rikverc i dovoljno prostora bi da se krene.
Ali onda na svaku uzbrdicu mučenje da se izadje, kući nisam mogao da se ispenjem no sam morao na dnu brda sa s e parkiram. Ok bilo neocisceno ali bas loše se ponaša, dobre continental gume, esp ugašen, drugom brzinom sa blagim zaletom i održavanjem obrtaja al džaba, samo stane u nekom momentu i pozdravi se dalje.