Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
S65AMG je daleko ekskluzivniji auto (a u toj klasi je eksluzivnost najbitnija i nije je lako postici), V12 motor, oko 50KS razlike... ne znam da li su u 63AMG nakonadno ponudili MBC koji 65AMG ima u startu i sto je jedna od specificnosti nove S klase..
S63AMG je brzi 0-100 samo u verziji sa 4x4 pogonom zbog prednosti u startovanju ali vec nakon 100km/h S65amg nudi bolje ubrzanje.
U prinicpu to i nisu sportski automobili vec luksuzna GT klasa gde pervformanse jesu bitne ali nisu prioritet.
Jedan S63AMG Coupe jednostavno ne moze parirati modelima poput Bentley Continental GT Speed, Aston Martin DB9 ili Vanquish... dok je S65 napravljen upravo da bi parirao toj klasi.
Tako da taj S65 itekako ima smisla a i njegova cena ima smisla.
S63AMG je brzi 0-100 samo u verziji sa 4x4 pogonom zbog prednosti u startovanju ali vec nakon 100km/h S65amg nudi bolje ubrzanje.
U prinicpu to i nisu sportski automobili vec luksuzna GT klasa gde pervformanse jesu bitne ali nisu prioritet.
Jedan S63AMG Coupe jednostavno ne moze parirati modelima poput Bentley Continental GT Speed, Aston Martin DB9 ili Vanquish... dok je S65 napravljen upravo da bi parirao toj klasi.
Tako da taj S65 itekako ima smisla a i njegova cena ima smisla.
S63s ne postoji.
Sent from my m2 using Tapatalk
Viđen je jedan u Budvi 

U Zap.Hercegovini (Grude,Siroki itd.) ima S kupe Amg ko piljevine. Ne znam jesu li 63 ili 65 jer ih vizuelno ne mogu razlikovati. Ali neverovatno da ih ima toliko puno. Nijedan,ne verujem,nije manje od 150.000e . Hercegovci su najodaniji kupci Mercedesa,odaniji i od turskih taxista.
Nema ih ovde bas previse. U BD se vozaju 3-4 komada i svi su AMG (mada je to i dosta za malo mesto). Ali zato klasicne S klase ima bas jako puno, od obicnih do Majbaha i AMG verzija... ali bas toliko puno da je nemoguce baciti oko na bilo koji parking a da ih ne vidis po nekoliko, kao da ih neko deli. Vidim cak i kroz posao svi nude S klase u kombinacije, bas ih je mnogo.
Sto kaze lik "daj Mercedes, kakav stan". Ili onaj " u bmwa slabi limovi, to je sportsko auto, brzo se potrosi...ne znam ima li dizel uopste"member napisao:U Zap.Hercegovini (Grude,Siroki itd.) ima S kupe Amg ko piljevine. Ne znam jesu li 63 ili 65 jer ih vizuelno ne mogu razlikovati. Ali neverovatno da ih ima toliko puno. Nijedan,ne verujem,nije manje od 150.000e . Hercegovci su najodaniji kupci Mercedesa,odaniji i od turskih taxista.

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pojasni ovaj deo molim tegoblin napisao:S65AMG je daleko ekskluzivniji auto (a u toj klasi je eksluzivnost najbitnija i nije je lako postici)

Ne vidim sta ima da se pojasnjava? Sve je kristalno jasno.
S65 je ekskluzivniji auto od S63 i parira konkurentima kojima S63 po ekskluzivnosti nije dorastao (nabrojao sam koji)
S65 je ekskluzivniji auto od S63 i parira konkurentima kojima S63 po ekskluzivnosti nije dorastao (nabrojao sam koji)
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jasno ali kako nije lako postići taj ekskluzivitet?
Taj deo me buni, odnosi se na kupca, proizbođača ili koga već i koji su parametri za ekskluzivnost osim cene?
Taj deo me buni, odnosi se na kupca, proizbođača ili koga već i koji su parametri za ekskluzivnost osim cene?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ja ga ne vidim kako parira ovom autu:

http://www.autoscout24.ch/de/d/bentley- ... 15%26r%3d5
Iako je skuplji od njega.

http://www.autoscout24.ch/de/d/bentley- ... 15%26r%3d5
Iako je skuplji od njega.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Isto kao sto Mercedes nije uspeo da postigne ekskluzivitet sa Majbahom da parira Rolsu i Bentley-u.nuk napisao:Jasno ali kako nije lako postići taj ekskluzivitet?
Nije dovoljna cena, kvalitet i performanse... jednostavno to nije lako postici.
S Coupe je zver od auta, ali ukoliko bi gledao ekskluzivnost, ne bih ga pogledao pored jednog Wraith-a!

Ali dosta njih bi ga uzelo pre Continentala ili DB9, ali iskljucivo S65 dok S63 ne moze ni da se poredi sa njima.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Off prebacen na odg. mesto viewtopic.php?f=7&t=1317&p=608720#p608720
Bez vredjanja i prelazenja na licni nivo u javnom delu. Sto imate medjusobno resavajte van javnog dela foruma.
Bez vredjanja i prelazenja na licni nivo u javnom delu. Sto imate medjusobno resavajte van javnog dela foruma.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kul auto

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk