Zanimljivi oglasi
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Zanimljivi oglasi
Kada mi vi budete placali odrzavanje za e klasu, registraciju od dva soma i na to jos i gorivo za 30.000km Beogradske voznje, onda mozemo da pricamo sta je prihvatljivo 
Tudjim parama je svasta nedopustivo, a realnost je drugacija
Provozao Milosev auto par sati, i to uvece, bez guzve, 100km me kostalo 3 soma. Da je auto moj, bilo bi 4 soma za taj jedan dan. Ajde da svaki prelazim manje, to je 70-90k mesecno samo za gorivo i to 2.0 benzinca sa 270ks, da ne pricamo o 3.5 od 305ks koji ide u E klasu, koja je dodatno i teza, cabrio dodatno kvari dinamiku... Cao zdravo.
Sent from my Sony

Tudjim parama je svasta nedopustivo, a realnost je drugacija

Provozao Milosev auto par sati, i to uvece, bez guzve, 100km me kostalo 3 soma. Da je auto moj, bilo bi 4 soma za taj jedan dan. Ajde da svaki prelazim manje, to je 70-90k mesecno samo za gorivo i to 2.0 benzinca sa 270ks, da ne pricamo o 3.5 od 305ks koji ide u E klasu, koja je dodatno i teza, cabrio dodatno kvari dinamiku... Cao zdravo.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Cena im je ista al sve ostalo 5 puta skuplje. 

Pa lepo je to kada i ja fantaziram kako vozim e500, ali dzep mi nije dovoljno dubok, dok vec za 3.0 dizela mogu da se ispruzim, kada bi cale odustao od ideje da sebi kupi neki mali suv
A svakako bolje od 2.0 benzinaca 
Ja bih takodje rado vozio benzinjaru, ali doci ce vreme i za to valjda.
Sent from my Sony

Ja bih takodje rado vozio benzinjaru, ali doci ce vreme i za to valjda.
Sent from my Sony
Ispade da je e klasa kabrio vrlo povoljan i racionalan automobil ali samo uz 2 litra manju potrosnju na 100 km od nekog benzinca. Meni je kabrio glup i kad je benzinac a tek mi nema smisla kad spustis krov a traktor čekića li čekića.
Čađ je za prave muškarčine. Poljoprivrednike.ftj napisao:Neprihvatljiv je kabrio sa dizel motorom jbg.
Nemate pojma.
Ja bih vozio kabrio dizel samo tako.
Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne prica se o dizelu iz golfa2 pa da se spominje glasno cekicanje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ok u leru, ali u voznji pogotovo veci dizeli bas mocno reze.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Prvo, nista tu ne cekica, nije to smart, vec ima dobru izolaciju, a i solidan zvuk, par mojih drugara cak vise gotivi zvuk dizela 
Ne znam sta ti tacno znaci racionalan i povoljan auto?
Jel to tvoj GTI? I ako tvoj nije povoljan, da li znaci da mozes da furas S kupe 65 amg,.jer ni on nije povoljan? Koja je granica povoljnog, punto, mini, golf r, e250, e500 i da li je ta granica kod svih ista?
Jel tvoj motor racionalan i stedljiv izbor u odnosu na neki skuter od 50cc? I ako nije, zasto onda ne vozis neku Agustuili Ducatija od 30 soma?
Po meni je retko koja voznja automobila racionalna.
A sada, kada sam ti objasnio koliko ti je besmislena ta izjava, da se vratim na.sustinu.
E350cdi trosi 12l proseka, e350 trosi 20l, a mozda i vise, jer je atmo. Pricam o mojoj voznji po gradu, ne zanima me koliko trosi Peri na autobanu, a i tu verujem da je razlika veca od 2l.
Registracija za dizela je 1000e, za benz je 2000e.
Dakle, pored vec preskupog odrzavanja i povelike celokupne kinte potrebne za posedovanje e kabria, ja treba da dam , za realno 2000 mesecno(smanjio sam ove godine), to je 1000e vise za regu, plus za gorivo 8lx250= 2000e, sve zajedno 3000e vise u najboljem slucaju.
Mozda tebi ta razlika vredi toga, ali meni ne vredi.
Plus, e350cdi je na limitima da me ne preoptereti, jer je za njega potrebno oko 6-8 soma godisnje da bih se vozikao.
Sent from my Sony

Ne znam sta ti tacno znaci racionalan i povoljan auto?
Jel to tvoj GTI? I ako tvoj nije povoljan, da li znaci da mozes da furas S kupe 65 amg,.jer ni on nije povoljan? Koja je granica povoljnog, punto, mini, golf r, e250, e500 i da li je ta granica kod svih ista?
Jel tvoj motor racionalan i stedljiv izbor u odnosu na neki skuter od 50cc? I ako nije, zasto onda ne vozis neku Agustuili Ducatija od 30 soma?
Po meni je retko koja voznja automobila racionalna.
A sada, kada sam ti objasnio koliko ti je besmislena ta izjava, da se vratim na.sustinu.
E350cdi trosi 12l proseka, e350 trosi 20l, a mozda i vise, jer je atmo. Pricam o mojoj voznji po gradu, ne zanima me koliko trosi Peri na autobanu, a i tu verujem da je razlika veca od 2l.
Registracija za dizela je 1000e, za benz je 2000e.
Dakle, pored vec preskupog odrzavanja i povelike celokupne kinte potrebne za posedovanje e kabria, ja treba da dam , za realno 2000 mesecno(smanjio sam ove godine), to je 1000e vise za regu, plus za gorivo 8lx250= 2000e, sve zajedno 3000e vise u najboljem slucaju.
Mozda tebi ta razlika vredi toga, ali meni ne vredi.
Plus, e350cdi je na limitima da me ne preoptereti, jer je za njega potrebno oko 6-8 soma godisnje da bih se vozikao.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 06 Jun 2015, 15:12, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ivan
Mislim da nije brzi, ali su tu negde.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Ivan
Deklarisane performanse su im iste, ali mislim da je dizel u praksi brzi, elasticnost da ne spominjem.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Pa pazi, svakako manje mora da se gazi da bi se dobile ok performanse.
Kada se stisne gas, dizel ide na 20l, benzina na 35 i tu kapiram da je svejedno, jer oba imaju automatik
Da se razumemo, ja bih uvek izabrao jednako jakog benzinca
Sent from my Sony
Kada se stisne gas, dizel ide na 20l, benzina na 35 i tu kapiram da je svejedno, jer oba imaju automatik

Da se razumemo, ja bih uvek izabrao jednako jakog benzinca

Sent from my Sony
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ako nekoga interesuje, auto je od vlasnika Lagune, i u apsolutno sjajnom je stanju.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -tt-20-fsi

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -tt-20-fsi
Brzine idu u H-a !!!

Pih, nije quattro... A realno, kakav bi i bio, nego kao nov sa 13k km 
Sent from my Sony

Sent from my Sony