Koliko troši?
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Koliko troši?
Pusti sad to. Bitno da je mala potrosnja 

A jel menjaju svecice nakon 20k za Ecoboost?
Pre dve godine sam zvanicno dobio plan odrzavanja gde pise da se menjaju i svecice.
Samo u EU se nisu menjale na 20k vec na 60k. Razlog su naveli da je zbog kvaliteta benzina van EU.
Pre dve godine sam zvanicno dobio plan odrzavanja gde pise da se menjaju i svecice.
Samo u EU se nisu menjale na 20k vec na 60k. Razlog su naveli da je zbog kvaliteta benzina van EU.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Darko, odlicna potrošnja
Ivane, predstavi auto, dok se jos nije nesto pokvarilo, posle tek neces imati volje

Ivane, predstavi auto, dok se jos nije nesto pokvarilo, posle tek neces imati volje

slazem se u potpunosti. i moje iskustvo je apsolutno isto.Ivan napisao: 03 Apr 2018, 19:13 Ne znam po cemu je nase gorivo krs, nikad nisam primetio da kad odem preko i sipam da auto bolje radi, vuce ili manje trosi kao sto sam slusao x puta u pricama, ogradjujem se od benzinaca i plinasa.
Ne bih kritikovao gorivo napamet, bez jasnih argumenata.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ni kod benzinaca nema primetne razlike. Može lako biti da nam je gorivo i iznad proseka.Ivan napisao:Ne znam po cemu je nase gorivo krs, nikad nisam primetio da kad odem preko i sipam da auto bolje radi, vuce ili manje trosi kao sto sam slusao x puta u pricama, ogradjujem se od benzinaca i plinasa.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Od naplatne do naplatne, tempomat na 140 (GPS kaže 136) @2500rpm. BG-Bačka Topola, sa kraćim usporenjem na mostu Beška, i par puta sam usporavao dok sporiji iz desne trake preteknu.
Prosek 133,3km/h, 6,1l, sve po bordu. Astra J 125ks CDTI
TT
Prosek 133,3km/h, 6,1l, sve po bordu. Astra J 125ks CDTI
TT
resio da testiras novi sistem naplate kazni?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Darko
Poenta je da benzinac moze ispod 5 na magistrali. Neki raniji benzinci koje sam vozio to nikako nisu uspevali. Na primer lancia lybra 1.8.
Za gorivo nisam upucen, vise sam to napisao jer ja mislim da je gorivo na privatnoj pumpi gde ja sipam lose.
Za gorivo nisam upucen, vise sam to napisao jer ja mislim da je gorivo na privatnoj pumpi gde ja sipam lose.
Ni kod plina nema primetne razlike.nidza napisao: 04 Apr 2018, 10:15 Ne bih kritikovao gorivo napamet, bez jasnih argumenata.
Ni kod benzinaca nema primetne razlike. Može lako biti da nam je gorivo i iznad proseka.Ivan napisao:Ne znam po cemu je nase gorivo krs, nikad nisam primetio da kad odem preko i sipam da auto bolje radi, vuce ili manje trosi kao sto sam slusao x puta u pricama, ogradjujem se od benzinaca i plinasa.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Sto sipas kod privatnika kod njih gorivo uglavnom I jeste krs.
Gledaj ove vece fransize I prometnije pumpe.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ma nisam ja, priča seftj napisao:resio da testiras novi sistem naplate kazni?
U suprotnom smeru, parking kod Feketića, dosta saobraćajaca i čunjeva, spremaju levak. Nešto pre njih, iskošen Punto (ludilo položaj) pokraj puta i radariše. Za svaki slučaj, ako prosečna ne radi

TT
- Darko
Uvek sipam na petrolu ali oni su mala firma u srbiji. Ne znam sta toce. Uvek sam imao utisak da nisu bas pouzdani ali ne mogu to da tvrdim.Ivan napisao: 04 Apr 2018, 10:28 Sto sipas kod privatnika kod njih gorivo uglavnom I jeste krs.
Petrol je Lukoil?
- Darko
Ne. Firma iz slovenije. Poput nis-a kod nas.
Imaju desetak stanica u srb.
Imaju desetak stanica u srb.
Poslednja izmena od Darko u 04 Apr 2018, 14:51, izmenjeno 1 put ukupno.