Ne brže od života!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Ne brže od života!
To mu dovoljno, dobije otkaz.
Nije da branim šofera, jer 15m ispred stoji znak za prestanak zabrane preticanja.
Očigledno jeste u prekršaju, ali istovremeno čisto sumnjam da je ugrozio bilo koga. Iz busa je situacija daleko preglednija nego iz automobila.
Doduše ovo što nije da migavac je da mu se zauvek oduzme dozvola i da ode 15 godina u zatvor... A šta ako je dao migavac samo se ne vidi u trenutku slikanja? Prave od komarca magarca i čovek će da najebe zbog hajpa.
Tapatalk
Očigledno jeste u prekršaju, ali istovremeno čisto sumnjam da je ugrozio bilo koga. Iz busa je situacija daleko preglednija nego iz automobila.
Doduše ovo što nije da migavac je da mu se zauvek oduzme dozvola i da ode 15 godina u zatvor... A šta ako je dao migavac samo se ne vidi u trenutku slikanja? Prave od komarca magarca i čovek će da najebe zbog hajpa.
Tapatalk
Ali ipak, vozač autobusa ne sme to da radi, taman i da je solo u busu
Slažem se, ali rešavanjem kroz medije situacije u zemlji nećemo ništa postići. Ovakve stvari se rešavaju sistemski, ne na ovaj način.
Tapatalk
Tapatalk
Jbg, doba mobilnih je promenilo svet 
Niko neće prestati da radi gluposti, dok ne bude posledica
Posebno po novčanik

Niko neće prestati da radi gluposti, dok ne bude posledica
Posebno po novčanik
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Upoznap sam devojku koja je na rehabilitaciji posle saobraćjne nesreće. Još dete, 18.godina, tek upisala faks. Vozila noću i naleti na neosvetljenu traktorsku prikolicu. Od straha i stresa doživi šlog i oduzme joj se jedna strana tela. Sad se oporavlja. Ne možemo mi ni da zamislimo kakav horor je preživela zbog budale koja ostavi traktor neosvetljen na putu.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
U ovom slučaju je jedino rešenje edukacija, prevencija i da sve više ljudi u glavi ima više, umesto sve manje.
Ne treba on da se plaši sankcija nego da ne bude kreten, za početak.
Na žalost profesionalni vozači su uglavnom najgori u saobraćaju, umesto da budu za primer svima ostalima.
Tapatalk
Ne treba on da se plaši sankcija nego da ne bude kreten, za početak.
Na žalost profesionalni vozači su uglavnom najgori u saobraćaju, umesto da budu za primer svima ostalima.
Tapatalk
Edukovati ne možeš na silu.
U ovoj državi i sa ovakvim društvom, samo kazna radi posao.
Posle edukacija.
Ali kazna svima i uvek.
Niko ne vozi uvek po propisima, jer može tako. Ali crveno svetlo, kao i horizontalna signalizacija je nedopustiv prekršaj za profi vozače
U ovoj državi i sa ovakvim društvom, samo kazna radi posao.
Posle edukacija.
Ali kazna svima i uvek.
Niko ne vozi uvek po propisima, jer može tako. Ali crveno svetlo, kao i horizontalna signalizacija je nedopustiv prekršaj za profi vozače
Moj jedan poznanik je naleteo tomosom na prikolicu, pored puta.trojanac napisao:Upoznap sam devojku koja je na rehabilitaciji posle saobraćjne nesreće. Još dete, 18.godina, tek upisala faks. Vozila noću i naleti na neosvetljenu traktorsku prikolicu. Od straha i stresa doživi šlog i oduzme joj se jedna strana tela. Sad se oporavlja. Ne možemo mi ni da zamislimo kakav horor je preživela zbog budale koja ostavi traktor neosvetljen na putu.
Jedva se oporavio posle meseci i meseci oporavka.
Ni sad nije bas sasvim oporavljen, odnosno nece nikad ni biti.
Kazna je najbolja edukacija. Dodju lepo i uhapse vlasnika prikolice zbog pokusaja ubistva. Posle dva tri takva hapsenja i slanja na robiju od po par godina, da vidis kako bi sklanjali prikolice sa puta.
Za 6 meseci, u samar sa svima na forumu, da bi problem bio resen

+1, na tu temu evo kako se na taj i takav nacin resavaju problemi

Elem, proslog vikenda vozim bajk i negde u nekom selu, mislim da je deliblato vidim saobracajci zaustavili neku ladu bez tablica, auto u raspad stanju, prolazim i šok, oni se zajebavaju i cerekaju sa vozacem.posle 5 minuta me je ta lada obisla i zadavila smradom izgorelog ulja. Jbga, malo mesto, svi se znaju, sve moze
najmanje sta su trebali je da taj krš iskljuce iz saobracaja i sankcionisu vozaca.zamislite da je taj napravio neki udes ili ne daj boze zgazio nekoga
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

Elem, proslog vikenda vozim bajk i negde u nekom selu, mislim da je deliblato vidim saobracajci zaustavili neku ladu bez tablica, auto u raspad stanju, prolazim i šok, oni se zajebavaju i cerekaju sa vozacem.posle 5 minuta me je ta lada obisla i zadavila smradom izgorelog ulja. Jbga, malo mesto, svi se znaju, sve moze

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
U pravu je mala. I ja bi ih tuzio samo tako.
Ovo se desilo mom bratu i njegovom ortaku panduru. Na starom obrenovackom putu. Prikolica bila puna nekih radnika koji su poispadali. Srecom, mala brzina u pitanju, te je stradao samo hladnjak, hauba, branik, farovi. Koliki su sok doziveli, govori i cinjenica da je ortak izaso, izvadio sluzbeni pistolj i pucao u motor traktora (svi su se razbezali sa traktora pre toga, ovi koji nisu popadali). Tek posle je skapirao sta je uradio.trojanac napisao:Upoznap sam devojku koja je na rehabilitaciji posle saobraćjne nesreće. Još dete, 18.godina, tek upisala faks. Vozila noću i naleti na neosvetljenu traktorsku prikolicu.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Trebao je i da ih rokne, kazna za takvu nepromisljenost je mala i zatvor ako dobiju, a nece ni to dobiti.
Ja stvarno ne razumem te ljude bez mozga koji voze tako. Imao sam slicnu sitauciju, ortak brze malo vozio, iza krivine ne osvetljen traktor, u susret vozilo, srecom je traktor bio u pokretu pa smo stali na pola metra iza prikolice....
Ako nemas osvetljenje saccekas dan i cao.
Ja sam tako pre neki dan ostavio jedno poljoprivredno vozilo kod komsije,nesto radili,uhvatio me mrak, ja ga ostavio dosao peske kuci koja mi je na 1.5 km od njega, ujutru poranio i doterao. I ako sam mogao mozda da proteram jer i slab je promet saobracaj, em je kasno bilo, ali nisam hteo da se igram.
A pogotovu ih ne razzumem sto ne ugrade osvetljenje, em ne kosta mnogo, em mogu sami...
Da se ogradim o mojoj prici je imt kultivator koji i nema fabricki niti moze imati osvetljenje bez ozbiljnijih intervencija, zato i ne teram po noci.
Ja stvarno ne razumem te ljude bez mozga koji voze tako. Imao sam slicnu sitauciju, ortak brze malo vozio, iza krivine ne osvetljen traktor, u susret vozilo, srecom je traktor bio u pokretu pa smo stali na pola metra iza prikolice....
Ako nemas osvetljenje saccekas dan i cao.
Ja sam tako pre neki dan ostavio jedno poljoprivredno vozilo kod komsije,nesto radili,uhvatio me mrak, ja ga ostavio dosao peske kuci koja mi je na 1.5 km od njega, ujutru poranio i doterao. I ako sam mogao mozda da proteram jer i slab je promet saobracaj, em je kasno bilo, ali nisam hteo da se igram.
A pogotovu ih ne razzumem sto ne ugrade osvetljenje, em ne kosta mnogo, em mogu sami...
Da se ogradim o mojoj prici je imt kultivator koji i nema fabricki niti moze imati osvetljenje bez ozbiljnijih intervencija, zato i ne teram po noci.