Sent from mTalk
Haha, ponavljač 100%Uroš S. napisao:Kupio mu tata da mu se cijeli HN smijeelMaestro napisao:![]()
U Bijeloj, rekao bih da je Akrapovic.
TT
Jok, ovaj dao pravni u roku, pa ga cale zajebava da je glupnuk napisao:Haha, ponavljač 100%Uroš S. napisao:Kupio mu tata da mu se cijeli HN smijeelMaestro napisao:![]()
U Bijeloj, rekao bih da je Akrapovic.
TT
Koliko znam on ima i 918, ali mu nije registrovan u Srbiji. A mislim da ima i ljubicasti GT3 RS.methane.master napisao:On beše imao i neki ljubičasti Porsche?
Sent from mTalk
Malopre ga videh izbliza i jeste Akrapovic, sa sve velikim logoom na krovu i malim na gepek vratima. Savrsen auto sunce ti jbm.Kuzmanovic napisao:+1
Mada akrapovic bi trebalo da ima onaj njihov logo na krovu, ako se dobro secam.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Slazem se. Sasvim dovoljan auto za malo zabave na drumu, bez da se razmislja u tuningu. Osim ako imas zelju za "merenjem" sa drugarima.elMaestro napisao:Malopre ga videh izbliza i jeste Akrapovic, sa sve velikim logoom na krovu i malim na gepek vratima. Savrsen auto sunce ti jbm.Kuzmanovic napisao:+1
Mada akrapovic bi trebalo da ima onaj njihov logo na krovu, ako se dobro secam.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
TT
Ovaj Porsche je na PG table a onaj sto ti zet vozi sigurno ima BD custom table. Isti su.goblin napisao:Pa BD je jako mali grad, to bi bilo kao da zivis u selu i kazes da ne poznajes vecinu familija. Jos ako se kreces malo vise, imas takav posao i kreces se medju ljudima koji kupuji ovakve igrcke, nemoguce je da ih sve ne poznajes.
Iskreno sa ovih slika poznajem 90% vlasnika.
PS- poslednji Porsche je isti koji sam ja kacio ali pre ozbiljnijeg tuninga. A i dosta ostalih auta sa slika sam ranije pominjao, tu je Bentley koji je bio kod mene nekoliko dana kada sam izabrao onaj S63AMG, tu je zetov 997 Turbo koji sam pokusao da kupim, tu je Easy vozni park....