Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Bar za bicikle mogu da stave po 2 blinkalice napred i nazad kao pozicije, ali ne. Mozga nema.
Tapatalk
Tapatalk
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ajde ljudi opustite se, ko da je to nešto novo na našim putevima....jbo svetla, može i bez toga.
Idemo na more pre mesec dana, u daljini primećujem "siluetu" kamiona, marke TAM. Lagano se prestrojavam i na 20-30 metara od njega se uočava da ima bilo kakvo svetlo (i napred i nazad), a žena se trgne i kaže "Ju, odakle ovaj?". Ja rekoh - iz leskovac, bre!!!
Bio LE table, kod Leskovca.
Napominjem da je bila vedra noć, sa mesečinom. I lik je bio jedva uočljiv.
Ali, koga briga za to...osim nas. Policija da radi svoj posao, samo na tim stvarima bi popravili stanje u budžetu.

Idemo na more pre mesec dana, u daljini primećujem "siluetu" kamiona, marke TAM. Lagano se prestrojavam i na 20-30 metara od njega se uočava da ima bilo kakvo svetlo (i napred i nazad), a žena se trgne i kaže "Ju, odakle ovaj?". Ja rekoh - iz leskovac, bre!!!
Bio LE table, kod Leskovca.
Napominjem da je bila vedra noć, sa mesečinom. I lik je bio jedva uočljiv.
Ali, koga briga za to...osim nas. Policija da radi svoj posao, samo na tim stvarima bi popravili stanje u budžetu.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Crvena Škoda Felicia upravo gori na autoputu između petlji Batajnica i Dobanovci (iz pravca NS-a) i verovatno će izgoreti u potpunosti. Vraćao sam se sa kolegama za NS pa smo stali prekoputa u zaustavnu, preskočili ogradu i odneli čoveku pp aparat, no nije vredelo, vatra je toliko bila uhvatila auto da nije ništa vredelo. Kaže vlasnik i sam da ne vredi, već je potrošio 4-5 tih malih aparata (stali i drugi i dali mu ili pomagali da se ugasi). Očigledno je sve kasno, ako se razbukta - nema pomoći. 
TT

TT
Oko 20 do 5 su ga ugasili vatrogasci. Gotovo sasvim je izgoreo.
Tapatalk
Tapatalk
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Stavio sam gore pogrešnog smajlija... 
To je gorelo toliko jako i brzo da nije bilo šanse da se zaustavi sa ovim malim pp aparatima kakve imamo u automobilima.

To je gorelo toliko jako i brzo da nije bilo šanse da se zaustavi sa ovim malim pp aparatima kakve imamo u automobilima.

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ako čemo iskreno, taj PP aparat ne može da zaustavi nijedan požar, pogotovo ne na kolima.
- Saša
Namena mu je da zaustavi požar u početnoj fazi. Samo treba odreagovati na vreme (ali i znati kako se to radi)...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Problem je to samo...jer izvor pozara treba naprskati, a ti cesto dok stignes do njega je vec kasno, narocito na danasnjim kolima gde je motorni prostor pun, i to cesto plastike koja gori kao blesava, ili kada se zapali instalacija koja je uglavnom skrivena. Jos ako je PP aparat na mestu gde nije trenutno dostupan eto jos par izgubljenih sekundi...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Cest problem kod Felicije, pozar krece od instalacije ventilatora kabine.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
asteroid 

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Najbitnije je da kada krene vatra iz motornog prostora, ne podizati istu, nego malo odškrinuti koliko moze da prođe mlaznica PP aparat. Tako ce prah ugušiti vatru i ugasiti.
Ako imate sreće.
------/\_______/\______/\---------/\_______
Ako imate sreće.

------/\_______/\______/\---------/\_______
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Da ali je količina ko prašak za pecivo, sa kilo nemož' ništa!
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Ja imam dva od dve kile, ali i dalje ne verujem da bih uspeo da ugasim bili šta