Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Sport

Post od Vladapetr »

U jbt, kao da si lično pisao ovo baljezganje pa se toliko vredjaš :D
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Auuu ala je neko puk'o u komšiluku. :kuku:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Vladapetr napisao:U jbt, kao da si lično pisao ovo baljezganje pa se toliko vredjaš :D
Smisli malo nešto domišljatije, pa se javi. Ako si krenuo od Delije da prepisuješ, mislim... ;)
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Trebali ste i MOK da obavestite o nepravdi koja vam je učinjena. :kezo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

starac vujadin napisao:
Vladapetr napisao:U jbt, kao da si lično pisao ovo baljezganje pa se toliko vredjaš

Smisli malo nešto domišljatije, pa se javi. Ako si krenuo od Delije da prepisuješ, mislim... ;)
Šta sad domišljatije, sa kim se ti mačuješ :D pitao sam za pomoć da razjasnimo ono smeće od saopštenja, onu onomatopeju odsustva svesti i obraza. Ti mi na sastav zbog kojeg se i Vladan Lukić postideo i deinstalirao Word odgovoriš sa "patologija na delu"? Ko, čija patologija, smatraš li onu priču realnom, smislenom i opravdanom?
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Saopštenja su obostrana karakteristika i mislim da nisu vredna pomena
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

@vladapetr
Vi hoćete nešto da se mačujete sa mnom, a ja ti kažem da to što si napisao je patologija. Hajde to što čitaš Partizanov portal iz čista mira, to je neki mazohizam, šta li je...ali od jedne proste vesti (to nije saopštenje) koja govori o ciframa koje se dobijaju u LŠ, ti nalaziš neki izvor za mržnju, sprdnju, vređanje, verbalnu agresiju...to je patologija, patološka mržnja. Da Vujošević kaže da 2+2=4 ti bi tu video neku provokaciju, vređanje...šta reći kada niste znali šta znači reč "pijetet", pa ste ga napadali zbog toga.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Da li je moguce da neko ko nije klinja od 15 godina moze toliko da bude ostrascen i zaslepljen? :kuku:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

@starac:
Jesi li ti uopšte pročitao moj post? Video sam vest o tome (Blic, Novosti, gde već) pa sam morao da proverim da li je neko stvarno to objavio ili je novinarska patka. Eto otkud ja na Partizanovom portalu ;)

Sa tobom se ne mačujem, isuviše imaš predrasuda i tog "da vi rečem" stava da bi mi bilo interesantno ;)
Čemu uopšte služi saopštenje o ciframa koje se dobijaju u LŠ? Kome to služi, jel ćemo to imati uvid u poslovne knjige pa da znamo koliki je ulaz? A pogotovo ovo nikad bednije poredjenje FIBE I ULEB-a koje, iako gotovo u potpunosti tačno, ničemu ne služi osim da varijantu "kiselo mi groždje" učini barem malo manje upadljivom.

I molim te, nemoj mi persirati niti me vredjati - ja znam šta je pijetet. A ako mi se obraćaš u množini kao da sam deo neke ekipe sa kojom si u ratu, izvini što sam ti išta spominjao - raspravu dalje vodio ne bih.
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Sazrite
:censored:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Vladapetr napisao:@starac:
Jesi li ti uopšte pročitao moj post? Video sam vest o tome (Blic, Novosti, gde već) pa sam morao da proverim da li je neko stvarno to objavio ili je novinarska patka. Eto otkud ja na Partizanovom portalu ;)

Sa tobom se ne mačujem, isuviše imaš predrasuda i tog "da vi rečem" stava da bi mi bilo interesantno ;)
Čemu uopšte služi saopštenje o ciframa koje se dobijaju u LŠ? Kome to služi, jel ćemo to imati uvid u poslovne knjige pa da znamo koliki je ulaz? A pogotovo ovo nikad bednije poredjenje FIBE I ULEB-a koje, iako gotovo u potpunosti tačno, ničemu ne služi osim da varijantu "kiselo mi groždje" učini barem malo manje upadljivom.

I molim te, nemoj mi persirati niti me vredjati - ja znam šta je pijetet. A ako mi se obraćaš u množini kao da sam deo neke ekipe sa kojom si u ratu, izvini što sam ti išta spominjao - raspravu dalje vodio ne bih.
Naravno da sam pročitao tvoj post. Zato sam ti i rekao da to što si napisao je patološka mržnja, slepa da razume i potpuno obične vesti koje dolaze "s druge strane". Prvi si ga krivo krstio sa "saopštenjem", a onda i sve ostalo... Ako ne razumeš zbog čega je to napisano, prebaci u mislima tekst na Zvezdin portal, pa ćeš ga jasno razumeti.

Nemam pojma o kakvom ratovanju i mačevanju pričaš...shvati da nisu svi kao ti i ne projektuj sebe na druge. Ti si ovde prvi koji vodiš beskonačne rasprave simultano s gomilom ljudi i kapiram da ti je to duhovna hrana.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Rasprave vodim kako bi to inače i trebalo, oko stavova - a ne protiv ljudi. Iz toga proizilazi da je potpuno nebitno da li polemišem sa jednim ili 10-oro, što je naravno nepojmljivo onima koji su navikli na dejstvo u čoporu ;)
Peti post pišeš a ne komentarišeš nijednu od stvari koje sam osporio ili kritikovao. Vrlo interesantan način polemisanja, moram priznati :) Dakle hajmo o sportu, biznis planu LŠ itd... batali psihoanalizu, priučenih Frojdova barem ovde ima na pretek, nije više fora :D
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

starac vujadin napisao:Patološka mržnja

http://www.kurir.rs/sport/kosarka/video ... ak-1785907
Selektivno, selektivno ;)

https://www.youtube.com/watch?v=DB6tqugvhXc
steva_anya napisao:Bio sam na nekoliko derbija te sezone i nikad nisam video ili cuo nesto pogrdno za Jovanovica od strane navijaca Zvezde.
To što si ti bio i video nije merodavno, ništa ne znači, to se u stvari nije ni desilo :D
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Vladapetr napisao:Rasprave vodim kako bi to inače i trebalo, oko stavova - a ne protiv ljudi. Iz toga proizilazi da je potpuno nebitno da li polemišem sa jednim ili 10-oro, što je naravno nepojmljivo onima koji su navikli na dejstvo u čoporu ;)
Peti post pišeš a ne komentarišeš nijednu od stvari koje sam osporio ili kritikovao. Vrlo interesantan način polemisanja, moram priznati :) Dakle hajmo o sportu, biznis planu LŠ itd... batali psihoanalizu, priučenih Frojdova barem ovde ima na pretek, nije više fora :D
Dakle, hajde nećemo... :)

U ovom slučaju pišem samo o tvom pisanju, ne polemišem o Zvezdi i Partizanu. O tekstu sam napisao šta sam imao, ti su mi nadenuo više smisla i epiteta nego što zavređuje - ti si ušao u "psihoanalizu" i "motive" onog koji je pisao i izvukao neke nebulozna zaključke i pitanja i dao mu smisao koji nema. Pišem tebi jer si paradigma jednog načina ponašanja prema onima s kojima se ne slažeš, a taj način ponašanja je grozan. Tragično je u svemu tome što si akadamski obrazovan čovek, nisi nepismen, niti glup, ali po ovoj temi imaš potpuno iskrivljenu percepciju. Kao što već rekoh - da Dule Vujošević kaže najobičniju istinu tipa "nebo je plavo, a trava je zelena" ti se ne bi složio s njom i njoj bi tražio neku zaveru, skriveni smisao i provokaciju.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Darko Milicic ce sledecu sezonu igrati u Metalcu :kezo:
Ipak se vraca na parket..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika