Sport
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Sport
U jbt, kao da si lično pisao ovo baljezganje pa se toliko vredjaš 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Auuu ala je neko puk'o u komšiluku. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Smisli malo nešto domišljatije, pa se javi. Ako si krenuo od Delije da prepisuješ, mislim...Vladapetr napisao:U jbt, kao da si lično pisao ovo baljezganje pa se toliko vredjaš

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Trebali ste i MOK da obavestite o nepravdi koja vam je učinjena. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Vladapetr
Šta sad domišljatije, sa kim se ti mačuješstarac vujadin napisao:Vladapetr napisao:U jbt, kao da si lično pisao ovo baljezganje pa se toliko vredjaš
Smisli malo nešto domišljatije, pa se javi. Ako si krenuo od Delije da prepisuješ, mislim...

- starac vujadin
@vladapetr
Vi hoćete nešto da se mačujete sa mnom, a ja ti kažem da to što si napisao je patologija. Hajde to što čitaš Partizanov portal iz čista mira, to je neki mazohizam, šta li je...ali od jedne proste vesti (to nije saopštenje) koja govori o ciframa koje se dobijaju u LŠ, ti nalaziš neki izvor za mržnju, sprdnju, vređanje, verbalnu agresiju...to je patologija, patološka mržnja. Da Vujošević kaže da 2+2=4 ti bi tu video neku provokaciju, vređanje...šta reći kada niste znali šta znači reč "pijetet", pa ste ga napadali zbog toga.
Vi hoćete nešto da se mačujete sa mnom, a ja ti kažem da to što si napisao je patologija. Hajde to što čitaš Partizanov portal iz čista mira, to je neki mazohizam, šta li je...ali od jedne proste vesti (to nije saopštenje) koja govori o ciframa koje se dobijaju u LŠ, ti nalaziš neki izvor za mržnju, sprdnju, vređanje, verbalnu agresiju...to je patologija, patološka mržnja. Da Vujošević kaže da 2+2=4 ti bi tu video neku provokaciju, vređanje...šta reći kada niste znali šta znači reč "pijetet", pa ste ga napadali zbog toga.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da li je moguce da neko ko nije klinja od 15 godina moze toliko da bude ostrascen i zaslepljen? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Vladapetr
@starac:
Jesi li ti uopšte pročitao moj post? Video sam vest o tome (Blic, Novosti, gde već) pa sam morao da proverim da li je neko stvarno to objavio ili je novinarska patka. Eto otkud ja na Partizanovom portalu
Sa tobom se ne mačujem, isuviše imaš predrasuda i tog "da vi rečem" stava da bi mi bilo interesantno
Čemu uopšte služi saopštenje o ciframa koje se dobijaju u LŠ? Kome to služi, jel ćemo to imati uvid u poslovne knjige pa da znamo koliki je ulaz? A pogotovo ovo nikad bednije poredjenje FIBE I ULEB-a koje, iako gotovo u potpunosti tačno, ničemu ne služi osim da varijantu "kiselo mi groždje" učini barem malo manje upadljivom.
I molim te, nemoj mi persirati niti me vredjati - ja znam šta je pijetet. A ako mi se obraćaš u množini kao da sam deo neke ekipe sa kojom si u ratu, izvini što sam ti išta spominjao - raspravu dalje vodio ne bih.
Jesi li ti uopšte pročitao moj post? Video sam vest o tome (Blic, Novosti, gde već) pa sam morao da proverim da li je neko stvarno to objavio ili je novinarska patka. Eto otkud ja na Partizanovom portalu

Sa tobom se ne mačujem, isuviše imaš predrasuda i tog "da vi rečem" stava da bi mi bilo interesantno

Čemu uopšte služi saopštenje o ciframa koje se dobijaju u LŠ? Kome to služi, jel ćemo to imati uvid u poslovne knjige pa da znamo koliki je ulaz? A pogotovo ovo nikad bednije poredjenje FIBE I ULEB-a koje, iako gotovo u potpunosti tačno, ničemu ne služi osim da varijantu "kiselo mi groždje" učini barem malo manje upadljivom.
I molim te, nemoj mi persirati niti me vredjati - ja znam šta je pijetet. A ako mi se obraćaš u množini kao da sam deo neke ekipe sa kojom si u ratu, izvini što sam ti išta spominjao - raspravu dalje vodio ne bih.
- starac vujadin
Naravno da sam pročitao tvoj post. Zato sam ti i rekao da to što si napisao je patološka mržnja, slepa da razume i potpuno obične vesti koje dolaze "s druge strane". Prvi si ga krivo krstio sa "saopštenjem", a onda i sve ostalo... Ako ne razumeš zbog čega je to napisano, prebaci u mislima tekst na Zvezdin portal, pa ćeš ga jasno razumeti.Vladapetr napisao:@starac:
Nemam pojma o kakvom ratovanju i mačevanju pričaš...shvati da nisu svi kao ti i ne projektuj sebe na druge. Ti si ovde prvi koji vodiš beskonačne rasprave simultano s gomilom ljudi i kapiram da ti je to duhovna hrana.
- Vladapetr
Rasprave vodim kako bi to inače i trebalo, oko stavova - a ne protiv ljudi. Iz toga proizilazi da je potpuno nebitno da li polemišem sa jednim ili 10-oro, što je naravno nepojmljivo onima koji su navikli na dejstvo u čoporu 
Peti post pišeš a ne komentarišeš nijednu od stvari koje sam osporio ili kritikovao. Vrlo interesantan način polemisanja, moram priznati
Dakle hajmo o sportu, biznis planu LŠ itd... batali psihoanalizu, priučenih Frojdova barem ovde ima na pretek, nije više fora 

Peti post pišeš a ne komentarišeš nijednu od stvari koje sam osporio ili kritikovao. Vrlo interesantan način polemisanja, moram priznati

Selektivno, selektivno

https://www.youtube.com/watch?v=DB6tqugvhXc
To što si ti bio i video nije merodavno, ništa ne znači, to se u stvari nije ni desilosteva_anya napisao:Bio sam na nekoliko derbija te sezone i nikad nisam video ili cuo nesto pogrdno za Jovanovica od strane navijaca Zvezde.

- starac vujadin
Dakle, hajde nećemo...Vladapetr napisao:Rasprave vodim kako bi to inače i trebalo, oko stavova - a ne protiv ljudi. Iz toga proizilazi da je potpuno nebitno da li polemišem sa jednim ili 10-oro, što je naravno nepojmljivo onima koji su navikli na dejstvo u čoporu
Peti post pišeš a ne komentarišeš nijednu od stvari koje sam osporio ili kritikovao. Vrlo interesantan način polemisanja, moram priznatiDakle hajmo o sportu, biznis planu LŠ itd... batali psihoanalizu, priučenih Frojdova barem ovde ima na pretek, nije više fora

U ovom slučaju pišem samo o tvom pisanju, ne polemišem o Zvezdi i Partizanu. O tekstu sam napisao šta sam imao, ti su mi nadenuo više smisla i epiteta nego što zavređuje - ti si ušao u "psihoanalizu" i "motive" onog koji je pisao i izvukao neke nebulozna zaključke i pitanja i dao mu smisao koji nema. Pišem tebi jer si paradigma jednog načina ponašanja prema onima s kojima se ne slažeš, a taj način ponašanja je grozan. Tragično je u svemu tome što si akadamski obrazovan čovek, nisi nepismen, niti glup, ali po ovoj temi imaš potpuno iskrivljenu percepciju. Kao što već rekoh - da Dule Vujošević kaže najobičniju istinu tipa "nebo je plavo, a trava je zelena" ti se ne bi složio s njom i njoj bi tražio neku zaveru, skriveni smisao i provokaciju.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Darko Milicic ce sledecu sezonu igrati u Metalcu
Ipak se vraca na parket..

Ipak se vraca na parket..
Brzine idu u H-a !!!