Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
Zaboravih da kazem da je potrosnja tng-a,drugar vozi.
Meni trosi 11.
t
Meni trosi 11.
t
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Nije mnogo ako ima tezu nogu čovek, isto bi mu i u bgu trosilaelMaestro napisao:Pogotovo sa 5 vrata, taman kombinacija motora i auta, ni ne sljasti, a i ide super.
Nego dunx, da nije to malo mnogo, znaci po Bg jedno 14-15 litara? Mnogo za 1.8
TT
15 litara plina je meni trosila vectra automatik sa tim istim 1.8 motorom i dosta jakom voznjom po bgu, a dosta tezi auto u pitanju i menjac na sve to...

Meni se ovo mnogo svidja, na slikama nije ostavio takav utisak.
Послато са HUAWEI GRA-L09 уз помоћ Тапатока
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
kragujevac,
ako nadješ auto 'svojih snova', nema veze i da se malo iscimaš, ali eto Maxer ti je predložio ideju za agenciju.
Super ide auto, baš reži preko 4k rpm. Još je malen i sa slabom izolacijom, pa ti daje osećaj da ideš brže nego što treba. Potrošnju mu ne znam, sipao sam mu juče pun i da proverim kad sipam opet pun, jer nema BC. Ali prvih 2-3 meseca se ne računa potrošnja, ako ga budem ovako ganjao kao malopre
Drugom ide blizu stotke, čas sam izašao na 150-160 na autoputu, a tu su velike kazne.
Videću za felge, i meni se svidjaju. Ako nadjem neke 15-ce koje bi mu dobro pasale, uzimam ih, jer su mi bitnije druge stvari od izgleda. Imam letnje pireli zero, malo niži profil gume: 45. Verujem da će skakati ko magarac
Mora da se odrade neke stvari. Mali i veliki servis (vel. radjen pre 80 kkm, pre 6 godina, vreme je), diskovi su menjani pre 30 kkm, ali pločice za desetak kkm bi trebalo, još su ok. Malo klokoće preko rupe, to treba da se sanira itd. Onako meraklijski ću da ga sredjujem. Ima el. šiber, tempomat, automatsku klimu, kožni volan i kožnu oblogu oko ručne i ručice menjača, napred podizači, 6x erbegova, podešavanje dubine sedišta, abs, servo i to je otprilike to.
ako nadješ auto 'svojih snova', nema veze i da se malo iscimaš, ali eto Maxer ti je predložio ideju za agenciju.
Super ide auto, baš reži preko 4k rpm. Još je malen i sa slabom izolacijom, pa ti daje osećaj da ideš brže nego što treba. Potrošnju mu ne znam, sipao sam mu juče pun i da proverim kad sipam opet pun, jer nema BC. Ali prvih 2-3 meseca se ne računa potrošnja, ako ga budem ovako ganjao kao malopre

Videću za felge, i meni se svidjaju. Ako nadjem neke 15-ce koje bi mu dobro pasale, uzimam ih, jer su mi bitnije druge stvari od izgleda. Imam letnje pireli zero, malo niži profil gume: 45. Verujem da će skakati ko magarac
Mora da se odrade neke stvari. Mali i veliki servis (vel. radjen pre 80 kkm, pre 6 godina, vreme je), diskovi su menjani pre 30 kkm, ali pločice za desetak kkm bi trebalo, još su ok. Malo klokoće preko rupe, to treba da se sanira itd. Onako meraklijski ću da ga sredjujem. Ima el. šiber, tempomat, automatsku klimu, kožni volan i kožnu oblogu oko ručne i ručice menjača, napred podizači, 6x erbegova, podešavanje dubine sedišta, abs, servo i to je otprilike to.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Odlicna je Corsa sa ovim motorom, nisi nikako pogresio. Upoznao sam se sa ovim motorom u Astri F i odusevljen sam kako ide. I ne diraj felne, imas top Corsu, ne smes da imas manje felne. 
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ćuti, već sam počeo da gledam set letnjih guma za iduću godinu
Je l mogu 205? Ove 195 su skuplje bar 20 eura po gumi

Je l mogu 205? Ove 195 su skuplje bar 20 eura po gumi
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To je RX ako se ne varam. To je bas ozbiljan model.Aca BG napisao:
Meni se ovo mnogo svidja, na slikama nije ostavio takav utisak.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ne zezam, te agencije su za uvoz automobila u CH (pošto je to za Švajcarce povoljnija varijanta), a import agencije u Nemačkoj uvoze nove aute. Agenciju za uvoz polovnog auta nisam našao, osim kojekakvih hendlera koje ne bih uzimao kao posrednike, pošto znam kako rade, a znam i kakvo sam ja zanovetalo kad se radi o automobilu. Tako mi ostaje samo da čekam.maxer napisao:Zezaš?
Ne znam Nemački ali pomoću google prevodioca sam dobio ovo: Agentur für den Import von Autos, i kada to ubacim u google pretragu - dobijem to što trebaš.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
@Shandu: RX 450 ako se dobro secam. Ljubav na prvi pogled.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Meni je ovo najtužniji RX do sada 
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mnogo mi se svidja ovaj auto...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Astra vs megane.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ispred dobre radnje je staodragan napisao:
Mnogo mi se svidja ovaj auto...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...