Ne secam se kada sam popizdeo koliko danas. Ljudi su operisani od zivota.
Guzva je bila nenormalna, iz meni nepoznatog razloga. Mozda zato sto je pun mesec petkom. Ili su svi ocekivali kisu, ali ih iznenadilo sunce.
Jbt, semafor M. Popovica X Pupina, upali se uslovna strelica, svi bleje. Ja onda kao indijanac sviram, i onda krene cela kolona. Ista prica na jos par semafora koji drze 3 sekunde (Bulevar X K. Milosa)
Na auto-putu opet koce potpuno bez razloga sa 100 na 50 i onda opet ubrzavaju na 100. U brzoj traci, naravno, bilo bi glupo da je drugacije.
Za pesake su muve bez glave izuzetno oprezna i proracunata bica. Ono treba pobiti i izloziti na Terazijama, cisto onako.
Zaustavna traka se koristi kao dobar dan. Plavi i crveni A6 ordinirali ceo dan, mislim da su zaradili za jos 5 kola da kupe.
Ne bih da unosim nemir, ali danas se vozim od BK prema Aerodromu i sustizem pandurski punto novi, a ispred njega Polo. Vozimo se tako, kad odjednom Punto obilazi Polo, pali rotaciju i zaustavlja ga na prosirenju pre Zmaja. Ne znam da li su merili brzinu (imao je kameru, isli smo svi oko 100-105) ili je nesto drugo prethodilo, sto ja nisam vidoe...
I tako...