Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Preciznije sa Kalemegdana ka Knez Mihajlovoj.BAJKER napisao:Kraj Knez Mihajlove, pesacki prelaz prema KalemegdanuNexT napisao:Ko pogodi pesacki dobije bambija
Ogi napisao:Ova desna izgleda extra od pozadi, pretpostavljam da nisi mislio na ovu levu.
paja je dao skroz tacan i precizan odgovor, kao da pise tuzbu.paja napisao:Preciznije sa Kalemegdana ka Knez Mihajlovoj.BAJKER napisao:Kraj Knez Mihajlove, pesacki prelaz prema KalemegdanuNexT napisao:Ko pogodi pesacki dobije bambija
Pusti forum u toku voznje, napisaces kad stignes kuci.pedja napisao:I opet glupi semafor uzima danak.
Po ko zna koji put se cukaju ljudi na istom semaforu (ujutro to napravi kolaps) i niko ne reaguje. Plus je ukljucenje iz sporednih ulica glupavo.
Semafor nema trepcuce zeleno, a ogranicenje 60. U pitanju je Zrenjaninski put, kod AutoCacka. Zabodes kocnicu i eto belaja. Sada videh tri auta.
Znam da treba usporiti pred semafor, kao i da treba drzati odstojanje, ali ne bi niko crkao kada bi semafor trepnuo koji put.
TT
++1Texonja napisao: Ometa me kad suvozac prica gluposti.
Texonja napisao:Ometaju me pick-up kamioneti i vanovi kada sam iza njih, jer se nista ne vidi kroz ono njihovo go'no umesto stakala. Ometaju me kamioni koji gaze celu svoju traku i jos 20cm moje trake. Ometaju me biciklisti koji voze kao da zakon ne postoji, pesaci koji izlecu i pretrcavaju kojekude. Ometaju me napucane ribe koje idu trotoarom. Ometa me staklo koje se magli kada pada kisa. Ometaju me prdavci sa skuterima od 49cc koji voze putem umesto biciklistickom stazom. Ometaju me rupe na kojima fale poklopci sahta. Ometaju me parkirani automobili u desnoj traci sa upaljena sva 4 zmigavca. Ometa me kad suvozac prica gluposti. Ometaju me traktori koji nanesu blato na put. Ometa me sto stalno gledam da nema slucajno nekog neosvetljenog vozila na putu. Ometaju me zecevi, fazani, srndaci, kerovi, macke i sve ostalo na 4 ili 2 noge sto istrcava na put. Ometaju me Zastavini Puntici sa farovima koji paraju oblake.
Ima toga jos... Ali i pored toliko ometanja, ne dam se ja lasno iznervirat'..
Texonja napisao:Ometaju me pick-up kamioneti i vanovi kada sam iza njih, jer se nista ne vidi kroz ono njihovo go'no umesto stakala. Ometaju me kamioni koji gaze celu svoju traku i jos 20cm moje trake. Ometaju me biciklisti koji voze kao da zakon ne postoji, pesaci koji izlecu i pretrcavaju kojekude. Ometaju me napucane ribe koje idu trotoarom. Ometa me staklo koje se magli kada pada kisa. Ometaju me prdavci sa skuterima od 49cc koji voze putem umesto biciklistickom stazom. Ometaju me rupe na kojima fale poklopci sahta. Ometaju me parkirani automobili u desnoj traci sa upaljena sva 4 zmigavca. Ometa me kad suvozac prica gluposti. Ometaju me traktori koji nanesu blato na put. Ometa me sto stalno gledam da nema slucajno nekog neosvetljenog vozila na putu. Ometaju me zecevi, fazani, srndaci, kerovi, macke i sve ostalo na 4 ili 2 noge sto istrcava na put. Ometaju me Zastavini Puntici sa farovima koji paraju oblake.
Ima toga jos... Ali i pored toliko ometanja, ne dam se ja lasno iznervirat'..
sent from my HTC Sensation