Šta vas ometa na putu i van njega ?

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: Šta vas ometa na putu i van njega ?

Post od nuk »

Eno ga bambi u Texovoj temi :)

Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ova desna izgleda extra od pozadi, pretpostavljam da nisi mislio na ovu levu. :)
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

BAJKER napisao:
NexT napisao:Ko pogodi pesacki dobije bambija :rofl:
Kraj Knez Mihajlove, pesacki prelaz prema Kalemegdanu ;)
Preciznije sa Kalemegdana ka Knez Mihajlovoj.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ogi napisao:Ova desna izgleda extra od pozadi, pretpostavljam da nisi mislio na ovu levu. :)
:doubleup:
paja napisao:
BAJKER napisao:
NexT napisao:Ko pogodi pesacki dobije bambija :rofl:
Kraj Knez Mihajlove, pesacki prelaz prema Kalemegdanu ;)
Preciznije sa Kalemegdana ka Knez Mihajlovoj.
paja je dao skroz tacan i precizan odgovor, kao da pise tuzbu.

Evo pajo
Slika
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Evo nekoliko...Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

:presrecan: :presrecan: :presrecan:

Banbi je za Bajkera. On je pogodio. :D
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

I opet glupi semafor uzima danak.
Po ko zna koji put se cukaju ljudi na istom semaforu (ujutro to napravi kolaps) i niko ne reaguje. Plus je ukljucenje iz sporednih ulica glupavo.

Semafor nema trepcuce zeleno, a ogranicenje 60. U pitanju je Zrenjaninski put, kod AutoCacka. Zabodes kocnicu i eto belaja. Sada videh tri auta.

Znam da treba usporiti pred semafor, kao i da treba drzati odstojanje, ali ne bi niko crkao kada bi semafor trepnuo koji put.

TT
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

pedja napisao:I opet glupi semafor uzima danak.
Po ko zna koji put se cukaju ljudi na istom semaforu (ujutro to napravi kolaps) i niko ne reaguje. Plus je ukljucenje iz sporednih ulica glupavo.

Semafor nema trepcuce zeleno, a ogranicenje 60. U pitanju je Zrenjaninski put, kod AutoCacka. Zabodes kocnicu i eto belaja. Sada videh tri auta.

Znam da treba usporiti pred semafor, kao i da treba drzati odstojanje, ali ne bi niko crkao kada bi semafor trepnuo koji put.

TT
Pusti forum u toku voznje, napisaces kad stignes kuci. :mrgreen:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Sipka trans :durise:

Kada vozim, a naletim na ovaj slucaj, obicno je to u jutarnjem spicu. Onda lagano mogu da TTujem, lakse nego u busu :kezo:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Juče me je omeo krš retrovizor na Astri, neko zalepio obično staklo, tako da je mrtav ugao oooooogroman. Nisam video audi jaje, ali srećom je on mene video.

Izrazito neprijatna situacija za svakog ko je naučio da vozi samo na retrovizore (i u rikverc).

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Ometaju me pick-up kamioneti i vanovi kada sam iza njih, jer se nista ne vidi kroz ono njihovo go'no umesto stakala. Ometaju me kamioni koji gaze celu svoju traku i jos 20cm moje trake. Ometaju me biciklisti koji voze kao da zakon ne postoji, pesaci koji izlecu i pretrcavaju kojekude. Ometaju me napucane ribe koje idu trotoarom. Ometa me staklo koje se magli kada pada kisa. Ometaju me prdavci sa skuterima od 49cc koji voze putem umesto biciklistickom stazom. Ometaju me rupe na kojima fale poklopci sahta. Ometaju me parkirani automobili u desnoj traci sa upaljena sva 4 zmigavca. Ometa me kad suvozac prica gluposti. Ometaju me traktori koji nanesu blato na put. Ometa me sto stalno gledam da nema slucajno nekog neosvetljenog vozila na putu. Ometaju me zecevi, fazani, srndaci, kerovi, macke i sve ostalo na 4 ili 2 noge sto istrcava na put. Ometaju me Zastavini Puntici sa farovima koji paraju oblake.
Ima toga jos... Ali i pored toliko ometanja, ne dam se ja lasno iznervirat'.. :)

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Texonja napisao: Ometa me kad suvozac prica gluposti.
++1
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ima leka za dosadnog suvozaca a to je glasna muzika ili mehanicki odgovor "da, da" sa ponavljanjima, dok je mozak usmeren na saobracaj ili druge probleme. :)

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Texonja napisao:Ometaju me pick-up kamioneti i vanovi kada sam iza njih, jer se nista ne vidi kroz ono njihovo go'no umesto stakala. Ometaju me kamioni koji gaze celu svoju traku i jos 20cm moje trake. Ometaju me biciklisti koji voze kao da zakon ne postoji, pesaci koji izlecu i pretrcavaju kojekude. Ometaju me napucane ribe koje idu trotoarom. Ometa me staklo koje se magli kada pada kisa. Ometaju me prdavci sa skuterima od 49cc koji voze putem umesto biciklistickom stazom. Ometaju me rupe na kojima fale poklopci sahta. Ometaju me parkirani automobili u desnoj traci sa upaljena sva 4 zmigavca. Ometa me kad suvozac prica gluposti. Ometaju me traktori koji nanesu blato na put. Ometa me sto stalno gledam da nema slucajno nekog neosvetljenog vozila na putu. Ometaju me zecevi, fazani, srndaci, kerovi, macke i sve ostalo na 4 ili 2 noge sto istrcava na put. Ometaju me Zastavini Puntici sa farovima koji paraju oblake.
Ima toga jos... Ali i pored toliko ometanja, ne dam se ja lasno iznervirat'.. :)
:rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Texonja napisao:Ometaju me pick-up kamioneti i vanovi kada sam iza njih, jer se nista ne vidi kroz ono njihovo go'no umesto stakala. Ometaju me kamioni koji gaze celu svoju traku i jos 20cm moje trake. Ometaju me biciklisti koji voze kao da zakon ne postoji, pesaci koji izlecu i pretrcavaju kojekude. Ometaju me napucane ribe koje idu trotoarom. Ometa me staklo koje se magli kada pada kisa. Ometaju me prdavci sa skuterima od 49cc koji voze putem umesto biciklistickom stazom. Ometaju me rupe na kojima fale poklopci sahta. Ometaju me parkirani automobili u desnoj traci sa upaljena sva 4 zmigavca. Ometa me kad suvozac prica gluposti. Ometaju me traktori koji nanesu blato na put. Ometa me sto stalno gledam da nema slucajno nekog neosvetljenog vozila na putu. Ometaju me zecevi, fazani, srndaci, kerovi, macke i sve ostalo na 4 ili 2 noge sto istrcava na put. Ometaju me Zastavini Puntici sa farovima koji paraju oblake.

sent from my HTC Sensation

Ometas i ti njih :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Odgovori