Nemoj samo kod onog ProClean NS.
Ja sam vozio Caddy kod njega, sedista je oprao dobro a sve ostalo polovicno. Donji tepih jeste presao ali nije izvukao lepo prljavstinu. Sv sivi je tepih pa se vidi sta i kako. Gepek nije ni otvorio ali bukvalno.Plus kad je zavrsio me je pozvao kao u fazonu pa znas Caddy je po visoj ceni(3.400) a bio sam kod njega pre pranja i tada mi je rekao toliko.
+99% sam siguran da mi je izvadio i par litara goriva. Jer kad me odbacio do moje firme nije sijala rezerva i pisalo je jos 120km autonomija, kad sam uzeo auto 70km i sijala je rezeeva a km je bila ta sa 4-5km vise.
Ono po perionicama kako rade i sta koriste, obisao bih u sirokom luku. To se radi jednom ili nijednom dok imas auto i ne vidim svrhu stednje, jer uvek povlaci losiji kvalitet.
Milose, daj nam vise detalja. ja sam gledao neku Cromu kad sam preuzimao auto i delovalo je jako dobro odradjeno.
Rele dopunjava ponudu, poceo je da reparira i volane. Jeste da ne sluti na dobro kad si na vise strana, ali teska su vremena, a covek brzo uci i zna da predstavi svoj rad.
schonenk napisao:Milose, daj nam vise detalja. ja sam gledao neku Cromu kad sam preuzimao auto i delovalo je jako dobro odradjeno.
Rele dopunjava ponudu, poceo je da reparira i volane. Jeste da ne sluti na dobro kad si na vise strana, ali teska su vremena, a covek brzo uci i zna da predstavi svoj rad.
Rele je vredan i ok covek,ali ja sam vozio auto mokar sa dubinskog + napravio se nabor na vozacevom sedistu na centralnom sedalnom delu,dal od vode ili cega.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kuzmanovic napisao:Ne mogu da verujem da niko nije preporucio Johhny Steam-a. Nije licno iskustvo, ali ima forumasa koji su isli tamo. Tu je i fb stranica sa slikama radova: https://www.facebook.com/automotoperion ... am?fref=ts
+1 za Dzonija.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .