Suzuki SX4 - generalna tema

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Re: Suzuki SX4 2013

Post od Misha »

Day Walker napisao:Normalno da ti je lepsi GS od GLX kad si sebi kupio GS
Naravno,uvek sam tezim ka boljem. :D Kod Corse je kokpit isti,bio klot ili full ali kod SX4 nije tako. :isplazijezik:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Богме грешиш.. Код корсе се разликује по пакетима :durise:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

misha napisao: Meni vise smeta dvobojna plastika u kabini,da je sve u crnoj boji mnogo bi lepse izgledalo.
Sto se tice novog SX4,ocekivao sam vise. Slazem se da ce stari SX4 biti legenda.
:plusone:
Sloba napisao: Sudeći po slikama novog SX4, izgleda da je to sada bolje urađeno. Koža i panorama obećavaju da će top paket opreme opravdano nositi to ime. Nadam se da neće imati plastičnu kuglu menjača, npr.
Uz naravno kudikamo vecu cenu nego sto je to bilo u najjacoj opremi kod starog SX-a
Slika
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

ni meni gs ne izgleda nesto bogatije od glx
kozni volan i automatska klima nisu dovoljni za mnogo povoljniji utisak
japancima nije ni bila namera da od unutrasnjosti prave konkurenciju nekim lepsim modelima za ove pare.
za 10-12000 se ne moze napraviti i veliko i snazno i lepo i pouzdano.
ko sve to zeli a zeli da se zove suzuki neka kupi kizashi :mangup:
ovim novim modelom, po mom misljenju, suzuki je prilicno ispravio sve one nedostatke kod modela koje mi vozimo, a najvise upravo na kvalitetu unutrasnjosti. naravno, sudeci po slikama. zato i jedva cekam da ga vidim i da se licno uverim da li sam u pravu ili gresim.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

crni napisao:ni meni gs ne izgleda nesto bogatije od glx
kozni volan i automatska klima nisu dovoljni za mnogo povoljniji utisak
misha napisao:Kokpit kod SX4 deluje lepse i bogatije u GS i Navi paketu,to je moje misljenje. Materijali u kabini jesu isti u svim paketima,to niko ne spori i daleko je od plastikanera. Kozni volan,pametni kljuc,digitalna klima,grejanje sedista,ESP,zatamnjena stakla,4 x podizaci stakla i alu felne,sveukupno ga cine mnogo lepsim i bogatijim od GLX paketa,tj sadrzi sve od opreme koju treba da ima jedan dobro opremljen crossover u 2013.godini.
;)
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

ok sto se opreme tice, niko to ne spori, ima sve sto treba, ali pricamo o lepoti enterijera.
zbog automatske klime ima tamo neke dugmice, ima kozni volan i to je to. esp i grejanje sedista se ne vide. inace, smesno je grejati onakva sedista. bolje da su poboljsali ergonomiju i kvalitet stofa.
koliko vidim kod novog sx4 je sve to na daleko visem nivou.
da, vise ce kostati ali i ovaj sadasnji sx4 je bio 15000 kad se pojavio
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

crni napisao:zbog automatske klime ima tamo neke dugmice, ima kozni volan i to je to. esp i grejanje sedista se ne vide. inace,smesno je grejati onakva sedista. bolje da su poboljsali ergonomiju i kvalitet stofa.
Da,otkud je lepsi SX4 u GS paketu. Cisto bacanje novca... Grejanje sedista,park senzori,ESP,6 x air bag,pametni kljuc,alu felne,zadnji podizaci stakla-sve to donosi komforu,lepoti i bezbednosti a da li to vredi doplati... :ccc: Ja sam platio 1.6 VVT 4WD GS 13.600e i mislim da vredi svaki evro koji sam platio. ;) Kakve veze ima to koliko je kostao kada se pojavio na trzistu ? Ergonomija,kao i kvalitet stofa su odlicni. Meni licno vise smeta dvobojna plastika u kabini,da je sve u crnoj boji lepse bi izgledalo. Nedostatak 6.brzine, USB-a i Bluetooth-a je po meni veca mana.

Slika

Slika

Slika

VS GLX

Slika
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Suzuki SX4 - generalna tema

Post od Sloba »

:kuku:

Pre svega, to na slici iznad uopšte nije GLX. Očigledno je da je slika sa nekog američkog sajta, a svako ko prati ovaj model malo duže, zna da GLX kao takav tamo nije ni postojao. Ali dobro, tebi to verovatno nije bilo ni bitno jer si i onako tražio najgadniju sliku enterijera na internetu kako bi isterao svoje.

edit: Zahvaljujući Guglovom pretraživaču slika, čudu tehnologije, evo i sajta sa kog je potekla slika: http://cars.about.com/od/suzuki/fr/ag_07sx4.htm

Before we talk about the inside, let's talk a bit more about the outside: My SX4 test car, pictured here, complete with body-color mirrors, alloy wheels, aluminum-look body trim and roof rails, was the base model, with no options whatsoever.

Dakle, nije čak ni pandam evropskom GLX-u, već je osnovni model, ono što je u Evropi GC.

Da se vratimo u Evropu. GLX, i moj koji je iz marta 2008. godine i svi noviji imaju ista sedišta kao i GS, imaju iste sive detalje na volanu i kugli menjača kao i GS, umesto rupe imaju poklopac pretinca ispod komandi klime i imaju komande na volanu, sve isto kao i kod GS, naravno sve drugačije nego na slici iznad.

GLX 2008:

Slika Slika
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

Trazio sam sliku enterijera kod baznog modela i tu sam nasao. ;) Posle sam nasao sliku GLX enterijera ali je bilo kasno za edit. Razlika je kao sto kazes poklopac pretinca,sivi detalji na rucici menjaca i volana kao i komande za muziku. Nisam nista pokusavao da isteram,samo sam izneo svoje misljenje. Kokpit SX4 u GS paketu meni lepse izgleda od GLX.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

misha napisao:Trazio sam sliku enterijera kod baznog modela i tu sam nasao. ;) Posle sam nasao sliku GLX enterijera ali je bilo kasno za edit...
Ja ja, natürlich...

Slika
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

Slika
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

meni su sedista i udobnost blaga katastrofa
ne znam kakvih ste vi gabarita, ali evo ja sa 185cm i 100kg ni posle 4 meseca se nisam namestio.
zanimljivo da mi je u novoj korsi, koja je manja, 100x udobnije
inace, vec sam rekao, enterijer mi nije los gledajuci sa estetske strane, sve je u skladu sa cenom od 10.000e, ali da bi dao 13.000 to sve mora biti daleko bolje
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Navikao sam se na tvrdji trim vozila i tvrdja sedista a tu sam blizu 80 kg, vise puta sam prelazio i po 400 km da nisam pravio pauzu (voznja Ibarskom) i nisam osetio bolove u ledjima ili vratu a eto krckam 5 deceniju zivota :mrgreen:
Slika
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

Parking ispred ES je iskoriscen za reklamu Thule krovnih nosaca. :)

Slika

SX4 GLX,oba air baga su ispucana. Dobio je udarac od nazad i napred. Motor,oba hladnjaka i prednji farovi su neosteceni.

Slika

1.6 VVT 120ks 4WD GLX+ paket -policijski test automobil. Momci u plavom kazu da su zadovoljni i da nemaju zamerki.

Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

misha napisao: 1.6 VVT 120ks 4WD GLX+ paket -policijski test automobil. Momci u plavom kazu da su zadovoljni i da nemaju zamerki.

Slika
A gde da imaju kada su do juce vozili zastavine keceve, ovo je za njih i vise nego odlicno :)
Slika
Odgovori