Šta kupiti - Kia Ceed ili Hyundai i30
Re: Šta kupiti - Kia Ceed ili Hyundai i30
I30 se sklapa u Ceskoj
Ceed u Slovackoj
Ceed u Slovackoj
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Sto se tice velicine, ostali su mi bas mali, nikada nisam posedovao tako mala kola. A i decija kolica uskoro ce doci u obzir, pa lakse ih je ubaciti u veci auto
) A idem i logikom da je veci auto ipak sigurniji u slucaju gradskog udesa. Gledali smo Clio i on mi je OK, al zena kuka da bi za iste pare onda uzela i30.
Da, imam 407 SW i nece u penziju, nego za godinu dana ce opet da se menja za neki karav u toj klasi (mazda 6 ili insignia).
Cak od sinoc kad sam ovo pisao, poceo da razmisljam da nadjem Astru J, 2-3 godine staru do 10k eura kupljenu ovde ili da mi je doteraju iz Nemacke.

Da, imam 407 SW i nece u penziju, nego za godinu dana ce opet da se menja za neki karav u toj klasi (mazda 6 ili insignia).
Cak od sinoc kad sam ovo pisao, poceo da razmisljam da nadjem Astru J, 2-3 godine staru do 10k eura kupljenu ovde ili da mi je doteraju iz Nemacke.
bolje menjaj 407 za novi C5 karavan 

Imas fokusa 1.6 za 12.5k evra i po meni je to bolje i od kije i od hyu, jedino ako ti se ne svidja izgled.
Iako sam ljubitelj fokusa ne znam po čemu bi klot fokus bio bolji od napucene kie ili hyundaia osim u samom osečaju na putu i trapu, šta je u vojvodini i po gradu više manje nebitnoftj napisao:Imas fokusa 1.6 za 12.5k evra i po meni je to bolje i od kije i od hyu, jedino ako ti se ne svidja izgled.
Kia i hyundai se ne sklapaju u istoj fabrici i hyundai je ipak kvalitetniji, iako vidim da je u SRB drukčije mišljenje...ko što sam rekao, da je ista cena pa uzmeš koji ti je lepši, a ovaku apsoultno hyundaia
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
@NexT On se nece menjati do sledece jeseni, jer sad mi fali taj jedan auto posto sam se odselio od kuce. Imam ja za sebe i 306 karavan al njega vozam za posao i uvek je prljav i blatnjav.
Prijatelji su kupili Focus za 13.000 pre jedno mesec dana. Al to pored klime nema nista drugo od opreme.
Prijatelji su kupili Focus za 13.000 pre jedno mesec dana. Al to pored klime nema nista drugo od opreme.
Ima fokus i za 15 pa ce i on biti napucaniji.
Ja sam mislio da smo zakljucili koji je auto najbolja kupovina do 15k evra...
Pored toga sad daju:
Pored toga sad daju:
Za te pare realno nema bolje a i taj auto nece posle 5 godina vredeti 4k evra kao Hyu i Kia.Uz vozila marke Volkswagen Golf kupljenim preko Porsche Mobility-ja stiže i set zimskih točkova sa aluminijumskim felnama.
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Kia ili HY kao i 500 L kao sto rece Bax vrede samo u baznim paketima,sve preko toga je cisto bacanje para i sutra veliki gubitak na vrednosti prilikom postprodaje.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Ne gleda svako koliko će para da izgubi na autu prodajom, nego koliko mu znači da se vozi u boljem autu do prodaje.
To ima svoju cenu, kao uostalom sve što valja.
Tapatalk 4

Tapatalk 4
Re: AW: Šta kupiti - Kia Ceed ili Hyundai i30
^ Izjava karakteristicna za Alfistu 
Gesendet von meinem GT-I9505

Gesendet von meinem GT-I9505
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Koliko vidim cena Golfa je skoro 16k a ne 15k... I tih 15k uz Mobility ima svojih skrivenih troskova pa posle ispadne dosta skuplje..
Brzine idu u H-a !!!

Ma i tih 16 je super za onu opremu i set zimskih guma 

pa cena guma i felni (verujem celicnih) taman pokrije cenu troskova i deo skuplje otplate na rate.
iskreno dok ne bih video krajnju cenu i na papir stavio ne bih mogao da se odlucim izmedju ceed'a i golf'a.
iskreno dok ne bih video krajnju cenu i na papir stavio ne bih mogao da se odlucim izmedju ceed'a i golf'a.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Veruj sta hoces, ali pise "aluminijumskih" 
TT

TT