Pomoc pri izboru automobila
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Pomoc pri izboru automobila
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... on_19_tdi/
Koliko zoll-a su felne na ovom Seatu? Vidim da ima onih koji znaju za felne pa pretpostavljam da neko zna i koji precnik je u pitanju, hvala unaprijed.
Trenutno je knjiga spala na 2 slova, Seat i Mazda su i dalje u igri...
Koliko zoll-a su felne na ovom Seatu? Vidim da ima onih koji znaju za felne pa pretpostavljam da neko zna i koji precnik je u pitanju, hvala unaprijed.
Trenutno je knjiga spala na 2 slova, Seat i Mazda su i dalje u igri...
18ice su ovo...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Risto
Hvala na brzom odgovoru...
Znaci dobro sam pretpostavio, nisam odusevljen time jer ja cesto gadjam rupe (zbog nepaznje)... Izgleda da je sad i crveni Civic na prodaju, stvari mi se komplikuju, vidjecu sta ce na kraju biti. Ako dobijem vozacku (zbog skripca sa vremenom i solidnih sansi da ne prodjem ljekarski) kupovina bi mogla biti brzo obavljena...
Znaci dobro sam pretpostavio, nisam odusevljen time jer ja cesto gadjam rupe (zbog nepaznje)... Izgleda da je sad i crveni Civic na prodaju, stvari mi se komplikuju, vidjecu sta ce na kraju biti. Ako dobijem vozacku (zbog skripca sa vremenom i solidnih sansi da ne prodjem ljekarski) kupovina bi mogla biti brzo obavljena...
Najmanji ti je problem da stavis u neki oglas ili na forum da menjas felne 18 za 17 sa odlicnim gumama. Siguran sam da ces u roku od 5 dana i zameniti... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Seat je skinut sa oglasa.
Ne cudi me, bio je odlicna kupovina.
- Risto
I ja sam vidio da je otisao, mozda mi je Mazda sudjena
Jos cu sutra da razmislim i vidim sta zelim/mogu da kupim i onda bi vec prekosutra (ako budem imao srece) mogao da uzmem/kaparisem auto...

Ma uzimaj mazdu i uzivaj 

Možda ti ovo bude zanimljivo, jedino što je automatik, verovatno neko ima iskustva sa tim. Oprema je super, ima i panoramski krov.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... executive/
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... executive/
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Lep Civic.
Od automatika u Hondinim modelima vozio sam samo CR-V, dok Civic nisam probao. Znam samo da su ti menjači pouzdani, a koliko su lošiji u odnosu na ove nove menjače u konkuretnim modelima, ne bih mogao reći. U svakom slučaju to treba provozati pa dati neki sud, mada verujem da nije za sportski nastrojene vozače.
Od automatika u Hondinim modelima vozio sam samo CR-V, dok Civic nisam probao. Znam samo da su ti menjači pouzdani, a koliko su lošiji u odnosu na ove nove menjače u konkuretnim modelima, ne bih mogao reći. U svakom slučaju to treba provozati pa dati neki sud, mada verujem da nije za sportski nastrojene vozače.
Posetite www.garaza.rs !
da, malo su spori... znam da akord type s sa skoro 50ks vise i automatikom ne moze da pobegne onom obicnom 2.0 sa manuelnim...
a potrosnja je osetno veca...
a potrosnja je osetno veca...
- Risto
Civic automatik nije na listi za kupovinu...
Razlog je jednostavan, iako ja licno volim da vozim automatika, auto kompaktne klase cesto ima losiji automatski mjenjac (ovdje mozda treba izuzeti par marki) i ljudi bjeze od njih. Automatik u autima D i visih segmenata je po meni sjajna stvar (cesto i potreba) ali mi to trenutno nije potrebno...
Ako sve bude kako ocekujem onda bi sutra uvece mogao da dogovorim kupovinu Mazde, u suprotnom nastavljam sa potragom... Javicu vam rezultat
Razlog je jednostavan, iako ja licno volim da vozim automatika, auto kompaktne klase cesto ima losiji automatski mjenjac (ovdje mozda treba izuzeti par marki) i ljudi bjeze od njih. Automatik u autima D i visih segmenata je po meni sjajna stvar (cesto i potreba) ali mi to trenutno nije potrebno...
Ako sve bude kako ocekujem onda bi sutra uvece mogao da dogovorim kupovinu Mazde, u suprotnom nastavljam sa potragom... Javicu vam rezultat

Šta bi sa onim cvrenim Civic-om sa manuelnim?
- Risto
Zvao sam opet danas i rekli su mi da auto nije na prodaju
Planirao sam da pogledam njega i Mazdu ali danas kad sam zvao dobio sam takvu informaciju, to mi je jako cudno jer je oglas obnovljen uz promjenu cijene (auto je bio 11000 evra prosle sedmice kad sam prvi put zvao) a sada kosta 11900 (toliko bar pise)...
Sto se tice Mazde, auto ima nove (ne znam da li bas ganc ali je ovaj lik rekao nove) gume (ljetne) a treba da se radi mali servis uskoro. Jedva cekam da ga vidim sutra

Planirao sam da pogledam njega i Mazdu ali danas kad sam zvao dobio sam takvu informaciju, to mi je jako cudno jer je oglas obnovljen uz promjenu cijene (auto je bio 11000 evra prosle sedmice kad sam prvi put zvao) a sada kosta 11900 (toliko bar pise)...
Sto se tice Mazde, auto ima nove (ne znam da li bas ganc ali je ovaj lik rekao nove) gume (ljetne) a treba da se radi mali servis uskoro. Jedva cekam da ga vidim sutra

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Baš sam vozio Civica identičan ko moj sa AT menjačem i menjao bih se na keca.
I troši manje u vožnji autoputem jer radi na manje obrtaja tu oko 130 km/h
edit: Pre mesec dana, par meseci (pre leta, je l) je bilo Civica da biraš
uzgred, par desetina km ili godinu dve gore dole nema neke posebne razlike ako je održavan
I troši manje u vožnji autoputem jer radi na manje obrtaja tu oko 130 km/h
edit: Pre mesec dana, par meseci (pre leta, je l) je bilo Civica da biraš

Poslednja izmena od Ji 4Tze u 04 Jul 2013, 19:06, izmenjeno 2 puta ukupno.
Boringly average, but also perfect for school run mums