Pomoooc :)
Re: Pomoooc :)
Pa realna cena za tvoje felne je ona koju si ti platio. Da su bile po onoj ceni za koliko si ih prodao drugaru sigurno ih ne bi kupio...
Sto se cena tice. Vise sam naveo da je glupost kada neko poredi cene kod nas i u DE, a ne konkretno podatak koliko koji treba da kosta. Ono sto je sigurno jeste da su i taj S3, i moj Golf jeftiniji od identicnih u DE kada bi ih uvozio kod nas...
Tapatalk Post
Sto se cena tice. Vise sam naveo da je glupost kada neko poredi cene kod nas i u DE, a ne konkretno podatak koliko koji treba da kosta. Ono sto je sigurno jeste da su i taj S3, i moj Golf jeftiniji od identicnih u DE kada bi ih uvozio kod nas...
Tapatalk Post
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Znam, ali čovek je rekao...Wolfy napisao:Naravno,a I registracije su im priblizne.Jedna 20k,a druga 200k
No, da se vratimo na temu...ne brinem se oko potorsnje/odrzavanja i tome slicno,
Slazem se sa Markonijem,nit mozes kod nas da ocekujes da ces lako naci kupca sa "nemackim" standardom u dzepu,nit moze da se zanemari odrzavanje koje za ove sportske modele kod nas moze da bude nocna mora,em zbog cene,em zbog strucnosti majstora i broja delova na lageru...
Takodje se slazem da je ta cena za S3 skroz dobra i da je to sasvim dobra kupovina
Takodje se slazem da je ta cena za S3 skroz dobra i da je to sasvim dobra kupovina

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Šta bi ovde...?
Verovatno nista, posto mi drugar malopre rece da ce da pazari crvenka verovatno...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Koliko vredi Grand Cheerocki,2006 god,full oprema,3.0 crdi,150 000 km,prvi vlasnik?Redovno odrzavan u odlicnom stanju.Brat zeli da mi pokloni taj auto a ja neznam sta cu sa njim,licno mi se ne svidja a pod dva ne volim taj tip vozila.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Brat ti neki mnogo dobar lik
Od 10k pa navise!

- Drale77
- Pridružio se: 14 Feb 2013, 18:19
- Garaža: Renault Megane RS Trophy
Oprostite,nije me dugo bilo,obaveze oko faksa i to...Nemojte mi zameriti...
Inace od kupovine nije bilo nista,posto nismo uspeli da se dogovorimo oko cene,nazalost...I dalje sam u potrazi za kolima,manje vise ista klasa ili nesto tako slicno...
Mnogo su teski i bezobrazni bili,dao sam im ponudu u petak,do ponedeljka su trebali da mi jave,niti su me nazvali niti bilo sta drugo,a dao sam im krajnje korektnu ponudu...Na kraju sam video taj S3 ovde u Ns-u...registrovan,verovatno je neko dao u evro onoliko koliko su trazili...
Inace od kupovine nije bilo nista,posto nismo uspeli da se dogovorimo oko cene,nazalost...I dalje sam u potrazi za kolima,manje vise ista klasa ili nesto tako slicno...

Mnogo su teski i bezobrazni bili,dao sam im ponudu u petak,do ponedeljka su trebali da mi jave,niti su me nazvali niti bilo sta drugo,a dao sam im krajnje korektnu ponudu...Na kraju sam video taj S3 ovde u Ns-u...registrovan,verovatno je neko dao u evro onoliko koliko su trazili...
Lifes A Gamble...
- Drale77
Pa pazi,mozda malo preko 10k...dobar je to auto,moj je 2008,u full-u,kupljen nov kod nas i sve to,ali nazalost,ne smem ni da spomenem koliko je para izgubljeno na njemu u prethodnih 5 godina...licno sam zadovoljan tim autom,mozda bi mogao biti malo stabilniji pri vecim brzinama,ali boze moj,to je cena sto mogu da prodjem bezmalo svuda bez trunke razmisljanja...milosdoktorabs napisao:Koliko vredi Grand Cheerocki,2006 god,full oprema,3.0 crdi,150 000 km,prvi vlasnik?Redovno odrzavan u odlicnom stanju.Brat zeli da mi pokloni taj auto a ja neznam sta cu sa njim,licno mi se ne svidja a pod dva ne volim taj tip vozila.
Lifes A Gamble...
Koliko si ti ponudio za audija?
- Drale77
mislim da je bilo 12.800 ili 13.000,a on je trazio 13.900,pa je rekao ispod 13.500 ne ide...tako nesto bese...
Lifes A Gamble...