AUDI A4 2.0 TDI 143hp (2008 - ...)
Re: AUDI A4 2.0 TDI 143hp (2008 - ...)
Ne nego sa la ferarijem.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
a ja mislio ti ozbiljan 

Pa ja jesam nego ne znam jesi li ti 
a3 je skoro pa duplo skuplji od fokusa i iako spadaju u isti segment nisu jedan drugom konkurencija.

a3 je skoro pa duplo skuplji od fokusa i iako spadaju u isti segment nisu jedan drugom konkurencija.
Mislim da ne kapirate šta je pesnik želeo da kaže.
I neuporedive klase jesu uporedive po nekim stvarima. Nekome ne znači osećaj na volanu i uživanje u procesu vožnje, povratnoj informaciji sa volana i vešanja, itd. Zato se i prave različita kola za različite ljude.
Takođe poređenju sa Fokusom ima mesta u ovoj priči baš iz razloga što taj auto već poseduje, a zainteresovan je za auto iz naslova teme.
Ja ne bih menjao novog Fokusa za A4, sem da naletim na neku potpuno neverovatnu ponudu. Mislim da češ pogrešiti. Ako ti se menja nešto na kolima, zameni točkove i opruge recimo, nemoj ceo nov auto za star. Nema nikakvog smisla. Mirno spavaj, pusti te "premiume" gde za status plaćaš 50% preko realne cene kola i svako jutro skačeš na prozor da vidiš da li ti je auto i dalje na parkingu.
Tapatalk 4

Takođe poređenju sa Fokusom ima mesta u ovoj priči baš iz razloga što taj auto već poseduje, a zainteresovan je za auto iz naslova teme.
Ja ne bih menjao novog Fokusa za A4, sem da naletim na neku potpuno neverovatnu ponudu. Mislim da češ pogrešiti. Ako ti se menja nešto na kolima, zameni točkove i opruge recimo, nemoj ceo nov auto za star. Nema nikakvog smisla. Mirno spavaj, pusti te "premiume" gde za status plaćaš 50% preko realne cene kola i svako jutro skačeš na prozor da vidiš da li ti je auto i dalje na parkingu.
Tapatalk 4
a4 u svakom pogledu ima bolje 'informacije' od fokusa(osim nekih st i rs varijanti) iako je i fokus odličan po tom pitanju. Eventualno može biti okretniji na baš sporim krivinama ali to ne utiče na ukupan utisak.
Valjda smo već apsolvirali da je ovo krajnje iracionalan potez i verujem da niko nije lud da to ne zna, ali čovek reče da to radi iz meraka i nije na nama da ga odvraćamo od toga već da damo savet u vezi konkretnog modela.
Valjda smo već apsolvirali da je ovo krajnje iracionalan potez i verujem da niko nije lud da to ne zna, ali čovek reče da to radi iz meraka i nije na nama da ga odvraćamo od toga već da damo savet u vezi konkretnog modela.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
a razlika između segmenta i klase je?ftj napisao:iako spadaju u isti segment
Ti si ili totalni zaljubljenik u VAG ili ne znaš šta pričašftj napisao:a4 u svakom pogledu ima bolje 'informacije' od fokusa(osim nekih st i rs varijanti) iako je i fokus odličan po tom pitanju. Eventualno može biti okretniji na baš sporim krivinama ali to ne utiče na ukupan utisak.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nisam nikad probao Focus, ali ispade ultimativni auto za voznju... Nesto slicno kartingu ili formuli
Brzine idu u H-a !!!

Pa tu negde, karting je malo lošiji

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja sam probao Focusa i novu Fiestu i stvarno su vrhunski za voznju po krivinama. Ko je vozio Forda generalno i ko je objektivan, taj ce sigurno potvrditi ovo o cemu pricamo.
Sto se tice teme, kupovina Audi-a nikako nije racionalna, ali ako ce te to usreciti, samo napred.
Sto se tice teme, kupovina Audi-a nikako nije racionalna, ali ako ce te to usreciti, samo napred.

Pa sto sve mora biti racionalno
Kupuj
Samo za 13-15k tesko S line (mislim sve da je S line) sa tom kilometrazom i u normalnom stanju.

evo jedan iz oglasa kod nas
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... atik_koza/
još ima i kožna sedišta pošto ovde kažu da su obična sedišta loša....
jedino ako je karavan problem.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... atik_koza/
još ima i kožna sedišta pošto ovde kažu da su obična sedišta loša....
jedino ako je karavan problem.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Jedino ako je problem sto je auto sabio 350.000 km kao i vecina iz uvoza...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Prešao sam hiljadu km u fokusu mk2 dizel i probao sam mk3 benzinac. Odlično leže i imaju dobar osećaj na volanu(mk2 malo tvrđi jer je hidraulični servo) i kao što sam rekao možda su bolji za sporije krivine ali sveukupno bolja je vožnja u audiju tj. bolji kompromis udobnosti i oslanjanja.maniaxxx napisao: Ti si ili totalni zaljubljenik u VAG ili ne znaš šta pričaš. Audi ima puno bolji osečaj u unutrašnjosti, bolju plastiku (
) i slično, ma sve može da ima bolje ali nema bolji osečaj na volanu od focusa mk2, jednostavno nema...i to od običnog, a o RS da i ne pričamo
Nisu isti cenovni rang. U svom cenovnom rangu je po meni fokus najbolji.TheWickerMan napisao: a razlika između segmenta i klase je?
Pa ako postoji nesto o cemu ne moze da se diskutuje da li ne valja kod Audi-a to je onda sigurno osecaj na volanu, prosto receno, nema ga