Mercedes A Class
Re: Mercedes A Class
Ja nikako ne mogu da svarim ovaj oblik farova,nije mi jasno sto im je trebala ova linija
Isto su i na redizajnu GLK nesto istripovano izmenili farove.
Mozda kad ih vidim uzivo promenim misljenje...

Mozda kad ih vidim uzivo promenim misljenje...
Avantgarde je ako se dobro secam, preko 5.000e doplate... Ti u Avantgardu dobijes brdo opreme,nije tu par sitnica u pitanju...
Barem za C klasu bilo toliko... NE moze za B klasu mnogo nize da bude...
2.000e opreme su ti felne i xenoni... Za takva kola,nista drasticno ne menja 2.000e opreme...
Ovaj unutra koliko sam video,nije imao nista dodato... Zato i govorim da fino deluje...
Kvalitetni materijali,lepo uklopljeni,dosta hromiranih delova ukljucujuci i izduve ventilacije mu omogucavaju da ne deluje jeftino i u najnizem paketu opreme...
Menjac me je uzivo odusevio,kao i volan:

Ali je to u nekom visem paketu opreme,standardno dolazi bez tog aluminijuma menjac...
Evo ga klot:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/me ... res=EXPORT
Odlicno pogodjen dizajn i napokon da ne lice u klot varijanti na Hyundai i slicne...
Ista prica ce biti i sa A klasom...
Barem za C klasu bilo toliko... NE moze za B klasu mnogo nize da bude...
2.000e opreme su ti felne i xenoni... Za takva kola,nista drasticno ne menja 2.000e opreme...
Ovaj unutra koliko sam video,nije imao nista dodato... Zato i govorim da fino deluje...
Kvalitetni materijali,lepo uklopljeni,dosta hromiranih delova ukljucujuci i izduve ventilacije mu omogucavaju da ne deluje jeftino i u najnizem paketu opreme...
Menjac me je uzivo odusevio,kao i volan:

Ali je to u nekom visem paketu opreme,standardno dolazi bez tog aluminijuma menjac...
Evo ga klot:
Odlicno pogodjen dizajn i napokon da ne lice u klot varijanti na Hyundai i slicne...
Ista prica ce biti i sa A klasom...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bas sad gledam na nemackom konfiguratoru i doplata za Avantgarde ili Elegance je 2130e.Xepoj87 napisao:Avantgarde je ako se dobro secam, preko 5.000e doplate... Ti u Avantgardu dobijes brdo opreme,nije tu par sitnica u pitanju...
Za B klasu nema takvih paketa ali u DE imaju neki "Edition1" (dok ga u CH nema) koji ukljucuje dosta stvari za 2356e.
p.s. Prevod na eng je preko google translatoraTrim honeycomb appearance
Seat comfort package
leather steering wheel
Lining in black fabric
3-spoke sports steering wheel with multifunction buttons
Controller on center console
Seat height adjustable front seat, right
Waistline trim bars in chrome look
Socket in the rear (12V)
LMR 4x 5-spoke design, 43.2 cm (17'')
Reversing Camera
Perforated front brake discs
Radiator grille with chrome insert
Bumper protection in chrome look
Sport Package
Comfort suspension with lowering
Direct steering with variable servo assistance
Sun visors with illuminated mirrors
Cruise control with variable speed limiter SPEEDTRONIC
Front brake callipers with lettering "Mercedes-Benz '
Sport pedals in brushed stainless steel w. rubber studs
Gear selector with chrome inserts
Bi-xenon headlights

Pa to je onda stvarno dzabe 
Idem u Mercedes ovih dana po auto,pa cu ih pitati da mi daju neke cenovnike ako imaju, taman da se malo update-ujem sa cenam,poslednje u glavi su mi iz 2009-e

Idem u Mercedes ovih dana po auto,pa cu ih pitati da mi daju neke cenovnike ako imaju, taman da se malo update-ujem sa cenam,poslednje u glavi su mi iz 2009-e

Pa izgleda da su smanjli cene dodatne opreme 
Ja ne znam (nisam pratio) kako je bilo ranije ali ovo sad je zaista pristupacno tj. nije mnogo skuplje od opreme kod "ne-premiuma".

Ja ne znam (nisam pratio) kako je bilo ranije ali ovo sad je zaista pristupacno tj. nije mnogo skuplje od opreme kod "ne-premiuma".
tebi je auto vise proveo kod farbara nego na parkinguXepoj87 napisao:Pa to je onda stvarno dzabe

Ja ne znam sto se ljudi stekaju onda i uzimaju Classic uopste. A tek mi nije jasno kad Classic nakrka opremom...
Off topic
Na autu mi crkla donja brava(brava volana),pa cekam da stigne deo,dok je zamena brza,svega sat,sat i po...
Komplikacija narucivanja bilo cega sto zahteva servisni kljuc je bas smaracka,ali mi je drago da Mercedes vodi toliko racuna o kradji
A inace mi serviser kaze da mi je auto u super stanju i pricali smo nesto za otkup u zameni za drugo polovno vozilo kod njih i onako odokativna procena mu je bila 19.000e
Kaze da moze i za preko 20.000e ako bih uzeo neki jaci model, posto smo pricali o S klasi koja ima kod njih za 43.000e i CL za 55...
Pa classic ti je najredji model MErcedesa
Na autu mi crkla donja brava(brava volana),pa cekam da stigne deo,dok je zamena brza,svega sat,sat i po...
Komplikacija narucivanja bilo cega sto zahteva servisni kljuc je bas smaracka,ali mi je drago da Mercedes vodi toliko racuna o kradji

A inace mi serviser kaze da mi je auto u super stanju i pricali smo nesto za otkup u zameni za drugo polovno vozilo kod njih i onako odokativna procena mu je bila 19.000e

Kaze da moze i za preko 20.000e ako bih uzeo neki jaci model, posto smo pricali o S klasi koja ima kod njih za 43.000e i CL za 55...
Pa classic ti je najredji model MErcedesa

Poslednja izmena od Xepoj87 u 23 Maj 2012, 22:01, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ja bih trazio bar 20k, limarija nema ni godinu dana 
Nisam primetio da je najredji
Bar po DE oglasima ih ima kolko os 
Al isto tako mi nije jasno kad neko doplati za Avantgarde, a nema nista od dodatne opreme...

Nisam primetio da je najredji

Al isto tako mi nije jasno kad neko doplati za Avantgarde, a nema nista od dodatne opreme...
Avantgarde je sam po sebi sasvim privlacan,dobijas mnostvo opreme,17"felne,drugacije branike,drugacija sva stakla,farove,maglenke,sve lajsne,polu kozna sedista, bruseni aluminijumski enterijer i jos neke sitnice... Meni jedino nije jasno kada neko uzme klot,sve ostalo razumem.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sve više mi se dopada ova Mečka. Baš bih voleo da je vidim i uživo. Kad ono stiže?
Širim haos!
Ja cu najverovatnije uzeti klot a klasu jer ne verujem da cu imati jos par hiljada eura da dodam na istu.Mogao bih da uzmem kredit ali mi se to ne radi a platicu je u kesu.Volim detalje koje pruza bolja oprema ali mislim da jednostavno necu moci da se isprsim toliko...Ali o tom potom.
Znao sam da ces se predomisliti

Nema tu velike matematike.Kao buducem porodicnom coveku racionalan izbor (zbog deteta, kolica sedista za dete itd) bi bio B klasa.Probao sam je i bio odusevljen-to je to.BUKVALNO dva meseca posle dok sam sklapao fin.konstukciju izadje nova A klasa i od tada mi je B ruzno pace, a za A klasu mi svaki put zaigra srce kada je vidim.
Uspesno opravdavam sve razloge za A klasu, tipa "B klasa ima veci gepek ali opet gepek ti treba 50 dana u godini ako i toliko a sve ostalo vozis u gradu.Ako mi bude falilo prostora uzecu Thule kofer i resiti problem."
Zelim da sacekam, jer mislim da je vredi cekati a hocu "in vivo" da ih dobro prostudiram i napravim listu ZA i PROTIV.
Auto kupujem na duzi period i ne zelim da budem brzoplet.
Tri puta meri, jednom seci.
Uspesno opravdavam sve razloge za A klasu, tipa "B klasa ima veci gepek ali opet gepek ti treba 50 dana u godini ako i toliko a sve ostalo vozis u gradu.Ako mi bude falilo prostora uzecu Thule kofer i resiti problem."
Zelim da sacekam, jer mislim da je vredi cekati a hocu "in vivo" da ih dobro prostudiram i napravim listu ZA i PROTIV.
Auto kupujem na duzi period i ne zelim da budem brzoplet.
Tri puta meri, jednom seci.
A klasa izgleda dobro klot,nema velike razlike kao na C klasi,pogotovo nova,sto sam rekao dole,ali treba da vidis C klasu,barem ovu kao moju nerestilizovanu klot i za 2.000e u avantgarde paketu... Kao 2 razlicita modela. Smatram da neko ko odvoji 30+ hiljada eura za auto,stvarno moze da doda jos 2.000e za veoma dobar paket opreme...nenad.fil napisao:Ja cu najverovatnije uzeti klot a klasu jer ne verujem da cu imati jos par hiljada eura da dodam na istu.Mogao bih da uzmem kredit ali mi se to ne radi a platicu je u kesu.Volim detalje koje pruza bolja oprema ali mislim da jednostavno necu moci da se isprsim toliko...Ali o tom potom.