BMW X6 (F16) 2015

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: BMW X6 (F16) 2015

Post od Scuderia »

Ubija X5 :klanjamse:
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:
Pridružio se: 08 Dec 2014, 09:18
Garaža: Golf 7 1.6 TDI

Post od Ivan75 »

AcaKayak napisao:Dobro vozi, to izletanje iz krivine mu dosta pomaže.
Mora, jer mu ne uspeva da šaltuje naviše desnom rukom u krivini, skroz mu desna ode ulevo pa mu nezgodno. Nije to F1 sa onako kratkim radijusom volana :D
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Heroj, nemoj me sažaljevati, ok mi je sasvim :D
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ne mogu Aco, dusa mi place :kezo:

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Bas sad razmisljam, da li je ovaj X6 M najbolji auto na svetu trenutno, ne pada mi na pamet ni jedan sveukupno bolji. Takvom kombinacijom velicine, visine, moci, brzine, udobnosti i prakticnosti sumnjam da neki drugi auto moze da se pohvali.
Jedino X5 M.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Slažem se sa Herojem. Ovo je nakaza, kao i ona nova Mečka na tu foru. :thumbdown:

E sad, legitimno je da se nekome i sviđa. :nemampojma:
Širim haos!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Laki021 napisao:Bas sad razmisljam, da li je ovaj X6 M najbolji auto na svetu trenutno, ne pada mi na pamet ni jedan sveukupno bolji. Takvom kombinacijom velicine, visine, moci, brzine, udobnosti i prakticnosti sumnjam da neki drugi auto moze da se pohvali.
Jedino X5 M.
Znaci zavrsen je izbor za slededci auto? :)
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:
Pridružio se: 08 Dec 2014, 09:18
Garaža: Golf 7 1.6 TDI

Post od Ivan75 »

Apsolutno ništa praktično tu nema kad ne možeš da ga parkiraš zbog veličine, terenac koji to nije....lep mi jeste ali čudan...
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

To sto ti ne mozes da ga parkiras u BGu ne znaci da Laki ne moze u Lozani ili ne znam ni ja gde.

Laki, u principu iznosis slicnu tvrdnju kao ja sa RS6, stvarno ima sve kvalitete da bude jedini auto. Naravno, sve ce to da padne u vodu kad se neko odavde javi kako ne mozes da ides na stazu, a svi clanovi foruma zajedno 3 puta bili na stazi.

Ja bih razmislio ovo ili RS6, bilo bi cupavo. Ne znam koliko ide ovaj do 100 i da li moze kao RS6 da se kod proverenog tjunera za male pare (naspram cele investicije) digne na 700+ ks
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nemam pojma. Za razliku od GT koji je blesav u nekom pozitivnom svetlu, ovo je čisto preterivanje. Auto van svakog balansa i elegancije, čisti mišići. Upao X5 u čarobni napitak kad je bio beba, ali nije ispao simpatični Obelix, nego Hulk u svojem najgorem izdanju.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2014, 20:24

Post od Raki_Audi »

X5 M ili X6 M najbolji auto na svetu :kuku:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

AcaKayak napisao:To sto ti ne mozes da ga parkiras u BGu ne znaci da Laki ne moze u Lozani ili ne znam ni ja gde.

Laki, u principu iznosis slicnu tvrdnju kao ja sa RS6, stvarno ima sve kvalitete da bude jedini auto. Naravno, sve ce to da padne u vodu kad se neko odavde javi kako ne mozes da ides na stazu, a svi clanovi foruma zajedno 3 puta bili na stazi.

Ja bih razmislio ovo ili RS6, bilo bi cupavo. Ne znam koliko ide ovaj do 100 i da li moze kao RS6 da se kod proverenog tjunera za male pare (naspram cele investicije) digne na 700+ ks
Tako je Aco, sada svaki nezgrapan auto sa 500+ks postaje RS6 :) Nece biti bas.
X6, za razliku od RS6, nema toliko veliki gepek, pozadi mogu samo niski ljudi da sede, taj pogon nema veze sa pravim 4x4, pa ce prvom prilikom da zabode na sneznoj uzbrdici, usled svoje ogromne tezine, koja zahteva iole sposoban awd i gume koje nemaju pola metra sirine.
Taj rs6 je izmislio prakticnost za x6m, a i performanse.

Nazivati ovakvu spodobu prakticnom je biti totalno nerealan. Da si to rekao barem za x5m, pa i da nekako razumem :)

Ovo je bukvalno fazon kada zelis u isto vreme da vozis brzo i pri tome lecis komplekse :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Floyd napisao:
Laki021 napisao:Bas sad razmisljam, da li je ovaj X6 M najbolji auto na svetu trenutno, ne pada mi na pamet ni jedan sveukupno bolji. Takvom kombinacijom velicine, visine, moci, brzine, udobnosti i prakticnosti sumnjam da neki drugi auto moze da se pohvali.
Jedino X5 M.
Znaci zavrsen je izbor za slededci auto? :)
Jeste jeste, dok ne pogledamo cenu :) I dalje je GT LCI prvi favorit :)
nidza napisao:Nemam pojma. Za razliku od GT koji je blesav u nekom pozitivnom svetlu, ovo je čisto preterivanje. Auto van svakog balansa i elegancije, čisti mišići. Upao X5 u čarobni napitak kad je bio beba, ali nije ispao simpatični Obelix, nego Hulk u svojem najgorem izdanju.

Tapatalk
Ehh, da postoji 5GT M, ne bi bilo dileme koji je najbolji, ovako se moram da razbijam glavu :)

Oni su napravili ovakav X6 koji je naravno cisto preterivanje jer im se moze, kao sto ce i onaj ko ga kupi da ga kupi jer mu se moze a ne jer mu neki drugi auto ne bi zadovoljio potrebe, pa nek puknu dusmani :)
AcaKayak napisao:To sto ti ne mozes da ga parkiras u BGu ne znaci da Laki ne moze u Lozani ili ne znam ni ja gde.

Laki ne zivi u Lozani vec 2 godine :)

RS6 je svakako brzi i okretniji, medjutim X6 je veci, vislji (pozicija sedenja i klirens) i deluje jos mocnije. Sve zavisi sta kome odgovara, meni, kao i svakome koga gnjave ledja je veeeeliki plus visina sedenja. Zatim X6 ima nesto bolje off road sposobnosti, naravno mislim na off road koji je potreban postenom coveku, to sto ce sad neko da skoci i da se sprda sa off road sposobnostima X6 jer ne moze da se vozi kroz metar vode i da se penje na zid od dva metra malo koga zanima, visok pod i pogon na 4 tocka su sve sto je vecini potrebno.

Nevezano konkretno za X6, mene ovaj enterijer sa snimka fascinira. Prosto je neverovano koliko je BMW napredovao zadnjih godina na ovom polju. Pre 10god je tu zaostajao, sad je daleko ispred konkurencije, blize je Bentley-u nego Mercu i Audi-u.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Laki021 napisao:Jeste jeste, dok ne pogledamo cenu :) I dalje je GT LCI prvi favorit :)
Nisam ni mislio na M, to je čisto preterivanje, nego recimo M50d ili 50i. Mada se meni više sviđa X5 :)
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Jasno, 5.0i se namece kao racionalan izbor :rofl: :rofl: :rofl:

Mislim da mi se GT LCI i dalje visa svidja u toj prici :)

GT-u cak vise ni ruznoca zadnjeg dela ne moze da se zameri, potpuno su ga sredili. Sad je auto bez mane :)
Odgovori