Vasi omiljeni zimski sportovi; skijanje, bord, klizanje...
Re: Vasi omiljeni zimski sportovi; skijanje, bord, klizanje.
Isao bih na skijanje 2-3 dana, gde mi preporucujete? U Srbiji, treba mi i da mogu da iznajmim opremu, hotel ne mora da bude neki dobar ne znam koliko, samo osnovno. Koje su cene uopste ski pasa i opreme? Izvinite ako nije ovo dobra tema, ne videh neku slicnu...
u srbiji jedino sto lici na ski centar je kopaonik 
ne znam kad bi isao ali su hoteli uglavnom zauzeti i idu uplate samo na nedelju dana...
evo i cenovnika ski pasa
http://www.infokop.net/images/stories/c ... 3-2014.pdf
cena ski opreme dosta zavisi od toga sta uzimas, novo ili polovno, koja klasa, koliko dana...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

ne znam kad bi isao ali su hoteli uglavnom zauzeti i idu uplate samo na nedelju dana...
evo i cenovnika ski pasa
http://www.infokop.net/images/stories/c ... 3-2014.pdf
cena ski opreme dosta zavisi od toga sta uzimas, novo ili polovno, koja klasa, koliko dana...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
A sta ima bolje u blizini a da nije u Srbiji? 

od blizih recimo nassfeld u austriji 
bio sam tamo 5 dana i bilo je extra, za 2-3 dana je idealno, ako se ide na nedelju dana ja bi ipak produzio jos 100-200km i otisao u neki bolji centar
edit: ima mnogo staza i ne fali nista otici ni nedelju dana tamo, samo sto sam ja za to kad se vec ide u austriju da se obidje neki glecer i popne na preko 3000m...

bio sam tamo 5 dana i bilo je extra, za 2-3 dana je idealno, ako se ide na nedelju dana ja bi ipak produzio jos 100-200km i otisao u neki bolji centar

edit: ima mnogo staza i ne fali nista otici ni nedelju dana tamo, samo sto sam ja za to kad se vec ide u austriju da se obidje neki glecer i popne na preko 3000m...
Ja napisah da idem 2-3 dana 
Ne mogu do Austrije izgubicu previse vremena na put.

Ne mogu do Austrije izgubicu previse vremena na put.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Onda Jahorina...
isao sam ja u austriju i za 2 dana skijanja
onda osim kopa prakticno i nemas nista drugo...
edit: nisam isao na jahorinu ali dosta drugova jeste, svi se slazu da je kop bolji...

onda osim kopa prakticno i nemas nista drugo...
edit: nisam isao na jahorinu ali dosta drugova jeste, svi se slazu da je kop bolji...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Stara planina? Nisam bio ali kažu da nije loše za vikend varijantu. Mada je glavno pitanje trenutno kakvo je stanje na stazama sa ovim temperaturama, i tamo i na Kopu.
ja sam isao prosle godine na staru planinu i razocarao se...
osim hotela koji je ekstra nema bukvalno nikakvih sadrzaja, jedan kafic na stazi koji nema ni jednu kafu osim 3u1
uz to je put do tamo katastrofa rupa do rupe...
nije napisao kad ide, trenutno je i na kopu jako malo snega
osim hotela koji je ekstra nema bukvalno nikakvih sadrzaja, jedan kafic na stazi koji nema ni jednu kafu osim 3u1

uz to je put do tamo katastrofa rupa do rupe...
nije napisao kad ide, trenutno je i na kopu jako malo snega

Svuda je malo snega, i na Alpima.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Prošle nedelje je bilo zatrpavanje na većem delu alpa tako da retko gde sad fali snega.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Kad bi išao?AcaKayak napisao:Isao bih na skijanje 2-3 dana, gde mi preporucujete? U Srbiji, treba mi i da mogu da iznajmim opremu, hotel ne mora da bude neki dobar ne znam koliko, samo osnovno. Koje su cene uopste ski pasa i opreme? Izvinite ako nije ovo dobra tema, ne videh neku slicnu...
Trenutno na Jahorini nema snega i pre druge polovine januara neće biti dovoljno za bezbednu vožnju
Kopaonik temperature su u plusu bile ovih dana ali peglaju staze noću pa do 12h može da se vozi nekako.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Nema snega ni u CG, njihova skijalista i ne rade a o sneznim topovima nema ni reci. Danas sam planinario u CG, planinski vrh Kljuc 1960 mnv.