Stari novosadski put
Re: Stari novosadski put
Pa za sledeće izbore 

- mirko alvirko
- Pridružio se: 25 Dec 2012, 12:17
- Garaža: Punto 1.2 classic dyn 2010
kakva je sad situacija jeli neko prosao u ovoj godine da li su sve zavrsili??
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Stari novosadski put
Prošao juče. Nema više radova odavno. Put je odličan. Ostalo je još samo parče od 3-4 km starog puta sa onim pločama (sam uspon do "vrha" Banstola i malo dole prema Karlovcima). Sasvim o.k alternativni pravac.
Tapatalk
Tapatalk
- mirko alvirko
mislim da znam na koji deo mislis..ako je samo to onda nije strasno ..
Sada je teško naći još 4 miliona € za završetak tog dela. Ljudi, kupujte CD Ane Bekute. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Skroz je o.k taj pravac, pogotovo varijanta autoputem do Stare Pazove (isto tako i nazad), pa dalje starim putem. Kome se ne žuri - što da ne, a i 500 kinti više u džepu... 
Tapatalk

Tapatalk
Deo od autoputa do ST je bio očajan pre par meseci. Rupa do rupe.
I dalje je očajan velikim delom.
Tapatalk HD

Tapatalk HD
- Saša
Sada se vozi onom novom stranom a stara je zatvorena, verovatno će i to obnoviti, tako da ni to više nije neki problem.
Tapatalk
Tapatalk
Jeste, a na početnom delu jedva ima mesta da se mimoiđu dva auta. Kada naiđe bus ili kamion stvorio sam posebnu tehniku vožnje da levim okom gledam vozila koja idu u susret, a desnim desni retrovizor vidim koliko sam od ispadanja točkom sa puta, što se Alfi ne bi dopalo. :-D
Nadam se da će da sređuju u nekom momentu. Zasad je ograđeno samo i to je sve.
Tapatalk HD
Nadam se da će da sređuju u nekom momentu. Zasad je ograđeno samo i to je sve.
Tapatalk HD
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
I tako stoji vec sest meseci znaci, nece skoro.
Mene inace taj deo nervira pa onda idem preko Vojke i Krnjesevaca na autoput
TT
Mene inace taj deo nervira pa onda idem preko Vojke i Krnjesevaca na autoput
TT
- mirko alvirko
nema putarine na iskljucenju stara pazova ? to je sledece posle novih banonvaca ako se secam?!Saša napisao:Skroz je o.k taj pravac, pogotovo varijanta autoputem do Stare Pazove (isto tako i nazad), pa dalje starim putem. Kome se ne žuri - što da ne, a i 500 kinti više u džepu...
Tapatalk
- Saša
Nema putarine. Da, prvo isključenje posle Banovaca. Posle par stotina metara imaš raskrsnicu na kojoj ideš levo u S. Pazovu, a tamo u centru desno za NS.
Tapatalk
Tapatalk
- mirko alvirko
cenim da onaj deo na usponu nikad nece asfaltirati da ljudi masovno nebi isli tim pravcem i manje koristili autoput tj. placali putarinu..prodjoh pre koji dan najgori deo nije uradjen i tih nek.km moze da bude poguban za fiate pogotovo..steta
- Saša
Bar su ostrugali ona 2-3 baš povisoka "praga" između ploča, to je bilo katastrofa ranije ako naletiš iole većom brzinom. Sada je super kako je bilo ranije i ceo taj pravac je itekako upotrebljiv. Preko toga lošijeg dela laganije i stižeš. 
Nego, bolje se čuvajte radara na ovom novom delu, juče su stajali kod one napuštene benzinske pumpe i hvatali sve iz pravca NS-a. Prvi put da ih vidim tu. A svi tu obično nagaze jer silaze sa onog lošeg dela + dug pravac i nizbrdo. Patrola policije takođe maltene stalno stoji i na ulazu u Inđiju kod one hale za svadbe i pumpe (iz pravca NS-a), a druga je u centru pre semafora. Zavuku se na parking i čekaju.
Tapatalk

Nego, bolje se čuvajte radara na ovom novom delu, juče su stajali kod one napuštene benzinske pumpe i hvatali sve iz pravca NS-a. Prvi put da ih vidim tu. A svi tu obično nagaze jer silaze sa onog lošeg dela + dug pravac i nizbrdo. Patrola policije takođe maltene stalno stoji i na ulazu u Inđiju kod one hale za svadbe i pumpe (iz pravca NS-a), a druga je u centru pre semafora. Zavuku se na parking i čekaju.
Tapatalk