Žabice sam viđao po buvljacima, kod onih što prodaju raznu plastiku i sitnjariju za aute, a sigurno ih imaju i po prodavnicama delova a pogotovo u "ovlašćenima".

TT
Re: pedjabjpedjabj napisao: 04 Dec 2014, 11:25 Za vikend sam isao po moje, put nekih 250 km u jednom pravcu.Cim sam se vratio, pun utisaka, napisao sam post o ugradjenom malisanu. I kada sam zavrsio i odlucio da kliknem "posalji", prodje mi kroz glavu, sta uopste koga briga za moje utiske i obrisah sve...Sada me pitas o utiscima.![]()
Izuzetno pozitivni. Na usb sam snimio i svezu muziku, ala Gradski radio i laganiji techno, jazz, blues, narodnu staru i nesto blisko narodnoj, ali novije...ma sve je malisa obojio svojim zvukom. Eksperimentisao sam sve vreme i put mi je kratko trajao bas zbog njega.
Rane na rukama su zacelile odjednom posle par pesama...
Kada smo kupovali Punta, primetio sam da su kupci tada uglavnom bili mladji ljudi, sa manjom decom ili decom u najavi. Za takve parove, woofer je prava stvar. Obogacujes zvuk u kolima, cak dobijes i na snazi, ali ne gubi se gepek, skoro uopste...Meni i dalje staju kolica za bebirona.
Setup jos definitivno nisam definisao. Za svaku vrstu muzike, trazim meni najbolje resenje, tako da se jos uvek "igram"...
Ali jos jednom, nista bez tebe...
ps...Nasao sam cvoriste za masu u gepeku... (to cu u narednim postovima, samo da slikam)
pps...Gde kupiti zabice koje drze tapacir...na jednoj mi je fabricki bila polomljena "glava"?
Re: AleksapuntoAleksapunto napisao: 06 Apr 2018, 11:13 zdravo sasatreba mi pomoc, poslao sam ti sliku svog plejera za muziku tj negov zadnji deo da mi kaze da li je moguce na njega prikljuciti ovaj tvoj fabricki woofer ?