Potopljeni Punto - povratak u život
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Humanitarna akcija za prikupljanje pomoći članovima
Mislio sam da to skinem sa "dnevnog reda" jer ne znam kad ću i da li ću sledeći put moći da dođem, ali O.K, ako mislite da je tako bolje. Ko želi da ide neka mi se javi na pp.
TT
TT
Poslednja izmena od Saša u 24 Maj 2014, 22:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Re: Humanitarna akcija za prikupljanje pomoći članovima
znaci, nema spavanja dva-tri danapaja napisao: Dalje hvala Kretenčetu što nas je dočekao bez majce i pokazao nam svoje zmijsko telo. To je prizor koji se ne zaboravlja lako.![]()

inace, svaka vam cast...

Pa ono kadar nevera na n-ti.
@ Saša Ako imaš mesta ponesi, al bolje da dođe više ljudi.

@ Saša Ako imaš mesta ponesi, al bolje da dođe više ljudi.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Posao je stvarno vrhunski odrađen. Šta reći za Paju nego čovek zmaj. Naravno veliko hvala i Vlajku na vozilu i svima koji su mi izašli u susret. Ne mogu da vam opišem kakao se osećam kada su vam sve lađe potonule kada izgubite skoro sve u jednom danu i kada vidite ljude koji ti pomažu i bukvalno te vade iz go…a. Ovakav gest se nikada ne zaboravlja u životu i ne bih voleo da više nikome pomažemo ovako kako danas pomažete meni. Ne ponovilo se nikada više i nikom. Voleo bih kada sve ovo prođe da sledeći Garaža skup bude kod mene kući i da budete moji gosti.
U totalnom nam rasulu žena počinje da radi u Sredu mene su isto zvali na posao da se javim živim kod ženine babe ima nas dosta, poremetlili smo i njima ljudima sada život, sutra idem u Kolubarski Leskovac po roditelje pa u Barič treba da idem da jurim da iznajmim kuću na par meseci jer ovde ostajem do prvoga maksimum.
Evo jedna fotka Paja zmaj i Vlajko u akciji

TT
U totalnom nam rasulu žena počinje da radi u Sredu mene su isto zvali na posao da se javim živim kod ženine babe ima nas dosta, poremetlili smo i njima ljudima sada život, sutra idem u Kolubarski Leskovac po roditelje pa u Barič treba da idem da jurim da iznajmim kuću na par meseci jer ovde ostajem do prvoga maksimum.
Evo jedna fotka Paja zmaj i Vlajko u akciji

na kući su ostali samo zidovi sve je ostalo uništeno.Ogi napisao: @Sh@rance
U koju kategoriju spada kuca tvojih roditelja, nadam se da ce moci da se obnovi ?
TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koliko ja vidim, Paja je sam na mišiće navukao Punta na prikolicu. 

Posetite www.garaza.rs !
Čuj navukao, nabacio bre.
Prikolica je super. Ima vitlo i lako smo ga navukli i kasnije spustili. Jeste ručno, al je odlično odmeren prenosni odnos tako da je lako za motanje.
Btw setio sam se još dva detalja. Prvi je da semafor uredno radi. Jes da je u jednosmernoj ulici koja se koristi ko dvosmerna i da ga svi ignorišu, al on radi. Ja prošao na crveno i preprečio put nekom crnom Mercu G sa sve blinkerima.
Drugi je čamac uredno vezan na ulici kod doma zdravlja. Očigledno su ga vezali dok je bilo vode i ostavili i eno ga stoji na suvom na sred ulice.

Prikolica je super. Ima vitlo i lako smo ga navukli i kasnije spustili. Jeste ručno, al je odlično odmeren prenosni odnos tako da je lako za motanje.
Btw setio sam se još dva detalja. Prvi je da semafor uredno radi. Jes da je u jednosmernoj ulici koja se koristi ko dvosmerna i da ga svi ignorišu, al on radi. Ja prošao na crveno i preprečio put nekom crnom Mercu G sa sve blinkerima.
Drugi je čamac uredno vezan na ulici kod doma zdravlja. Očigledno su ga vezali dok je bilo vode i ostavili i eno ga stoji na suvom na sred ulice.
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Taj čamac je verovatno od jednog momka iz Obrenovca koji je aktivan na jednom forumu za ribolovce (varalicar.com). Čamac je prilikom spasavanja ljudi oštećen pa je zato ostavljen tako a Honda BF8 motor su skinuli i stavili na neki drugi čamac da nastave sa spasavanjem i sada ga čovek traži, ne zna se gde je završio.
TT
TT
Može biti. Plavi metalni čamac sa ravnim dnom. Traži motor?
- Saša
Zeleni, onda ipak nije taj. Da, traži motor, ko zna gde je završio. Inače takav nov košta oko 2.500 evra, kao solidan polovan automobil.
Edit: sada sam video da je napisao da je njegov čamac ostavljen kod neke benzinske pumpe.
Evo i njegovog apela/molbe:
TT
Edit: sada sam video da je napisao da je njegov čamac ostavljen kod neke benzinske pumpe.
Evo i njegovog apela/molbe:
http://varalicar.com/forum/viewtopic.ph ... 390cd8eb06Cobraman napisao:Zeleo bih uputim forumu i svim clanovima poziv u pomoc! Naime u petak sam ucestvovao u spasavanju ljudi u bujicama u svom kraju na ulasku u Obrenovac kod hotela odprilike..!te prve zgrade...topolice naselje...i predvece ostao bez goriva i privezao camac za ogradu neke kuce i dalje spasavao svoju glavu u bujici....
sutradan je neko upotrebljavao camac i uspeo da ga probusi...kolega damjan je sasvim slucajno prepoznao moju pentu kako se kaci na neki crvenkast camac...i rekao je lik da jeste sa mog zelenog koji je probusen i potopljen i da kace na taj i idu dalje u spasavanje i da ce biti vracena...i tu se penti gubi svaki trag...jutros kad sam krenuo iz izbeglistva u bg.u ka elektrani na uscu gde radim, snimim iz busa moj camac na glavnoj ulici kod benzinske pumpe...na obali na putu...nadam se da ce tamo i ostati...
MOLIM sve koji imaju neku informaciju o penti ili ako iko vidi cuje i sl nekog sa pentom honda bf 8 ...da se javi bilo kojim putem! ako sam izgubio kucu bar daj camac i pentu koji su spasili toliko njih da nadjem...
branko colanic...063392586
TT
Pustio sam PP sa instrukcijom, na jos nekoliko ljudi koji su mi se javili, ako sam nekoga izostavio, nek mi ponovi zahtev, pls 

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Baxe,ajd' i meni pp
planine&doline
paja napisao:Dalje hvala Kretenčetu što nas je dočekao bez majce i pokazao nam svoje zmijsko telo. To je prizor koji se ne zaboravlja lako.![]()

Sta reci, stvarno ste zmajevi
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Punto rasturen do poslednjeg šrafa, a biće muka sastaviti ga.
Tapatalk with Desire 500

Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Svaka cast za akciju
Bax sibni i meni pp

Bax sibni i meni pp
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ajde ne kukaj, svakom pravom majstoru ostane višak delova.trojanac napisao:Punto rasturen do poslednjeg šrafa, a biće muka sastaviti ga.![]()

Širim haos!