Ja sam kupac koji uvek svoj novac zeli da iskoristi najbolje moguce. Kada se prica o parama za koje moze odlican stan da se kupi, ne prihvatam kompromise.
A sto se tice snage, svi smo mi vozaci, tako da vrlo dobro znamo za situacije u saobracaju u kojima ne postoji stvar koju bismo vise zeleli od par dodatnih kubika, kw-a. I to nije jedina prednost vecih motora. Tako da ne zelim da u voznji auta koji kosta kao stan osetim nedostatak snage, zbog uzbrdice, dodatne tezine i slicno.
@Scuderia
Ajmo ovako, da li mislis da postoji mogucnost da iz full opremljenog Volvo-a udjes u X5 koji kosta isto kao i Volvo, konkretno oni koje sam postavio i da kazes, auu, pa ovde fali dosta opreme, ipak je moj Volvo bolje opremljen, yup, odicno sam birao, puno vise opreme imam od Bmw-a. Ako imas osecaj da onim automobilima fali nesto jako bitno, kazi slobodno, a ne fali im 30k e opreme, pomislio bi neko da pricamo o entry level X5-ici i full opremljenom Volvo-u, a nije tako, X5-ice koje sam postavio imaju bas, bas dobru opremu.
@Laki
Bas tako...
To je poenta...X5-ice sa linka iako nisu full bez problema ce da prate full opremljen Volvo po pitanju opreme...