@ogi, pa i ja bih isao na ti varijatnu jer ima bolji hw od obicne ti, mada pogledaj u msi ponudi imaju dosta vrta 560ti, 560ti-hawk i 560ti twin forzer III, pa koje su bolje cene, pogledaj na itsvet-u i ako neko daje po oglasima...
nije to sto se tice ljudi nikakav problem bolje posavetovati ljude, niko se naucen nije rodio, mada znam da ne volis kada neko mudruje bez potpore znanja, znam na sta mislis

,
elem ja radim u kucnoj radinosti popravljanje racunara, zamenu komponenti instalacije os-a, postavljanje mreza.... i uvek ima neko da pita zasto je to tako, zasto ovako, a ne onako i mora se steci neka kolicina zivaca, da se na tenane objasni, a da bude shvatljivo i onome ko se iole razuem,a i onome ko se bas bas ne razume.
@ bane, kao sto sam u nekom gore postu napisao...
danasnje main stream iliti narodski receno, pristupacne rezolucije su 1920*1080 iliti full hd rezolucija, i obicno se za to koriste ekrani od 24" pa na vise. A sto se tice malo egzoticnijih varijanti tu su 3*FULL HD, tj tri takva moitora povezana redno, pa je to 5760*1080, ali tada se koriste mnogo jace grafike koje su po 350 i do 450e, tipa za single card varijante gtx590(dual gpu), onda 7990,7970, 7950..., a zasto, zato sto su to varijante gde je potrebno dosta memorije na samoj grafici, da bi se obradila tolika kolicina podataka(slike) za dato vreme, i onda te grafike imaju po 2-3-4gb memorije, i mogu to da isprate, osim ako se ne ide na sli/crossfire varijante koje su u neki slucajevima oko 100e jeftinije a pristojno ce odraditi posao za tako nesto.