BMW 7 (G11) 2016
Re: BMW 7 (G11) 2016
Slazem se sa tobom, ni ja tu klasu ne bih pogledao, a trenutno ni e segment. Kada dodje vreme za te skalamerije, verujem da cu izabrati S kupe, a u obicnim limuzinama sebe nikada ne vidim.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Holandski??!Xepoj87 napisao:Onda si ti jednostavno nekompetentan za poredjenje, usled zaslepljenosti brendom.
Posto ne znam holandski, vidim pp komentarima da je S klasa pobedila, ali da oni govore najvise o ceni, jer S klasa ispadne skuplja. Zanimljivo da pri komparaciji Bmwa 6 gc i CLSa, nisu primetili da je 6 skuplji preko 20 soma, to jest da nije bilo bitno
Lepo kazu u komentarima da je AuyoBild poznat po tome da Bmw uvek dobija, da su sponzorisani od strane istog...
Sent from my Sony

Ovo su sad novi momenti da je Autobild pristrasan ka BMW-u, to jos nismo culi.
Ostao sam ti duzan za X5 vs ML. Pa BMW je od pocetka znao sta kupcima treba i sta ih zanima pa ubo u centar iz prve. Evo svedoci smo da Mercu treba 4 generacije da to skonta i dodje do iste filozofije.
Nije pristrasan prema BMWu, ali je ružno nastrojen prema Mercedesu. Zašto, pojma nemam.
U Berlinu sam prvi put izbliza video novo S clasu coupe ( zvanu laguna
) u 63 amg izvedbi i sa dosta opreme ( takozvani full fullova) i bez zamere BMWjašima ali nema tog BMW-ja koji može da dođe blizu prezenci tog avtomobila i luksuzu kojeg izžareva...nema ga jednostavno.

Laki, nisam ja rekao to za auto bild, rekli ljudi u komentarima i to dosta njih.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Pa to tako neki Merc ljubitelji kao ti, cim vide da je BMW bolji na testu odmah izmisljaju neke teorije zavere i traze objasnjenje, sve samo da ne prihvate cinjenice.
Ne bih ja tako ni opelo po Mercu, ali ti si opet po ko zna koji put upao u BMW temu i poceo nicim izazvan da pricas neke bajke o Mercu. U poslednje vreme sve cesce to radis, upadas u teme o svim mogucim markama i bez razloga pricas kako je Merc bolji. Ocekujem jos samo da upadnes u temu o friziderima i krenes da pricas da frizider najbolje radi ako se preveze Mercedesom...
Ne bih ja tako ni opelo po Mercu, ali ti si opet po ko zna koji put upao u BMW temu i poceo nicim izazvan da pricas neke bajke o Mercu. U poslednje vreme sve cesce to radis, upadas u teme o svim mogucim markama i bez razloga pricas kako je Merc bolji. Ocekujem jos samo da upadnes u temu o friziderima i krenes da pricas da frizider najbolje radi ako se preveze Mercedesom...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1 videh ga danas. Nema dalje.maniaxxx napisao:U Berlinu sam prvi put izbliza video novo S clasu coupe ( zvanu laguna) u 63 amg izvedbi i sa dosta opreme ( takozvani full fullova) i bez zamere BMWjašima ali nema tog BMW-ja koji može da dođe blizu prezenci tog avtomobila i luksuzu kojeg izžareva...nema ga jednostavno.
Širim haos!
Kao prvo, nisam ja ovde spomenuo Bmw i Mercedes.
Kao drugo, ne lupetaj gluposti, nego daj linkove tih tema gde ja dolazim i prvi spominjem da je Mercedes bolji od Bmwa.
Ti ne pletes o Mercu, toliko koliko neopravdano izdizes Bmw u nebesa.
Ja nisam ovde prvi spomenuo Bmw i Mercedes, jer gledam svaki auto odvojeno i verovao ili ne, ako vidim da je nesto bolje, spomenucu to, pa makar Reno bio u pitanju, dok ti slepo ne ostavljas mogunost da je bilo sta ni na koji nacin bolje od tvoje.marke automobila, kao i mobilnog telefona.
Sent from my Sony
Kao drugo, ne lupetaj gluposti, nego daj linkove tih tema gde ja dolazim i prvi spominjem da je Mercedes bolji od Bmwa.
Ti ne pletes o Mercu, toliko koliko neopravdano izdizes Bmw u nebesa.
Ja nisam ovde prvi spomenuo Bmw i Mercedes, jer gledam svaki auto odvojeno i verovao ili ne, ako vidim da je nesto bolje, spomenucu to, pa makar Reno bio u pitanju, dok ti slepo ne ostavljas mogunost da je bilo sta ni na koji nacin bolje od tvoje.marke automobila, kao i mobilnog telefona.
Sent from my Sony
Xepoj87 napisao:Da Floyde, osim sto Mecka prva izbaci S klasu i ostali ne izbace nista bolje, a Bmw prvi izbaci super trojku i Mercedes kasnije izbaci bolju C.
Sent from my Sony
Da, sanjao sam ovaj post

Pa jesi sanjao da sam ja prvi to spomenuo, ocigledno ti nije jasan deo sna gde pise da odgovaram Floydu.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Ne nego uopste nisi skontao sta je on pisao...
Evo i u ovoj BMW temi, jel znas cije je pisanje dovelo do ovoga?
viewtopic.php?f=37&t=206&start=135#p370020
Morao si da nam objasnis da BMW ne zna da napravi SUV i da to Merc najbolje zna... To sto je BMW razvaljuje sa X5icom a Merc se prebacuje na istu filozofiju ti je malo sta znacilo...
Evo i u ovoj BMW temi, jel znas cije je pisanje dovelo do ovoga?
viewtopic.php?f=37&t=206&start=135#p370020
Morao si da nam objasnis da BMW ne zna da napravi SUV i da to Merc najbolje zna... To sto je BMW razvaljuje sa X5icom a Merc se prebacuje na istu filozofiju ti je malo sta znacilo...
Ne, apsolutno netacno i nemoj izmisljati. Moj prvi post u toj temi je da X5 nije pravi suv, vec sav i da.to.najvecem broju kupaca i odgocara, te da ce se verovatmo i ml presaltati na taj fazon u sledecoj generaciji.
Apsolutno nikakvu raspravi, niti ppredjenje ja nisam zapoceo, poredili ste 3 strane pre mog prvog.posta, a u diskusiju sam upao kada je goblin, isto kao i ti sada, napisao da.je ML krs, a x5 ubica, jer se njemu svidja sportski.dzip.
To naravno nije istina, vec taj auto nema ono sto njemu odgovara, a ima mnostvo.drugih prednosti, koje sam spomenuo i misljenja sam da je bolji allrounder od x5, ali vi, usred ogranicenosti linim perferencijama, nista drugo ne mozete da vidite.
Ne mozes biti objektivan, ako gledas samo nesto sto tebi licno odgovara i na osnovu toga ga predatavljas kao kompletno boljiproozvod.
Sent from my Sony
Apsolutno nikakvu raspravi, niti ppredjenje ja nisam zapoceo, poredili ste 3 strane pre mog prvog.posta, a u diskusiju sam upao kada je goblin, isto kao i ti sada, napisao da.je ML krs, a x5 ubica, jer se njemu svidja sportski.dzip.
To naravno nije istina, vec taj auto nema ono sto njemu odgovara, a ima mnostvo.drugih prednosti, koje sam spomenuo i misljenja sam da je bolji allrounder od x5, ali vi, usred ogranicenosti linim perferencijama, nista drugo ne mozete da vidite.
Ne mozes biti objektivan, ako gledas samo nesto sto tebi licno odgovara i na osnovu toga ga predatavljas kao kompletno boljiproozvod.
Sent from my Sony
Ja mislim da ste obojica objektivni 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,