stefanan napisao:Pa trojka i petica i jesu Mislim moze da se prepozna najvise po velicini ali vrlo vrlo su slicni razlike su u detaljima
Bio sam sarkastican
Vala kad ih vidim ispred sebe na putu iz daleka ne mogu da provalim koji je. A trojku i peticu vala ni iz bliza, a slicno i sa peticom i sedmicom
kontam da mi ljubitelji automobila i mozemo nekako da izvalimo po proporcijama i detaljima na braniku o kom autu je rijec ali neko ko nije toliko u materiji sigurno da ima velikih problema sa tim...
Laki021 napisao:
Ne kontam sta je ovde slicno. Jasno se vidi da trojka ima dupli izduv dok petica ima obican.
Realno, ljudi tripuju. Treba da budes slep da ne primetis da su macije oci na trojici 1.12 cm vise postavljene nego na petici i da petica ima ovaj uvojak na dnu branika.
stefanan napisao:Pa trojka i petica i jesu Mislim moze da se prepozna najvise po velicini ali vrlo vrlo su slicni razlike su u detaljima
Bio sam sarkastican
Vala kad ih vidim ispred sebe na putu iz daleka ne mogu da provalim koji je. A trojku i peticu vala ni iz bliza, a slicno i sa peticom i sedmicom
Hehe, ja otvorio topic i vidim samo zadnju sliku. Razmisljam se koji sam to topic otvorio, o kom BMW-u se bese radi... onda prvo citam tvoj post... scrolujem gore kad ono Mercedes
Ja se iskreno nadam da enterijer nece imati dodirnih tacaka sa ovim sa slike.