Radi i ona, al je manje-vise prazna... Znam da neki iz JATa tamo parkiraju i oni koji nece da im auto stoji na parkingu kad idu na put...
Aj sredi mi jedno mesto kod tebe

Mrzi me sada da izvlačim postove, ali sam na nekoliko mesta napisao da treba praviti izmene... Jedino što je ok sada, gde god odeš u grad, relativno lako nađeš parking koji je vremenski ograničen i to za smešne pare. Petkom, subotom, nedeljom kad možeš da ostaneš koliko god hoćeš - teorije nema da se uparkiraš u uži centar.Grujic napisao:Na osnovu celokuonog tona gde "kontras" nama koji imamo zamerke i za sve imas objasnjenje i resenje...
Mislim da ovo zaista necu da komentarisem... Nije poenta odredjivati sta ce ko da radi ili da ima.@DW - Direktor koji vozi auto od 50ke, prvo neka unajmi vozača, drugo ako već ne može da dobije mesečnu PPK, neka izvoli u javnu garažu i odatle taksijem. Ionako garaža po gradu ima već na milion mesta.
Izvini, ajde objasni mi sta je tu tacno ok? Posto ja ne shvatam...OK, nisu mesta po propisu, ceo naš sistem nije uređen.
Ma jok bre, resenje je da smanje mesta 20%, tako da izlazis kroz gepek, ili siber ako imas... Tako ce imati vece prihode, a cak ce karta moci da pojeftini 5 din...Izvršiće reformu, lako je njima da povećaju za 20% svako parking mesto, time sebi smanje prihode za 20%. To naravno vodi ka poskupljenju cene parkinga, koje će najviše zaboleti sirotinju. Da li je i to rešenje?
Ponasas se ko da si psihijatar na forumu bivsih robijasa, tako da te najkulturnije molim da zaboravis na tu recenicu.parking je tu najmanji povod za bilo kakvo lomljenje ruku i nalupavanje.
Pa o tome i pričam, može im se, dobijaju dozvole od države, pa onda svi zajedno dele neke parice. To što PS koristi tu mogućnost i što izvlači novac iz džepa nekome ko živi i parkira svoj automobil Batutovoj, ne znači da su lopuže?nixa napisao:
@Aleksandar - to što PS širi svoja mesta - čisto sumnjam da to rade direktno oni... Tu PS samo koristi mogućnosti koje mu je dao neko ko je mnooogooo iznad![]()
Za Budimpeštu grešiš... velika je zone i kod njih, prošlog leta sam bio...
![]()
jedina je razlika u tome što nisi vremenski ograničen, ali to košta drastično više od 1e/h, a auto ti stoji na ulici...